canım baya büyümüş bebeğin.
sen dikkat et. içini rahat tutu. endişe etmemeye çalış.
inşallah sağ salim kucağına alacaksın canım benim .
doktor kontrolün tekrar ne zaman. bize yaz .
canım inşallah tüm sıkıntıların geçecek.Bu aksam 18.30 da kontrolum. Bebegimde sivi azligi var. Erken donemde olmasi can skici. Kac gundur istirahatliyim. Umarim hersey yoluna girer. Sizlerden dua istiyorum. Unutmayin beni Dualarinizda...
Bu aksam 18.30 da kontrolum. Bebegimde sivi azligi var. Erken donemde olmasi can skici. Kac gundur istirahatliyim. Umarim hersey yoluna girer. Sizlerden dua istiyorum. Unutmayin beni Dualarinizda...
ellerine sağlık canım..önce seni sonra veren veremeyen herkesi kutlarımmKilo Verenler ; -----
Rumuz :Eguness Fark : -- --0.900
Rumuz:Habercice Fark:----800
Rumuz:Sersum Fark:----600gr
Rumuz: Ficans Fark.:----500 gr
Rumuz: Neslihansltn Fark: ----200
Kilo Alanlar ; ++++++
Rumuz : Filiztoprak Fark= ++++0.8
Kilo Almayanlar ; +-+-+-
Rumuz : Cakmel Fark: 72,20 Sabit Kilo
Ellerine sağlık canım. Liste çok güzel olmuş.Kilo Verenler ; -----
Kilo Alanlar ; ++++++
Kilo Almayanlar ; +-+-+-
canım inşallah tüm sıkıntıların geçecek.
randevu sonrası bize de haber ver.
dualarıma seni de katacağım canım benim .
içini rahat tutmalısın her şeyden önce. bebek hisseder.
Allahım yardım etsin inşallah vehhab adı ile karnındaki hediyesine şafi adıyla şifa verip,mucib adı gereği duamızı kabul eylesin. o neylerse güzel eyler vesselam.
Çiğdem inan bütün dualarimiz seninle. Allah yardımcı olsun. Benim ilk hamileligimde de son aylarda sıvı kaybı görmüştü doktor. Kanamam yoktu. Ama verdiği tedaviler iyi gelmişti. İnanıyorum seninkide düzelir. Stres yapma iyi düşün iyi olsun. Bende iki hamileligimde de yuksek tansiyon problemi yaşadım. Çok şükür ikisinde çok sağlıklı. İnşallah sende bu günleri gecireceksin.Gittim geldim. Sk kontrol edecekmis bni. Kese cevresinde kanamalar var dedi. Proluton igne vuruluyorum. Progestan verdi. Raporumu uzatti. Is guc yok bol su ic dedi. Suyu biraz daha cogalmis bebegin.
Rabbim dualarimizi kabul etsin. Allahin izniyle dogar insallah.
Amin canim aminnn. . Dualar ediyorum surekli. Kanamam oldu yine az once ama hafif. Bel agrisi cekmye basliyorum arfindan kaniyor.
afiyet olsun canım kıymalı çorba nasıl bişey canım tarif edermisinBugün yine olanlar oldu. Oof offf
Sabah
1yumurta
5 badem
1 dilim kek (çocuklara yaptım dayanamadım.)
Aksam bir toplantıya gidicem. Evden 4te cikicam. Kıymalı çorba yaptım onu içip cikicam. Aksama başka birşey yemicem.
Belki keki telafi ederim.bugün yürüyüş de yapamadim.
Egunes kolay gelsin canım.
ne güzel korumuşsun bari ama böle devam edersen bi anda hızlı kilo vermen başlayabilir cakmelcim vücut direniyo demekki yılma sen kazan böle devam etrumuz: cakmel
geçen hafta:72.200
bu hafta:72.200
fark: yok
aynıyım kızlar 15 gündür veremiyorum ama elhamdülillah ,almıyorum da çok çok şükür.
kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum...
liste için eline emeğine sağlık canımKilo Verenler ; -----
Kilo Alanlar ; ++++++
Kilo Almayanlar ; +-+-+-
Çiğdem inan bütün dualarimiz seninle. Allah yardımcı olsun. Benim ilk hamileligimde de son aylarda sıvı kaybı görmüştü doktor. Kanamam yoktu. Ama verdiği tedaviler iyi gelmişti. İnanıyorum seninkide düzelir. Stres yapma iyi düşün iyi olsun. Bende iki hamileligimde de yuksek tansiyon problemi yaşadım. Çok şükür ikisinde çok sağlıklı. İnşallah sende bu günleri gecireceksin.
insallah canim hic birsey olamayacak .. icini ferah tut ve bol bol dinlen .. bol bol su ic , dua et ve vitaminlerini zamaninda al .. kesinlikle ihmal etme .. dualarimiz seninle .. gecmis olsunBu aksam 18.30 da kontrolum. Bebegimde sivi azligi var. Erken donemde olmasi can skici. Kac gundur istirahatliyim. Umarim hersey yoluna girer. Sizlerden dua istiyorum. Unutmayin beni Dualarinizda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?