Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canım yapıştı gitti..moralim çok bozuk..ama vazgeçmek yok.dediğim gibi dukan + soğan kürü halladicem sanırım
sana da afiyet olsun
tamam canım . moralini bozma. gidecek kilolar inşallah
tamam makbulecim. anladım. öğretmen miydin ? yaz tatili deyince onu anladım ben.
yanacaksa iznin tabiki kullanmakla en iyisini yapmışsın.
isim düşündünüz mü. karar verdiniz mi.
ben yarın gidiyorum doktora daha cinsiyet belli değil . 12 . haftada erkek dedi. 16. haftada kıza benziyor. bence kız dedi.
şimdi bu kontrolde kesin söyler inşallah.
2 erkekten sonra 1 kız bebek isterdim. hayırlısıyla inşallah tabi.

kahvaltım sadece 1 bardak süt. az pankek.
çok telaşeliydik. gece doğru düzgün uyumadık. çocuklar hasta. pazar akşamı küçük ateşlendi.
3 gündür onla uğraşırken. büyük oğlan da dün ateşlendi. bulaştırmış tabi abisine. bulaşmaması mümkün değil zaten. koyun koyunalar. unutup sarılıyorlar birbirlerine.
sabah da zor çıkardık çocukları.
akşam için yemeği hazırladım. barbunya pişirdim. ama kemik suyu ve arapsaçı ile.
yani koşturmacada kendime yetişemedim.
hava çok yağmurlu bugün.
öğlen için arapsaçı ile yumurta yaptım.
zeytinyağlı kereviz getirdim.
akşam barbunya ve enginar yemeğim var.
çocuklar için kemik suyuna pilav yapacağım . etlerinden de yerler inşallah.
benden böyle arkadaşlar. çocuklar kış boyu hiç hasta olmadılar. son 4 haftadır burda büyük grip salgını oldu. bu nedenle yemekleri daha bi etli kemikli pişirmeye başladım. korkumdan. .okullarda ve iş yerlerinde hep salgın vardı. . ama çok ağır bi grip. kimisi domuz gribiymiş. sevk etmişler diğer illere.
havası çok nemli . genellikle %95 nem var.
düzceyi çanak şeklinde düşünürsek çanağın tam içinde yaşıyoruz. hava sirkülasyonu yok. sanıyorum salgınlar bu yüzden artıyor çok çabuk.

gidecek tabii canım inşallah

geçmiş olsun kuzulara..çok fena bu yıl ki grip geçen haftadan beri hala bitmedi bnimki..hala halsizim...aman dikkat...
hoşçakal canım..

gidecek tabii canım inşallah

geçmiş olsun kuzulara..çok fena bu yıl ki grip geçen haftadan beri hala bitmedi bnimki..hala halsizim...aman dikkat...
hoşçakal canım..
sağ ol sersumcum. sen de hastaydın demi.
yaz gelse keşke

evet canım öğretmenim grip çok fena canım yaa geçmiş olsun yavrularına bende bi grip oldum geçenlerde tam 1 ay sürdü ama atlattım çok şükür

evet canım öğretmenim grip çok fena canım yaa geçmiş olsun yavrularına bende bi grip oldum geçenlerde tam 1 ay sürdü ama atlattım çok şükür
sana da geçmiş olsun canım .
dikkat etmek lazım. ama ne kadar dikket etsek de olacaksa oluyor işte.
şükür bende bi şey yok şimdilik.

tarif için sağol canım gayet açık yazmışsın bende tavuk çorbasını buna benzer yapıyorum terbiyeli çok güzel oluyor hemen denicem
başınız sağolsun canım allah sabır versin kayınvalidenede
kızlar ben bu hafta niyetliyim ALLAH kabul ederse inşallah bir aksilik çıkmaz ise kalan borçlarımı kapatmam lağzım
sadece akşam yemeğimi yazayım
çorba
salata
yoğurt
allah kabul etsin canım
günaydın kızlar doğum iznine ayrıldım gelsin 5 aylık tatillll
hayırlı olsun kıs ceeeeeeee demeyemi geldin sonrasında bekleriz kuzum

slm kızlar bu aralar gelemedim kızım bilgisayarda çalışma yapıyor o çıkıncada benim işim oluyor zaten reglim sabahları uyuyorum benim regl fena oluyor yorgan yatak kalmıyor dışarı hiç çıkamıyorum dün kızla bana telefon almaya gittik benimki bozuktu kızımı bekliyoduk beraber alalım demişti eşim avm deydik allahtan heryer tuvalet siyahlarada büründüm ama insan tedirgin oluyo tuvaletten gelemedim yemeğide geç yedik bu aralar dikkat edemedim
saat 10da kalktım kahvaltı yapmadım öğlen yicem kahvaltı yaparım sanırım

Slm kızlar.kaç gündür gelemedim.ne yediklerime dikkat edebildim bu ara ne de buraya gelmeye fırsatım oldu.baş ağrısıyla uğraştım günlerce.en son dr a gittim migren varmış meğer+b12 eksikliği.unutkanlık falan zirvedeydi zaten:)sağolsun kızım gündüzleri zor bi bebek.akşama kadar mızmız.allahtan gece uykusu güzel.tek dinlenebildiğim zaman:))yorgunluk ve kızımın huysuzluğu beni migren sahibi yaptı:)olsun ona feda olsun herşey....
Yarın liste bende galiba.bu arada kilom geçen hafta aynıydı ama bu hafta kesin artıdayımdır.hiç dikkat etmedim.bakalım yarın görücez...

sağ ol sersumcum. sen de hastaydın demi.
yaz gelse keşke
ah canım evet gelse yaz artık
geçiş olsun canım benim de çok geliyor iş yerinde rezil olmamak zor onun için tampon kullanıyorum korkmuyorum 2 saate bir değiştiriyorum..tavsiye ederim süper olanları çok dayanıklı..
güle güle kullan telefonunu canım

ah kıyamam leylakım..geçmiş olsun eşimde de var tuttumu çok fena oluyor..

evet leylağım liste sende canımcım...

liste sıramız...

leylak84:23 Ocak 2015

sersum:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

sersum:13 Şubat 2015

ficans:20 Şubat 2015

çakmel:27 Şubat 2015

filiztoprak:6 Mart 2015

kaneel:13 Mart 2015

neslihansltn:20 Mart 2015

eguness:27 Mart 2015

leylak84:3 Nisan 2015

sersum:10 Nisan 2015

habercice:17 Nisan 2015
tartı yüzümüzü güldürsün kızlar...

selam hanımlar...
öğlen

bezelye
2 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

az önce 6-7 adet çilek ve 1 küçük portakal..

akşama karabuğday pilavı ve yumurta palnlıyorum

çok geçmiş olsun umarım çocuk düzene girince geçer geçicidir umarım
sağol canım hiç denemedim rahat olurmu bilmem en azından dışarı çıkarken olabilir

öğlen kahvaltı yapmıştım
akşam=hellim peynirli salata+ayran
günü kapatıcaz bakalım bu hafta hiç tartılmadım ama moral bozmaca yok reglim çünkü haftaya daha iyi olacak
sizler eksidesinizdir umarım

ahhhh sersumcum karşılaştık kıs
canım sen gelmişin ben çıkmışım yemek yapmaya gittim..yemek te bizimkilere makarna..
afiyet olsun kuzumm..

Selam kızlar kaç gündür çok yogundum gelemedim.
Filizcigim ve kanelcim başsağlığı dileklerini için teşekürler.
Alidemir çocuklarına geçmiş olsun.inşallah çabucak iyilesirler.
Leylak geçmiş olsun canım. Benimde bu günlerde çok basım agriyor. Baharda bende hep oluyor. Ama yinede bu günlerde kan testi yaptiricam.
Yogunluktan 4 gundur çok kotu beslendim. Az yedim. Fakat bu akşam gozum dondu. Evde ne varsa yedim. Çikolatalar cipsler ne varsa. Off off

ah canım zor olmaz mı...
ben de gene + dayım yaww..halbuki dün tartıldım geçen haftayla aynıydım..yok yooook beni gene dukan paklıycak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…