Anne kız doğum günümüz kutlu olsun. Nice sağlıklı uzun yillariniz olsun.Kızlar bir haftadır gelemedim cuma günü tartıldım ama bildirim de yapamadım aynıydım zaten.. 28 mart kızımın doğum günüydü be çok kalabalık olduk aile falan çok yoruldum 3 nisan benim doğum günümdü ve hafta olarak çok yoğundu.. Şimdi artık yorgunluktan olsa gerek belim çok kötü fıtığım tuttu kızım çene dişi çıkartıyor bir kaç gündür çok huysuz ağzı çok akıyor ve biraz ateşi vardı bugün biraz daha iyiydi ama uyku düzeni bozuldu.. Derken yeni haftanında bir gününü geride bıraktık..
Sabah musli sonra kahvaltı
Akşamada nohut kavurması çok lezzetli oldu.. Cumartesi de yeşil mercimek kavurması yapmıştım o enfes oldu eşimde çok şaşırdı.. Elime gelen herşeyi kavuruyorum :)
Yarın kabak yemeği yapmayı planlıyorum sabah yine aynı..
Herkese bol şans..
o yaptığın işler spor olmuş kıss..yeter yeterbugün ev temizliği yaptım regl bitti duşumu aldım çok şükür biraz işlerim vardı bolca merdiven inip çıktım çöpümü döktüm biraz kömürlükle uğraştım
kahvaltıma gelince
1 yumurta+peynir+2 büyük zeytin+fındık+yeşilçay
öğlen=yoğurtlu yulaf ezmesi+fındık+çay
ikindi=yoğurtlu meyve salatası
akşam=kabaklı omlet+ayran+fındık
ekmeği kestim onu yerine fındık yiyorum karatay daki gibi
benim diyet karatay & ayça kaya karışımı
yürüyüşe yarın başlıcam bugün yeterince yoruldum
öpüyorum kızlar
senin de kızının da doğum günü kutlu olsun canım....nice yıllara..Kızlar bir haftadır gelemedim cuma günü tartıldım ama bildirim de yapamadım aynıydım zaten.. 28 mart kızımın doğum günüydü be çok kalabalık olduk aile falan çok yoruldum 3 nisan benim doğum günümdü ve hafta olarak çok yoğundu.. Şimdi artık yorgunluktan olsa gerek belim çok kötü fıtığım tuttu kızım çene dişi çıkartıyor bir kaç gündür çok huysuz ağzı çok akıyor ve biraz ateşi vardı bugün biraz daha iyiydi ama uyku düzeni bozuldu.. Derken yeni haftanında bir gününü geride bıraktık..
Akşamada nohut kavurması çok lezzetli oldu.. Cumartesi de yeşil mercimek kavurması yapmıştım o enfes oldu eşimde çok şaşırdı.. Elime gelen herşeyi kavuruyorum :)
Herkese bol şans..
günaydın iyi çalışmalar canım..Günaydın kizlar
Simdi ise gidicem aksama görüşürüz.
YeŞil mercimeği önceden haşlıyorum sonra bol soğan, bol yeşil biber ve bol kırmızı biberi yağda soteleyip üstüne yeşil mercimeği ekliyorum kısık ateşte beş dk daha kavuruyorum. Nohutuda aynı şekilde yapıyorum. Baharatta ekleyin hem doyurucu hemde leziz hemde ekmek ihtiyacı olmuyor.. :)o yaptığın işler spor olmuş kıss..yeter yeter
benim de belim ağrımaya başladı regl yaklaşıyor
senin de kızının da doğum günü kutlu olsun canım....nice yıllara...
ayrıca kuzucuğa geçmiş olsun..ah ne zordur o diş çıkarma kıyamam..
kıss nasıl kavuruyorn mercimeği hele bi deyiver...
Teşekkür ederim canım.. İnşallah çabuk çıkar.. Akşam 12 de yattı vee sabahın yedisinde uyandı :-/Anne kız doğum günümüz kutlu olsun. Nice sağlıklı uzun yillariniz olsun.
Kızına da geçmiş olsun. İnsallah dişleriniz çabucak çıkar.
kesinlikle çok lezzetli olur eminim.. karataya geçeyim hemen deneyeceğim canım tarif için sağol...Ye
YeŞil mercimeği önceden haşlıyorum sonra bol soğan, bol yeşil biber ve bol kırmızı biberi yağda soteleyip üstüne yeşil mercimeği ekliyorum kısık ateşte beş dk daha kavuruyorum. Nohutuda aynı şekilde yapıyorum. Baharatta ekleyin hem doyurucu hemde leziz hemde ekmek ihtiyacı olmuyor.. :)
doğum günleriniz kutlu olsun canım kuzuyada geçmiş olsunKızlar bir haftadır gelemedim cuma günü tartıldım ama bildirim de yapamadım aynıydım zaten.. 28 mart kızımın doğum günüydü be çok kalabalık olduk aile falan çok yoruldum 3 nisan benim doğum günümdü ve hafta olarak çok yoğundu.. Şimdi artık yorgunluktan olsa gerek belim çok kötü fıtığım tuttu kızım çene dişi çıkartıyor bir kaç gündür çok huysuz ağzı çok akıyor ve biraz ateşi vardı bugün biraz daha iyiydi ama uyku düzeni bozuldu.. Derken yeni haftanında bir gününü geride bıraktık..
Herkese bol şans..
ayyy sersumcum burasıda öyleydi şimdi aştı sabah kızı gönderdim yattım başım çok ağrıyodu bu aralar havaların dengesi bozuk dikkat etmek lazımgünaydın kızlar....
kasvetli yağmurlu bir anakaraya uyandık bugün...inanın içerisi kapkaranlık..
kahvaltım
peynirli omlet
peynir
1 küçük kase yoğurt
ayvalı ıhlamur
herşeyin yolunda olmasına sevindim canımkızlar ben geldimmmm
bebek için dün ayrıntılı ult. girdim.
bebek iyi.
suratını gördüm.
abilerine benziyor tıpkı.
ama bu bebek KIZ
sabah 2 yumurta ile omlet.
1 bardak süt içtim.
biraz da poğaça kopardım.
öğlen için 2 kase kadar yoğurt getirdim.
içine çeyrek şimit doğrarım sanıyorum.
arkadaşımı davet ettim öğlen çayına.
ona evden kek ve açma getirdim. kendi ellerimlen yaptım.
akşama tavuk suyuna şehriye çorbası ve tavuk but var (haşlama)
2 kilo almışım. bebek 5 ayını doldurmuş dün.
6 aydan gün almaya başladık teyzoşlarıııı
çok üzüldüm canım yaaa inşallah atlatırsın çocuklada zor olacak kendine dikkat etmerhaba kızlar
nasılsınız ?
ben uzun suredir yokum .. ozel sebeplerimden dolayi ( spiral ile ilgili bir sorunum cikti ve ayni zamanda elimdeti cts karpal send. yine bas gosterdi .. bunun icinde her sabah kortizon igneleri vuruluyorum .. bebis cok kucuk ameliyati ertelemek icin ..
kortizon aldigim icin yemeye icmeye cok dikkat etmeye basladim ..
simdilik bu kadar kizlar
gorusmek uzeere
Güzel bir tarif canım. En kisa zamanda deneyecegim.Ye
YeŞil mercimeği önceden haşlıyorum sonra bol soğan, bol yeşil biber ve bol kırmızı biberi yağda soteleyip üstüne yeşil mercimeği ekliyorum kısık ateşte beş dk daha kavuruyorum. Nohutuda aynı şekilde yapıyorum. Baharatta ekleyin hem doyurucu hemde leziz hemde ekmek ihtiyacı olmuyor.. :)
Maşallah canım. Allah kizini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.kızlar ben geldimmmm
bebek için dün ayrıntılı ult. girdim.
bebek iyi.
suratını gördüm.
abilerine benziyor tıpkı.
ama bu bebek KIZ
sabah 2 yumurta ile omlet.
1 bardak süt içtim.
biraz da poğaça kopardım.
öğlen için 2 kase kadar yoğurt getirdim.
içine çeyrek şimit doğrarım sanıyorum.
arkadaşımı davet ettim öğlen çayına.
ona evden kek ve açma getirdim. kendi ellerimlen yaptım.
akşama tavuk suyuna şehriye çorbası ve tavuk but var (haşlama)
2 kilo almışım. bebek 5 ayını doldurmuş dün.
6 aydan gün almaya başladık teyzoşlarıııı
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.merhaba kızlar
nasılsınız ?
ben uzun suredir yokum .. ozel sebeplerimden dolayi ( spiral ile ilgili bir sorunum cikti ve ayni zamanda elimdeti cts karpal send. yine bas gosterdi .. bunun icinde her sabah kortizon igneleri vuruluyorum .. bebis cok kucuk ameliyati ertelemek icin ..
kortizon aldigim icin yemeye icmeye cok dikkat etmeye basladim ..
simdilik bu kadar kizlar
gorusmek uzeere
Geçmiş olsun canım. Havalardan herhalde. Bende bugün kan testi yaptırdım. Önemli birşey çıkmadı. Bu yıl havalar çok yağışlı. Nem de insani mahvediyor.slm arkadaşlar güne baş ağrısıyla başladım neyseki geçti
kahvaltımı arzedeyim
yulaf ezmesi 4 kaşık sütlü
öğlen=4 ad.tavuk kanat+1 kivi+fındık+çay
akşam=hellim peynirli salata+yoğurt +kalan kanat
bizimkiler tost istedi bende bu şekil yiyim dedim
öpüyorum kızlar
Haklisin canım. Bizim isim bu toparlamak.günaydın kızlar...dün utançtan gelemedim..akşama kadar çok güzeldi amaaa akşam eşile çoook istediğimiz birşey gerçekleşince kutlama yemeğine gittik yemekte de iyiydi.karışık ızgara yedim ama sonrasında kahvenin yanında ooo çok sevdiğim pastayı görünce dayanamadım eşimde ye ye bugün çok mutluyuz dedi(sanki mutluluk zayıflatıyo)
olan oldu ama bugün hemen toparlıycam söz...
kaneelim çoook geçmiş olsun kuzum..Allah yardımcın olsun...
filizim sana da geçmiş olsun canım...baş ağrısı tuttumu insanı felç ediyo bazen..
habercice canım kantestlerinin iyi çıkasına sevindim..o sınırı daki şekeri de kolay toparlarsın eminim..sonuçta biz alışığız toparlamaya..
adilciğim kız bebiş olduğuna çook sevindim senin adına 2 oğlandan sonra süper...Allah sağlıkla kucağına versin inşallah
kahvaltım
peynirli omlet
peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?