Afiyet olsun canım. Misafirlik olayını iyi atlatmissin.selammmm
arkadaşa gittik mamalarr yedik ama birsürü de yürüdük....
öğlen
3-4 mercimek köfte
1 dilim kek
1 kurabiye
çayyy
akşam yemem diyordum ama bizimkilere hamsi kızarttırdım tabii dayanamadım yedimmm
hamsi ve salata
şimdi de sade maden suyu
kızlar inanır mısınız dün tartıda 85 gelen ben bu sabah 84.2 geldimmtartı beni tartı günü sevmiyo..stresten mi nedir yawww
sağolAfiyet olsun canım. Misafirlik olayını iyi atlatmissin.
Canım ya insan evde yemek yapınca cani çekiyor. Keşke bütün aile ayni beslense ama olmuyor. Bizde de çocuklar var. Gofret cips bulunuyor sürekli. Görünce dayanamıyorum.
Tartiya gelince gerçekten stresten olabilir. Bende hep perşembe akşamı çıldırmış gibi yiyiyorum. Herhalde kendimizi çok kasiyoruz. Sonra daha kotu oluyor.
Neyse kendimizi strese sokmadan devam edelim nasılsa bu kilolar gidecek.
inşallah canım bende tedirgin oluyom baya bi kaçamak olmuş canım hamiş falan olmayasın
inşallah leylakcım liste olsunda kuzum çocukla baş ağrısıyla uğraştın ellerine sağlık
Çok güzel olmuş. Hasta hasta ugrasmissin. Ellerine sağlık. Birinci oluşum. Mutlu oldum ama sadece 300gr verdim. Hadi kızlar kendimize gelelim. Haftaya hepimiz ---lerde olalım.
Ne güzel olurdu canım. Ellerine sağlık.
aynen
ah canım o stresi hepsi yaşıyor..Allah yardımcısı olsun kuzucuğunun..benimki bu yıl bi rahat bi rahat sorma. .hazırlık olduğu için full ingilizce çince onlarla sorunu yok zaten..matematik türkçe de 3 er saat ama seneye 9. sınıfta 15 ders birden bakalım şok yaşıyacak aslında. .ama biz bu yıl üstüne gitmiyoruz..geçen yılın ödülü napalım..seneye sıkıcak mecburen...
hepimiz toparlanalım artık bu böyle gitmez
baktırdım ben canım hiçbişeyim yok ama meto tırt napalım çekicez mecburrr..
öncelikle haberciceyi kutlarım..sonra da hepimizi burada olup da gayret ettiğimiz için.. ellerine sağlık leylakımm....
ah nekaaa güzel olurduuu
canım günlük şişlik yaşıyoruz sanırım..üzülme 1-2 güne gider..Selam kizlar
Bugün tartildim +500 çıktım. Ne oluyor bize... Bir günde bu olabilirmi?
Dun sadece 1 öğün yedim biraz fazla yemiş olabilirim ama bukadarda olmaz.
Bugün
Sabah 12.00
1yumurta
5zeytin
1kk peynir
Aksam16.00
1kase bezelye
1parca tavuk
1kase yogurt
Aksama yoğurt kurune yeniden baslicam. Galiba ise yaramış. En azından az da olsa veriyordum. Simdi almaya başladım.
İnşallah canım. İki hafta önceki kiloma döndüm.canım günlük şişlik yaşıyoruz sanırım..üzülme 1-2 güne gider..
hoşgeldin canım bizler her birimiz ayrı diyetler ve kürler uyguluyoruz mesela ben karatay ve dukan yapıyorum..topiğin ilk sayfasında karatayla ilgili çok bilgi var inceleyebilirsin...başarılar..merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ve ortalama 2 ,5 ay içerisinde en az 10 kilo vermem lazımm. bana yardımcı olabileceğiniz bir diyet listesi var mıdır?
halsisizim ,başım döndü falan yazmıştında canım ben ondan öle düşündüm yoksa kaçamak hepimiz yapıyoz malesefYok canım hamis falan değilim. Gecen hafta regl oldum.
Evet kacamaklar çok oldu. Bu akşam spora gittim. Bundan sonra kaçamak yok.
aynen
ah canım o stresi hepsi yaşıyor..Allah yardımcısı olsun kuzucuğunun..benimki bu yıl bi rahat bi rahat sorma. .hazırlık olduğu için full ingilizce çince onlarla sorunu yok zaten..matematik türkçe de 3 er saat ama seneye 9. sınıfta 15 ders birden bakalım şok yaşıyacak aslında. .ama biz bu yıl üstüne gitmiyoruz..geçen yılın ödülü napalım..seneye sıkıcak mecburen...
hepimiz toparlanalım artık bu böyle gitmez
baktırdım ben canım hiçbişeyim yok ama meto tırt napalım çekicez mecburrr..
öncelikle haberciceyi kutlarım..sonra da hepimizi burada olup da gayret ettiğimiz için.. ellerine sağlık leylakımm....
ah nekaaa güzel olurduuu[/QUOTE=''
seninki atlattı canım ama seneye zormuş işi alllah kolaylık versin kuzuya maşallah onuda başarır
başarılar onunla olsun canımSelam kızlar
Bugün gelemedim kızımla şehir dışındayız,yarı final için geldik dün gece yoldaydık yarın maçlar başlıyor hayırlısı, hepinizi öpüyorum haftaya hep beraber kiloları veririz inşallahayyyy inşallah veririz bende kemerleri sıkıyorum bakalım yoğurt kürüne ara verdim haftaya tekrar başlıcam
stres yapıyosun demekki canım takma da diyomiyorumki hepimiz aynı durumdayız amaaan vericez mutlaka azimliyizselammmm
arkadaşa gittik mamalarr yedik ama birsürü de yürüdük....
öğlen
3-4 mercimek köfte
1 dilim kek
1 kurabiye
çayyy
akşam yemem diyordum ama bizimkilere hamsi kızarttırdım tabii dayanamadım yedimmm
hamsi ve salata
şimdi de sade maden suyu
kızlar inanır mısınız dün tartıda 85 gelen ben bu sabah 84.2 geldimmtartı beni tartı günü sevmiyo..stresten mi nedir yawww
bende güya pazar serbest bırakıyom kendimi bi bakıyorum cumarteside gitmiş eeeee geriye ne kaldıAfiyet olsun canım. Misafirlik olayını iyi atlatmissin.
Canım ya insan evde yemek yapınca cani çekiyor. Keşke bütün aile ayni beslense ama olmuyor. Bizde de çocuklar var. Gofret cips bulunuyor sürekli. Görünce dayanamıyorum.
Tartiya gelince gerçekten stresten olabilir. Bende hep perşembe akşamı çıldırmış gibi yiyiyorum. Herhalde kendimizi çok kasiyoruz. Sonra daha kotu oluyor.
Neyse kendimizi strese sokmadan devam edelim nasılsa bu kilolar gidecek.yok ama kendimi toparladım artık verelim yaz kapının ucunda ve mağzalarda kıyafetlerin bedeni küçüldükçe küçülüyo
hoşgeldin canım başarılarmerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ve ortalama 2 ,5 ay içerisinde en az 10 kilo vermem lazımm. bana yardımcı olabileceğiniz bir diyet listesi var mıdır?
bırakırsan daha çok kilo alırsın canım en azından bu kilonu koru boyun kaçtı bilmiyorum ama kilon iyi gibigünaydın kızlar umutsuzluğa kapılıyorum artık diyeti bırakacak gibiyim
64 kg oldum gene yaaağzımda tat yok halsizim aşırı şişkinliğim var 2haftadır veremıyorum kilo nedenini bende bilmiyorum bunaldım vallahi artık
belki duraklama devresindesindir
bırakmayı bende düşündüm çoğu zaman ama mutsuz olan ben olucam yine diye düşündüm en azından burda bi mücadele veriyoruz hep birlikte
hoşgeldin canım başarılarMerhaba arkadaşlar :)
Benim de 2 hafta içinde 3 kg vermem lazım. Sonra hedef 7 daha vermek.
Bakalım başarabilecek miyim :)
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ve ortalama 2 ,5 ay içerisinde en az 10 kilo vermem lazımm. bana yardımcı olabileceğiniz bir diyet listesi var mıdır?
Hadi hayırlısı sersumcum.Eki Görüntüle 1482421 günaydın canlarım.....yeni umutlarla bir haftaya daha başladık..umarım çoook güzel geçer....
bu sabah ki dukan pro kahvaltım
peynirli omlet
peynir
çay
3 gün protein yapıp sonrasında pro-sebze yaparak dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah...sonrası gene karataya dönüş olur diyorum...hayırlısı bakalımmm
Bende oyleyim canım. Kilo alıyorum bende. Yarin kan testi yaptiricam.günaydın kızlar umutsuzluğa kapılıyorum artık diyeti bırakacak gibiyim
64 kg oldum gene yaaağzımda tat yok halsizim aşırı şişkinliğim var 2haftadır veremıyorum kilo nedenini bende bilmiyorum bunaldım vallahi artık
Hoşgeldin. Kolay gelsin.Merhaba arkadaşlar :)
Benim de 2 hafta içinde 3 kg vermem lazım. Sonra hedef 7 daha vermek.
Bakalım başarabilecek miyim :)
Değil değil. Biz anladık seni.alıntılarım biraz karışmış ama çokta karışık deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?