tamam canım . moralini bozma. gidecek kilolar inşallahevet canım yapıştı gitti..moralim çok bozuk..ama vazgeçmek yok .dediğim gibi dukan + soğan kürü halladicem sanırım
sana da afiyet olsun
tamam makbulecim. anladım. öğretmen miydin ? yaz tatili deyince onu anladım ben.tşk ederim canım yok işim ağır değilde canım doğum sonrası izin yaz tatiline denk geliyor öyle olunca kullanmasam yanacak e bende kullanayım dedim işte erkek canım
tşk ederim canım
çiğdemcim canım inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini üzüldüm yaşadıklarına dikkat et canım bol bol dinlen
gidecek tabii canım inşallahtamam canım . moralini bozma. gidecek kilolar inşallah
tamam makbulecim. anladım. öğretmen miydin ? yaz tatili deyince onu anladım ben.
yanacaksa iznin tabiki kullanmakla en iyisini yapmışsın.
isim düşündünüz mü. karar verdiniz mi.
ben yarın gidiyorum doktora daha cinsiyet belli değil . 12 . haftada erkek dedi. 16. haftada kıza benziyor. bence kız dedi.
şimdi bu kontrolde kesin söyler inşallah.
2 erkekten sonra 1 kız bebek isterdim. hayırlısıyla inşallah tabi.
kahvaltım sadece 1 bardak süt. az pankek.
çok telaşeliydik. gece doğru düzgün uyumadık. çocuklar hasta. pazar akşamı küçük ateşlendi.
3 gündür onla uğraşırken. büyük oğlan da dün ateşlendi. bulaştırmış tabi abisine. bulaşmaması mümkün değil zaten. koyun koyunalar. unutup sarılıyorlar birbirlerine.
sabah da zor çıkardık çocukları.
akşam için yemeği hazırladım. barbunya pişirdim. ama kemik suyu ve arapsaçı ile.
yani koşturmacada kendime yetişemedim.
hava çok yağmurlu bugün.
öğlen için arapsaçı ile yumurta yaptım.
zeytinyağlı kereviz getirdim.
akşam barbunya ve enginar yemeğim var.
çocuklar için kemik suyuna pilav yapacağım . etlerinden de yerler inşallah.
benden böyle arkadaşlar. çocuklar kış boyu hiç hasta olmadılar. son 4 haftadır burda büyük grip salgını oldu. bu nedenle yemekleri daha bi etli kemikli pişirmeye başladım. korkumdan. .okullarda ve iş yerlerinde hep salgın vardı. . ama çok ağır bi grip. kimisi domuz gribiymiş. sevk etmişler diğer illere.
havası çok nemli . genellikle %95 nem var.
düzceyi çanak şeklinde düşünürsek çanağın tam içinde yaşıyoruz. hava sirkülasyonu yok. sanıyorum salgınlar bu yüzden artıyor çok çabuk.
sağ ol sersumcum. sen de hastaydın demi.gidecek tabii canım inşallah
geçmiş olsun kuzulara..çok fena bu yıl ki grip geçen haftadan beri hala bitmedi bnimki..hala halsizim...aman dikkat...
hoşçakal canım..
evet canım öğretmenim grip çok fena canım yaa geçmiş olsun yavrularına bende bi grip oldum geçenlerde tam 1 ay sürdü ama atlattım çok şükürtamam canım . moralini bozma. gidecek kilolar inşallah
tamam makbulecim. anladım. öğretmen miydin ? yaz tatili deyince onu anladım ben.
yanacaksa iznin tabiki kullanmakla en iyisini yapmışsın.
isim düşündünüz mü. karar verdiniz mi.
ben yarın gidiyorum doktora daha cinsiyet belli değil . 12 . haftada erkek dedi. 16. haftada kıza benziyor. bence kız dedi.
şimdi bu kontrolde kesin söyler inşallah.
2 erkekten sonra 1 kız bebek isterdim. hayırlısıyla inşallah tabi.
kahvaltım sadece 1 bardak süt. az pankek.
çok telaşeliydik. gece doğru düzgün uyumadık. çocuklar hasta. pazar akşamı küçük ateşlendi.
3 gündür onla uğraşırken. büyük oğlan da dün ateşlendi. bulaştırmış tabi abisine. bulaşmaması mümkün değil zaten. koyun koyunalar. unutup sarılıyorlar birbirlerine.
sabah da zor çıkardık çocukları.
akşam için yemeği hazırladım. barbunya pişirdim. ama kemik suyu ve arapsaçı ile.
yani koşturmacada kendime yetişemedim.
hava çok yağmurlu bugün.
öğlen için arapsaçı ile yumurta yaptım.
zeytinyağlı kereviz getirdim.
akşam barbunya ve enginar yemeğim var.
çocuklar için kemik suyuna pilav yapacağım . etlerinden de yerler inşallah.
benden böyle arkadaşlar. çocuklar kış boyu hiç hasta olmadılar. son 4 haftadır burda büyük grip salgını oldu. bu nedenle yemekleri daha bi etli kemikli pişirmeye başladım. korkumdan. .okullarda ve iş yerlerinde hep salgın vardı. . ama çok ağır bi grip. kimisi domuz gribiymiş. sevk etmişler diğer illere.
havası çok nemli . genellikle %95 nem var.
düzceyi çanak şeklinde düşünürsek çanağın tam içinde yaşıyoruz. hava sirkülasyonu yok. sanıyorum salgınlar bu yüzden artıyor çok çabuk.
sana da geçmiş olsun canım .evet canım öğretmenim grip çok fena canım yaa geçmiş olsun yavrularına bende bi grip oldum geçenlerde tam 1 ay sürdü ama atlattım çok şükür
tarif için sağol canım gayet açık yazmışsın bende tavuk çorbasını buna benzer yapıyorum terbiyeli çok güzel oluyor hemen denicemSelam kizlar
Bu akşam çocukları bir partiye görürdüm iki saat gürültüden basım sisti.
Neyse ki gitmeden yemeğini yedim orada sadece sade kahve içtim.
Aksam 16.00
1tabak zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
Şimdide yoğurt kuru.
Filizcigim kıymalı çorba biraz benim uyduruk corbam ama çocuklarda bizde çok seviyoruz.
Önce kiymayı zeytinyağı veya tereyağ ile kavuruyorum.üzerine 1 domates rendesi. Yine kavuruyorum.sonra su ilave ediyorum ben genelde kemik suyu kullanıyorum.biraz sehriye pirinc yada bulgur ekliyorum.
Terbiyesi için ise 1kasik yoğurt 1yumurta 2kasik un ve limonu topaklanmadan karıştırıyorum. Kaynamış çorbaya ekliyorum. Güzel kıvamlı bir çorba oluyor. Karabiber çok yakışıyor.
Biraz karışık oldu galiba umarım anlarsın.
başınız sağolsun canım allah sabır versin kayınvalidenedeSelam kizlar,
Bugün üzücü bugün geçirdik. Kayinvalidemin Türkiye deki kız kardeşi vefat etti. Gidemedi de cok uzuldu. Butün kayınvalide idik. Yeni geldik.
Bugün birşey yiyemedim.
Sabah
Azıcık yumurtalı ekmek(sabah çocuklara yapmistim.)
Peynir
Zeytin
Simdi de yoğurt yedim sadece.
Off kızlar boyle uzak olmak çok kotu. Benim kiz
allah kabul etsin canımkızlar ben bu hafta niyetliyim ALLAH kabul ederse inşallah bir aksilik çıkmaz ise kalan borçlarımı kapatmam lağzım
sadece akşam yemeğimi yazayım
çorba
salata
yoğurt
hayırlı olsun kıs ceeeeeeee demeyemi geldingünaydın kızlar doğum iznine ayrıldım gelsin 5 aylık tatillll
ah canım evet gelse yaz artıksağ ol sersumcum. sen de hastaydın demi.
yaz gelse keşke
geçiş olsun canım benim de çok geliyor iş yerinde rezil olmamak zor onun için tampon kullanıyorum korkmuyorum 2 saate bir değiştiriyorum..tavsiye ederim süper olanları çok dayanıklı..slm kızlar bu aralar gelemedim kızım bilgisayarda çalışma yapıyor o çıkıncada benim işim oluyor zaten reglim sabahları uyuyorum benim regl fena oluyor yorgan yatak kalmıyor dışarı hiç çıkamıyorum dün kızla bana telefon almaya gittik benimki bozuktu kızımı bekliyoduk beraber alalım demişti eşim avm deydik allahtan heryer tuvalet siyahlarada büründüm ama insan tedirgin oluyo tuvaletten gelemedim yemeğide geç yedik bu aralar dikkat edemedim
saat 10da kalktım kahvaltı yapmadım öğlen yicem kahvaltı yaparım sanırım
Slm kızlar.kaç gündür gelemedim.ne yediklerime dikkat edebildim bu ara ne de buraya gelmeye fırsatım oldu.baş ağrısıyla uğraştım günlerce.en son dr a gittim migren varmış meğer+b12 eksikliği.unutkanlık falan zirvedeydi zaten:)sağolsun kızım gündüzleri zor bi bebek.akşama kadar mızmız.allahtan gece uykusu güzel.tek dinlenebildiğim zaman:))yorgunluk ve kızımın huysuzluğu beni migren sahibi yaptı:)olsun ona feda olsun herşey....
Yarın liste bende galiba.bu arada kilom geçen hafta aynıydı ama bu hafta kesin artıdayımdır.hiç dikkat etmedim.bakalım yarın görücez...
çok geçmiş olsun umarım çocuk düzene girince geçer geçicidir umarımSlm kızlar.kaç gündür gelemedim.ne yediklerime dikkat edebildim bu ara ne de buraya gelmeye fırsatım oldu.baş ağrısıyla uğraştım günlerce.en son dr a gittim migren varmış meğer+b12 eksikliği.unutkanlık falan zirvedeydi zaten:)sağolsun kızım gündüzleri zor bi bebek.akşama kadar mızmız.allahtan gece uykusu güzel.tek dinlenebildiğim zaman:))yorgunluk ve kızımın huysuzluğu beni migren sahibi yaptı:)olsun ona feda olsun herşey....
Yarın liste bende galiba.bu arada kilom geçen hafta aynıydı ama bu hafta kesin artıdayımdır.hiç dikkat etmedim.bakalım yarın görücez...
sağol canım hiç denemedim rahat olurmu bilmem en azından dışarı çıkarken olabilirah canım evet gelse yaz artık
geçiş olsun canım benim de çok geliyor iş yerinde rezil olmamak zor onun için tampon kullanıyorum korkmuyorum 2 saate bir değiştiriyorum..tavsiye ederim süper olanları çok dayanıklı..
güle güle kullan telefonunu canım
ah kıyamam leylakım..geçmiş olsun eşimde de var tuttumu çok fena oluyor..
canım sen gelmişin ben çıkmışım yemek yapmaya gittim..yemek te bizimkilere makarna..ahhhh sersumcum karşılaştık kıs
afiyet olsun kuzumm..öğlen kahvaltı yapmıştım
akşam=hellim peynirli salata+ayran
günü kapatıcaz bakalım bu hafta hiç tartılmadım ama moral bozmaca yok reglim çünkü haftaya daha iyi olacak
sizler eksidesinizdir umarım
ah canım zor olmaz mı...Sersumum,filizim,habercicem sağolun kızlarvalla çok zormuş,o ağrının üzerine bebiş de çığlık atmaya başlayınca siz düşünün artık halimi
Yarın liste bende,umarım herkes - de olur.bakalım ben ne kadar + dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?