yoğurt kurusu nedirSelam kizlar
Bu aksam dediğim gibi saat 16.00
1kase kıymalı çorba yedim.
Simdi de yoğurt kurumu yiyeceğim.
Saol canım. Allah herkesin yardımcısı olsun.canım çok üzüldüm başınız sağolsun...gurbetlik çok zor çeken bilir..Allah sabır versin..biz de 2 yıl Hakkari'de aynı şeyleri yaşadık..eşimin ananesi benim babaannem vefat etti gidemedik cenazeye..çok üzücü şeyler..insan istiyor ama yapamıyor..Allah gurbetteki herkese yardım etsin sabır versin..
Amin canım. Allah bütün gecmislerimizin mekanı cennet eylesin.başın sağolsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin
Saol canim. Cok üzüldü. Ama hastaydı daha önce gidip görmüştü. Bugünlerde yine gidecekti. Olmadı kısmet değilmiş.başınız sağ olsun.
gidememesine çok üzüldüm.
ne kadar üzülmüştür . kıyamam.
Yoğurt kurusu değil yogurt kürü canım.yoğurt kurusu nedir
bizim buralarda keş olur . o mu acaba
evet burda okumuştum. bağırsakları da çalıştırıyormuş. faydasını görürsün inşallahSaol canim. Cok üzüldü. Ama hastaydı daha önce gidip görmüştü. Bugünlerde yine gidecekti. Olmadı kısmet değilmiş.
Yoğurt kurusu değil yogurt kürü canım.
Biz karin bölgesini incelten bir küre başladık onu yazmak istemiştim. Akşamları yoğurt limon ve pul biberi karıştırıp yiyiyoruz. Sözde yağları eritiyormus.
canım benim.
inşallah sağlıkla kavuşun bebeğinle kuzum.
benim ikinci gebelikte ara kanamalarım oldu. 10 haftalık, 14 haftalık,18 haftalık olmak üzere 3 kez oldu.
az az lekelenme şeklinde oldu.
doktora koştum hemen. insan çok endişe ediyor bebeği için.
progestan vermişti. içmiş ve yatmıştım. kanama geçince de kalkmıştım.
sonra kesildi.
doktorum adet döngüsüne bağlamıştı benim lekelenmelerimi.
belki senin de öyledir çiğdemcim.
evet oyle derler .. dogrudur .. benim kizcem masallah aksam 7 sabah 7 arada bi yemek molasi saat 3 gibi uyuyor .. uykuyu seviyor ... masallah .. allah gonlunuze gore versin .. insallah istediginiz olur ama en onmelisi yine de saglik .. eli yuzu duzgun sagligi yerinde olsun insallahmaşallah canım.
benim ilk bebek uykudan nefret ederdi. sürekli ağlardı.
2. bebek daha iyiydi.
ama gecede 5-6 kez kalkardı yine de
kız bebeklerin daha güzel kesintisiz uyku uyudukları söyleniyor.
umarım benim de sağlıklı bi kızçem olur . ve uykuyu sever inşallah.
makbulecim.33 haftalık olmuşsun. biraz daha dayanabilseydin keşke. işin ağır mıydı.günaydın kızlar doğum iznine ayrıldım gelsin 5 aylık tatillll
hayırlı olsun canım..günaydın kızlar doğum iznine ayrıldım gelsin 5 aylık tatillll
canım benim.Benim ki her iki uc gune bir oluyor caniM. Bugun yine gittik. Bebegin kesesi rahim agzina gelmis. Riskin buyuk dedi. Raporu uzatti. Olmadi heyet vericm dedi. bekliyorum evde. Rabbime siginiyorum. Sizlerden dua istiyorum. Allahin izniyle toparlar insallah
maşallah maşallah. ne güzel uyuyor annesi. nazar değmesinevet oyle derler .. dogrudur .. benim kizcem masallah aksam 7 sabah 7 arada bi yemek molasi saat 3 gibi uyuyor .. uykuyu seviyor ... masallah .. allah gonlunuze gore versin .. insallah istediginiz olur ama en onmelisi yine de saglik .. eli yuzu duzgun sagligi yerinde olsun insallah
günaydın sersumcum.günaydın kızlar...
kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
çay
sanırım haftaya dukana başlıyacam yoksa yapıştı bu kilolar üstüme..protein beni toparlar..bu hafta böyle geçsin de ..yanında soğan kürü de düşünüyorum..
evet canım yapıştı gitti..moralim çok bozukgünaydın sersumcum.
çok dikkatli beslenmene rağmen yapışmış kiloların . inşallah dukanla istediğin kilona ulaşırsın.
sabah kahvaltım 3 bardak süt. içine klasik nescafe attım yalnız. 10 tane falan çekirdekli siyah üzüm. şeker koymadığım için onu yedim.
midem full dolu.
çocukları beslemeye çalışırken ve beslenme çantasına da bi şeyler hazırlamaya çalışırken kendim sadece süt içebildim git gel yaparken.
ceviz yiycem ara öğün olarak.
öğlen için 1 yumurtalı kaldirik kavurdum sabah. bol soğanlı.
tşk ederim canım yok işim ağır değilde canım doğum sonrası izin yaz tatiline denk geliyor öyle olunca kullanmasam yanacak e bende kullanayım dedim işte erkek canımmakbulecim.33 haftalık olmuşsun. biraz daha dayanabilseydin keşke. işin ağır mıydı.
hayırlı olsun bebeğin.
kız mı erkek mi canım benim.
bol bol dinlen.
bebek olduktan sonra biraz fırsat bulmak zor oluyor da.
tşk ederim canımhayırlı olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?