Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selammmm
arkadaşa gittik mamalarr yedik ama birsürü de yürüdük....
öğlen

3-4 mercimek köfte
1 dilim kek
1 kurabiye
çayyy

akşam yemem diyordum ama bizimkilere hamsi kızarttırdım tabii dayanamadım yedimmm
hamsi ve salata

şimdi de sade maden suyu

kızlar inanır mısınız dün tartıda 85 gelen ben bu sabah 84.2 geldimmtartı beni tartı günü sevmiyo..stresten mi nedir yawww

Afiyet olsun canım. Misafirlik olayını iyi atlatmissin.
Canım ya insan evde yemek yapınca cani çekiyor. Keşke bütün aile ayni beslense ama olmuyor. Bizde de çocuklar var. Gofret cips bulunuyor sürekli. Görünce dayanamıyorum.
Tartiya gelince gerçekten stresten olabilir. Bende hep perşembe akşamı çıldırmış gibi yiyiyorum. Herhalde kendimizi çok kasiyoruz. Sonra daha kotu oluyor.
Neyse kendimizi strese sokmadan devam edelim nasılsa bu kilolar gidecek.

sağol haklısın canım keşke biz diyet yaparken onlar da aynı şeyi yese...aynen sanırım stres yapıyorum..

Selam kizlar
Bugün tartildim +500 çıktım. Ne oluyor bize... Bir günde bu olabilirmi?
Dun sadece 1 öğün yedim biraz fazla yemiş olabilirim ama bukadarda olmaz.
Bugün
Sabah 12.00
1yumurta
5zeytin
1kk peynir

Aksam16.00
1kase bezelye
1parca tavuk
1kase yogurt

Aksama yoğurt kurune yeniden baslicam. Galiba ise yaramış. En azından az da olsa veriyordum. Simdi almaya başladım.

canım günlük şişlik yaşıyoruz sanırım..üzülme 1-2 güne gider..

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ve ortalama 2 ,5 ay içerisinde en az 10 kilo vermem lazımm. bana yardımcı olabileceğiniz bir diyet listesi var mıdır?
hoşgeldin canım bizler her birimiz ayrı diyetler ve kürler uyguluyoruz mesela ben karatay ve dukan yapıyorum..topiğin ilk sayfasında karatayla ilgili çok bilgi var inceleyebilirsin...başarılar..

günaydın canlarım.....yeni umutlarla bir haftaya daha başladık..umarım çoook güzel geçer....
bu sabah ki dukan pro kahvaltım

peynirli omlet
peynir
çay

3 gün protein yapıp sonrasında pro-sebze yaparak dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah...sonrası gene karataya dönüş olur diyorum...hayırlısı bakalımmm

günaydın kızlar umutsuzluğa kapılıyorum artık diyeti bırakacak gibiyim
64 kg oldum gene yaa ağzımda tat yok halsizim aşırı şişkinliğim var 2haftadır veremıyorum kilo nedenini bende bilmiyorum bunaldım vallahi artık

Yok canım hamis falan değilim. Gecen hafta regl oldum.
Evet kacamaklar çok oldu. Bu akşam spora gittim. Bundan sonra kaçamak yok.
halsisizim ,başım döndü falan yazmıştında canım ben ondan öle düşündüm yoksa kaçamak hepimiz yapıyoz malesef

bugün ev temizliği yaptım regl bitti duşumu aldım çok şükür biraz işlerim vardı bolca merdiven inip çıktım çöpümü döktüm biraz kömürlükle uğraştım
kahvaltıma gelince
1 yumurta+peynir+2 büyük zeytin+fındık+yeşilçay
öğlen=yoğurtlu yulaf ezmesi+fındık+çay
ikindi=yoğurtlu meyve salatası
akşam=kabaklı omlet+ayran+fındık
ekmeği kestim onu yerine fındık yiyorum karatay daki gibi
benim diyet karatay & ayça kaya karışımı
yürüyüşe yarın başlıcam bugün yeterince yoruldum
öpüyorum kızlar

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ve ortalama 2 ,5 ay içerisinde en az 10 kilo vermem lazımm. bana yardımcı olabileceğiniz bir diyet listesi var mıdır?
Hoşgeldin canım
Bende karatay yapmaya çalışıyorum. Kacamamak yapmadigim surece.

Hadi hayırlısı sersumcum.
Bende balon gibi sistik. İki gündür hic kaçamak yok.

Bende oyleyim canım. Kilo alıyorum bende. Yarin kan testi yaptiricam.

Merhaba arkadaşlar :)
Benim de 2 hafta içinde 3 kg vermem lazım. Sonra hedef 7 daha vermek.

Bakalım başarabilecek miyim :)
Hoşgeldin. Kolay gelsin.

alıntılarım biraz karışmış ama çokta karışık deyil
Değil değil. Biz anladık seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…