toparla toparla nereye kadarHaklisin canım. Bizim isim bu toparlamak.
Pasta içinde üzülme artik olan olmuş. Sonuçta kutlama yemeğinde olur okadarcik.
canım benim teşekkür ederim.günaydın kızlar...dün utançtan gelemedim..akşama kadar çok güzeldi amaaa akşam eşimle çoook istediğimiz birşey gerçekleşince kutlama yemeğine gittik yemekte de iyiydi.karışık ızgara yedim ama sonrasında kahvenin yanında ooo çok sevdiğim pastayı görünce dayanamadım eşimde ye ye bugün çok mutluyuz dedi(sanki mutluluk zayıflatıyo )
olan oldu ama bugün hemen toparlıycam söz...
kaneelim çoook geçmiş olsun kuzum..Allah yardımcın olsun...
filizim sana da geçmiş olsun canım...baş ağrısı tuttumu insanı felç ediyo bazen..
habercice canım kantestlerinin iyi çıkasına sevindim..o sınırı daki şekeri de kolay toparlarsın eminim..sonuçta biz alışığız toparlamaya..
adilciğim kız bebiş olduğuna çook sevindim senin adına 2 oğlandan sonra süper...Allah sağlıkla kucağına versin inşallah
kahvaltım
peynirli omlet
peynir
canım geçmiş olsun. umarım kısa sürer sıkıntın.merhaba kızlar
nasılsınız ?
ben uzun suredir yokum .. ozel sebeplerimden dolayi ( spiral ile ilgili bir sorunum cikti ve ayni zamanda elimdeti cts karpal send. yine bas gosterdi .. bunun icinde her sabah kortizon igneleri vuruluyorum .. bebis cok kucuk ameliyati ertelemek icin ..
kortizon aldigim icin yemeye icmeye cok dikkat etmeye basladim ..
simdilik bu kadar kizlar
gorusmek uzeere
başarılar dilerim kızçene.nasılsınız kızlar
ben iyiyim çok şükür 1 saatlik yürüyüşümü şimdi tamamladım
kızımın bugün okul genelinde yapılan sanırım ilbab sınavı var iki oturum ona girdi 3 gibi gelecek yemeği arkadaşlarıyla yiyecek ordanda dersaneye gidecek koşturuyo yavrucak bende yalnız kaldım tek başıma yemeyi hiç sevmiyorum ama alışmak lazım bugünkü kahvaltım 8 buçukta bitti
1 yumurta+peynir+zeytin+fındık+ceviz+çay
öğlen=yulaf ezmesi yoğurtlu+yeşilçay
akşamda bişey çıkmazsa elmalı yoğurtlu yulaf ezmesi
şu an herşey dahili izliyorum sefa doğanay hocamız canan karatayın taklitini yapıyor
benden böle
başarılar canım kızınanasılsınız kızlar
ben iyiyim çok şükür 1 saatlik yürüyüşümü şimdi tamamladım
kızımın bugün okul genelinde yapılan sanırım ilbab sınavı var iki oturum ona girdi 3 gibi gelecek yemeği arkadaşlarıyla yiyecek ordanda dersaneye gidecek koşturuyo yavrucak bende yalnız kaldım tek başıma yemeyi hiç sevmiyorum ama alışmak lazım bugünkü kahvaltım 8 buçukta bitti
1 yumurta+peynir+zeytin+fındık+ceviz+çay
öğlen=yulaf ezmesi yoğurtlu+yeşilçay
akşamda bişey çıkmazsa elmalı yoğurtlu yulaf ezmesi
şu an herşey dahili izliyorum sefa doğanay hocamız canan karatayın taklitini yapıyor
benden böle
sağol canım...maalesef burada açıklayamayacağım özel birşey canım..canım benim teşekkür ederim.
kutlama mı vardı.
ay ne kutladınız şimdi. merak içinde kaldımm
ben de kürler tırtladı...İyi aksamlar kızlar
Filizcim kızına başarılar
Bugün paskalya dolayısıyla 5 günlük tatile girdim. Bir yandan seviniyorum. Bir yandan tatil olunca ben diyet işini salliyorum. Onada üzülüyorum. Neyse artik bozmamaya kararliyim.
Sporumuda yaptım geldim.
Sabah
1yumurta
5 zeytin
Kasar peyniri
3 kayısı
Aksam17.30 yedim
4-5 tane kuşbaşı et
Yarim tavuk göğsü
Karnabahar ve brokoli salatası
Akşamda yoğurt kürü yerim.
Kızlar siz yoğurt kurune devam ediyormusunuz.
tamam sersumcum.başarılar canım kızına...ohh maşallah yürüyüş de yapılmış
sağol canım...maalesef burada açıklayamayacağım özel birşey canım..
ben de kürler tırtladı...
Hayırlı olsun.. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah..Selam kızlar biz geldik Güneş'imize Kavuştuk pazartesi günü normal doğumla çok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah. Arada gelmeye çalışırım
Allah sağlıklı uzun ömürler versin Gunesinize. Hayırlı evlat olsun. Allah sanada Gunesini büyütürken güç ve sabırlar versin canım.Selam kızlar biz geldik Güneş'imize Kavuştuk pazartesi günü normal doğumla çok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah. Arada gelmeye çalışırım
Geçmiş olsun canım.tamam sersumcum.
anladım
dün akşam boğazım şiş olduğu için sadece az bi tavuk çorbası içebildim.
ihlamur içtim 2 bardak.
o kadar.
sabah iyiydim.
2 bardak süt
2 yumurta
bal , pekmez ve tereyağı yedim. 1 küçük dilim ekmekle.
öğlen için 200 gr süzme yoğurt , 1 tane ev yapımı açma, 4 tane orta boy domates getirdim.
en sevdiğim menü arkadaşlar.
yaz gelse de peynir domates ve zeytin ile yapsam öğlen yemeklerimi.
mis gibi domatesi çok özledim. tarla domates ahhh ahh
Afiyet olsun canım.Sabah önce muslu sonra tere, roka salatalık ve domates kaşar ve yumurta yemeği düşünüyorum bakalım.. Ne yaparım..
Akşam. Yumurtalı pazı kavurması.. Ve lahana sarması..
evet canımcım . az kaldıGeçmiş olsun canım.
Hamis hamis canın çekmiş kiyamam. Az kaldı yaza sabret.
Afiyet olsun canım.
Selam kızlar biz geldik Güneş'imize Kavuştuk pazartesi günü normal doğumla çok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah. Arada gelmeye çalışırım
Hayırlı olsun.. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah..
Allah sağlıklı uzun ömürler versin Gunesinize. Hayırlı evlat olsun. Allah sanada Gunesini büyütürken güç ve sabırlar versin canım.
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah canım ALLAH sağlık uzun ömürler versin
şimdi gördüm mesajınıSelam kızlar biz geldik Güneş'imize Kavuştuk pazartesi günü normal doğumla çok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah. Arada gelmeye çalışırım
Selam kızlar biz geldik Güneş'imize Kavuştuk pazartesi günü normal doğumla çok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah. Arada gelmeye çalışırım
Ben domatesi çok sevmem ama sebzeleri mevsiminde yemeye özen gösteri yorum. O yüzden yaz sebzeleri özledim yaz biran önce gelse iyi olur.evet canımcım . az kaldı
inşallah bol bol yiycez.
domatesi haftada 10 kilo alıyorduk da yetmiyordu yazın.
15 kilo tam geliyor 1 haftaya.
ah yaz ahhh.
nasılsın . senin nasıl gidiyor diyet
Çok güzel bir memnun var. Kesin bu hafta iyi sonuç alırsın.
hayırlı uğurlu olsun canımmm, saglık ve huzurla birlikte uzuuuun bir yasam nasip etsin mevlam...
kızlarrrrr
size süper bi su tarifi veriyorum cumaya kadar 500 gr gider inşallah.ama diyete dikkat edin
3 ü bir yerde su
1 lt su
yarım kahve fincani elma sirkesi
1 limonun suyu
1 dolu yk karbonat
hepsini karıştırın ,yemeklerden önce ve sonra için tadı da güzel; gazoz gibi.
sabahları
ekmeksiz yumurta ve yeşillikli kahvaltı yapıyorum( fix)
öğle
sebze yemeği ve yoğurt salata
akşam
çorba
salata
3 gündür böyle besleniyorum bakalım belki böyle bi faydası olur.
acıktıgımda arada bir üzüm leblebi kahve molası veriyorum ama küçük bir kase.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?