- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
iyiyim canım .
maşallah yaramazlık olmasın.
iyi gidiyor benim hamilelik.
sıkını yok.
3 nisanda kontrol var. ayrıntılı ultrason var.
bu topikte bi arkadaş daha hamileydi demi. kimdi ki o.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum yaparken benim gibi bebek isteyen ama zorlanan kadınlarada dua edersen sevinirimSanırım o benimDoğuma az kaldı geldi geliyor sanki bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.
hadi hayırlısıGunaydinlar
Bugün ise gidiyorum. Aksama görüşürüz.
Burada aksama spor salonuna başlıyorum anlatirim...
Gecmis olsun sersumum
geçmiş olsun canım ya ALLAH acil şifalar versin
ben tamamlayamadım inşallah işe yarar canım..elma yemedim
3 kaşık yogurt
1tatlı kaşığı pul biber
yarım limon
sersumun kürünü yapıyorum bazeninşallah bu hafta işe yarar
dün başladım kahvaltıdan sonra yıyorum
hiç duymadım o sınavı canım.selam kızlar . nasılsınız .
uzun zaman oldu giremedim.
bu sabah kahvaltımı abarttım.
1 bardak süt
2 büyük dilim kızarmış tereyağlı ekmek.
1 büyük dilim peynir
1 dilim kek
öğlen için kahvaltılık getirdim.
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
1 adet portakal
3 galetam var.
herkes iyidir inşallah.
bi yaramazlık yok değil mi.
pazar günü oğluşum bilsem sınavına girdi. bu sınava daha önce çocuğunuz girdi mi kızlar. kazananlar memnun mu acep
dualarımız seninle canım..Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSanırım o benimDoğuma az kaldı geldi geliyor sanki bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.
hamile çok canım çiğdoşta hamile biliyosuniyiyim canım .
maşallah yaramazlık olmasın.
iyi gidiyor benim hamilelik.
sıkını yok.
3 nisanda kontrol var. ayrıntılı ultrason var.
bu topikte bi arkadaş daha hamileydi demi. kimdi ki o.
inşallah canım biran önce alırsın kucağınaSanırım o benimDoğuma az kaldı geldi geliyor sanki bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.
allah dileklerini kabul etsin canım inşallah senide aramızda hamiş olarak görürüzAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum yaparken benim gibi bebek isteyen ama zorlanan kadınlarada dua edersen sevinirim
ahhhhh sersumcum kıyamam sana keşke yakın olsaydık yardımına gelirdikkızlar selam....işe sürünerek gitti ve 3 gün rapor alıp döndüm..tüm gün yattım..aman dikkat edin kıslar bu salgın çok fena süründürüyor..tabii halsizlikten hiç bişey yapamadım evde ne varsa onu yedim
sabah simit almıştım onu yedim
öğlen kızımla beraber pazardan kalan makarna salatası
az önce de karışık sebze(karnıbahar,brokoli,kabak,havuç)haşlanıp kavrulmuş
üstüne yoğurt
işte böyle..bu aralar böyleyim idare edin gayri...öptümmm
haydi o zaman canim soyle dediyelim ... benim gibi bir avazda .. Allah kurtarsin .. Evladini kucagina almayi Allah nasip etsin .. ..Sanırım o benimDoğuma az kaldı geldi geliyor sanki bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.
Canim bende biraz ugrastim bebeis olmasi icin .. ama hic tup bebek icin falan bas vurmadim .. ama uzun surdu biraz ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum yaparken benim gibi bebek isteyen ama zorlanan kadınlarada dua edersen sevinirim
Zeynep dediğin gibi hakkında hayirlisi ama asla moralini bozma benim is arkadaşım 43 yasında anne oldu. Tüp bebek yöntemi ile 9. Defada hamile kaldı. Simdi 2,5 yasında çok saglikli bir kızı var.Teşekkür ederim canım benim icin yazmissin bissürü
ben denedim gecen yil ve adetlerim duzene girdi Allaha Şükür ama suan hicbisey deneyemem sadece sabahlari kestane bali yiyorum 1kasik
haftaya tekrar rahim filmi cektiricem canim 5yil aradan sonra tekrar basa sardim
hakkımda hayırlısı
ay sen misin. az kalmışşşşşşşşşşşşSanırım o benimDoğuma az kaldı geldi geliyor sanki bekliyorum. az azz sancım var gibi gibi. ama ne zaman gelir bilmiyorum. Dua edin kolay bi doğum olsun inşallah.
evet ay çigdem de hamileydi.hamile çok canım çiğdoşta hamile biliyosun
allah sağlık versin canım
inşallah canım biran önce alırsın kucağına
allah dileklerini kabul etsin canım inşallah senide aramızda hamiş olarak görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?