Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar nasılsınız?
Yoğun günler geçirdim. Gelemedim.
Bu ara 3 günlük detoks yaptım. Nerdeyse iki kilo gitti. Ne detoksu derseniz. Portakal ağacı diye bir site var. Orada bu detoks anlatılıyor. Kati meyve sikacagi ile meyve ve sebzeler sikilip içiliyor. Sıvı detoks. Aslında 1 hafta ama ben uç gün yaptım. Simdi uç günde o meyveleri ve sebzeleri çiğ olarak tuketicem. Ondan sonrada yavaş yavaş 5-6 öğün beslenme programına gecicem. Filiz ve Neslihan çok haklisiniz karatayla bir sure sonra insan kilo veremiyor. İnşallah boyle devam ederim.
Burada tilya kurune bende devam ediyorum.

evet şeker yüklemesi için cuma gününü verdiler canım
ama o günden 3 gün önce yemem gereken bi liste verdiler
sabah öğlen akşam öğünleri var.
içinde kahvaltıda şekerli çay. marmelat,bal, reçel, yumurta , peynir zeytin . ekmek var.
öğlen çorba, makarna , pilav , ekmek, yoğurt
akşam yine et makarna pilav yoğurt ekmek, et, yoğurt.
ara öğünlere börek , çörek yazılmış.:KK57::KK57::KK57:
bunları yersem zaten şekerim çıkar.
bi de o gün şeker yüklenecek:KK57::KK57:
:KK57::KK57::KK57::KK57:dediğin doğru şekerin tavan yapacak..hadi hayırlısı canım....
Selam kızlar nasılsınız?
Yoğun günler geçirdim. Gelemedim.
Bu ara 3 günlük detoks yaptım. Nerdeyse iki kilo gitti. Ne detoksu derseniz. Portakal ağacı diye bir site var. Orada bu detoks anlatılıyor. Kati meyve sikacagi ile meyve ve sebzeler sikilip içiliyor. Sıvı detoks. Aslında 1 hafta ama ben uç gün yaptım. Simdi uç günde o meyveleri ve sebzeleri çiğ olarak tuketicem. Ondan sonrada yavaş yavaş 5-6 öğün beslenme programına gecicem. Filiz ve Neslihan çok haklisiniz karatayla bir sure sonra insan kilo veremiyor. İnşallah boyle devam ederim.
Burada tilya kurune bende devam ediyorum.
tebrikler canım böyle devam iraden süper:nazar::nazar::nazar:

günaydın canlar...günaydın filizim:KK68::KK68::KK68:
dün öğlen ve akşam diyet ama hurma diyetine veda ederek beslendim:KK51::KK51:
öğlen
:kk77::kk77::kk77:
mercimek çorbası
3 köfte
ayran

akşam
omlet
peynir zeytin
domates

bu sabah
6 hurma
yoğurt
tilya çayı

yarın akşama misafirim var..bu akşam ve yarın hazırlık..planım salatalarla geçirmek..:KK66::KK66:tabii misafirlere mamalar var:KK51::KK51::KK51:

canım benim . koşturmacamız hiç bitmiyor.
bugün sağlık ocağına gittim . kan verdim. şeker taraması için.
ordan hastaneye geçtim.doktora girdim. kontrolumuz gelmişti.
bebek haftasıyla uyumlu dedi.
sonra oraya da kan verdim. rutin kah değerleri için. idrar tahlili istedi.
sonra şeker yükleme için sıra verdiler. onu da yazdırdım.
sağlık ocağı riks görürse yönlendiririm demişti. önceden almış oldum randevuyu hastaneden yükleme için.
içimden yükleme yaptırmak hiiçç gelmiyor.
ilk 2 gebelikte şeker vardı. diyet yaptırmıştı doktorlarım. bunda da aynıdır diye düşünüyorum. sağlık ocağı şeker riski yok derse belki hastanede yükleme yaptırmam . direk önceki gibi şeker için diyeti uygularım. uygulamaya çalışırım en azından.
işte böyle
sabah yarım poğaça 2 bardak süt.

öğlen için bol peynir salatalık ve domates getirdim.
yemekhaneye daha güzel yemek gelmişse yemekhanede yerim . ama sevmezsem yanımda getirdiklerimi yerim.
1 tane de ekşi elma aldım yanıma.
işte böyle kızlar. şükür bu günümüze.
her şey yolunda gider umarım:KK68:
Kızlar nabersiniz.. Şeyda çoşkun her gün yada gün aşırı tartılın diyor bende tartılıyorum ve her güne şaşkınlıkla uyanıyorum. Pazar sabah bütün kıyafetlerimle tartıldım. Ve sonuç oo beni çok memlun etti ama bugün de ayrı şaşkınlıkla sonuçlandı.. Çünkü oldukça artı görünüyor bu metabolizma keşmekeşi feci bişey yavvvv.. Fazla sebze ödem yapıyor galiba ve ben ne yazıkki bu aralar hiç su içmiyorum.. Mısır püskülü ve kiraz sapı içiyorum bakalım yaza kadar bizi neler bekliyor..
ayyyy bende suyu resmen unutuyorum yaaaa bide şişemi dolaba koymuştum görmeyince hiç içemiyorum su çok önemli ben zaten alkali içiyorumya şişirmiyo istediğin kadar iç :KK68:bende 2-3 gün arayla tartılıyom ne o gün aşırı insanın morali bozulur kıs:KK66:
evet şeker yüklemesi için cuma gününü verdiler canım
ama o günden 3 gün önce yemem gereken bi liste verdiler
sabah öğlen akşam öğünleri var.
içinde kahvaltıda şekerli çay. marmelat,bal, reçel, yumurta , peynir zeytin . ekmek var.
öğlen çorba, makarna , pilav , ekmek, yoğurt
akşam yine et makarna pilav yoğurt ekmek, et, yoğurt.
ara öğünlere börek , çörek yazılmış.:KK57::KK57::KK57:
bunları yersem zaten şekerim çıkar.
bi de o gün şeker yüklenecek:KK57::KK57:
listeyi görünce kalll geldi:KK57: onları 3 gün yesen komaya girersin kıs 1 ayda veremessin bence hiç bulaşma
makarna ,pilav bide ekmek oha dicem olmıcak
bide ara öğünde börek çörek gıtlıktan çıkmış gibi şu ana kadar hasret kaldığın herşey var 3 günde hemde doktorun önerisiyle içindeki bebeye yazık
canım sen işini bilirsin aklına ne yatıyosa o bu senin ilk çocuğun deyil tecrüben var en azından :KK68::KK36:

günaydın canlar...günaydın filizim:KK68::KK68::KK68:
dün öğlen ve akşam diyet ama hurma diyetine veda ederek beslendim:KK51::KK51:
öğlen
mercimek çorbası
3 köfte
ayran

akşam
omlet
peynir zeytin
domates

bu sabah
6 hurma
yoğurt
tilya çayı

yarın akşama misafirim var..bu akşam ve yarın hazırlık..planım salatalarla geçirmek..:KK66::KK66:tabii misafirlere mamalar var:KK51::KK51::KK51:
günaydın canım hurma diyeti bitmiş bi tarsılsaydın kıs fark ettimi ama ben 7 gün yapmıştım amannnn ölede zor oldu
müsafirlerin için kolay gelsin afiyet olsun canım:KK37:

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

neslihansltn:15 Mayıs 2015

eguness:22 Mayıs 2015

kaneel:29 Mayıs 2015

leylak84:5 Haziran 2015

sersum:12 Haziran 2015

günaydın canım hurma diyeti bitmiş bi tarsılsaydın kıs fark ettimi ama ben 7 gün yapmıştım amannnn ölede zor oldu
müsafirlerin için kolay gelsin afiyet olsun canım:KK37:
valla canım regl dün bitti ama ben bu diyeti tam anlamıyla yapamadım.:KK43:.tartı 1-2 gün sonra tam doğru olur gibime geliyor..şişlik bitsin hele:KK51:..valla sana helal olsun 7 gün süper..:KK9:

boğazım acıyor kızlar...havalar ısınmadı bir türlü..ondan sanırım ne giyeceğimi şaşırıyorum ben yaa.:KK51::KK51:
.haftaya da 2. kez hala olacağım inşallah :rolleyes::rolleyes:doğuma gideceğim:rolleyes: haftaya full annemlerde ve kardeşimdeyim..umarım sonuç kilo bakımından hüsran olmaz..:eek:

kızlar dün giremedi
uzunca yazmıyayım menüm diyete uygundu tilya kürüm içldi yürüyüş yapıldı bide dün yoğurdumu yaptım
gece 12 buçukta sahur yaptım bugün orucum nasip olursa yarında tutucam malum kandil orucu ikileyeyim dedim
yediğimi yazayım
2 yumurta+1 buçuk tb. ekmeği+peynir zeytin+salatalık+1 bardak süt+2 parça hindi salam
bunlar karnımı baya doyurdu şu an hiç aç deyilim ama öğlen fark eder saatlerini biliyo benim midem:KK48:çok fena ya bulanıyo yada çok ekşiyo gibi o anda bi zorluk çekiyom olcak o kadar
akşamada tavuk yanına bulgur pilavı düşünüyorum belki cacık da yaparım

öpüyorum kızlar:KK15:

boğazım acıyor kızlar...havalar ısınmadı bir türlü..ondan sanırım ne giyeceğimi şaşırıyorum ben yaa.:KK51::KK51:
.haftaya da 2. kez hala olacağım inşallah :rolleyes::rolleyes:doğuma gideceğim:rolleyes: haftaya full annemlerde ve kardeşimdeyim..umarım sonuç kilo bakımından hüsran olmaz..:eek:
allah bağışlasım canım ne güzel :KK36:
ne tesadüf bende hala oldum bizde bu pazar gidicez:rolleyes: hep kızdan gidiyodu bu sefer erkek oldu
burası bile tam ısınmadı canım bazen içime atlet giyiyorum bazen çıkarıyom düşün artık bi dengesizlik var havalarda
bence kilon fark etmiştir canım hem tilya kürü yaptın hemde hurma mutlaka farketmiştir şişkinlik gitsin ortaya çıkar:KK39:

kızlar morelim çok bozuk inanın girmak istemiyorum :KK51::mad::mad:
sanırım kendim, saldım artık canım çok sıkkın liko veremiyorum
64 kg kaldım başka bir diyet uygulamak istiyorum bana yardımcı olun kızlarrrr:mad::mad:
dur şimdi. sana fikir veren olur burda.
stres yapma.
canını sıkma.

benim kahvaltı 3 domates , 2 biber ve 2 yumurta ile menemen
2 bardak süt
2 kibrik kutusu peynir

öğlen 850 gr yoğurt
kuru üzüm, kuru inçir, badem, yulaf, yaban mersini koydum içine öyle yedim.
üstüne 4 tane ceviz yedim
akşama evde pilav , taze fasülye ve köfteli patates (dünden) var.
fasülye yerim.yoğurt yerim. salata yapar ondan yerim.

kızlar morelim çok bozuk inanın girmak istemiyorum :KK51::mad::mad:
sanırım kendim, saldım artık canım çok sıkkın liko veremiyorum
64 kg kaldım başka bir diyet uygulamak istiyorum bana yardımcı olun kızlarrrr:mad::mad:
Canım sıkma canını. Uzun sure diyet yapınca öyle şeyler olur. Bence beslenme programını değiştir. Ben öyle yapicam artik. Karatayla veremiyorum. Artik öğün sayımı arttiricam. Bu fikir bile bana iyi geldi. Stres yapınca insan hic veremiyor.

dur şimdi. sana fikir veren olur burda.
stres yapma.
canını sıkma.

benim kahvaltı 3 domates , 2 biber ve 2 yumurta ile menemen
2 bardak süt
2 kibrik kutusu peynir

öğlen 850 gr yoğurt
kuru üzüm, kuru inçir, badem, yulaf, yaban mersini koydum içine öyle yedim.
üstüne 4 tane ceviz yedim
akşama evde pilav , taze fasülye ve köfteli patates (dünden) var.
fasülye yerim.yoğurt yerim. salata yapar ondan yerim.
Maşallah canım hamis hamis kaçamak yapmadan programını uyguluyorsun.
Bu arada seker yükleme testi öncesi diyetini gördüm. Kız insan onları yese seker komasına girer. Neyse senin daha önce deneyimin varmış. Ne yapacağını bilirsin. Benimde hamileliklerimde tansiyonun yükseldi. İnsan endişeleniyor ama çok şükür ikisinde çok sağlıklı. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

İyi aksamlar kizlar,
Ben bugün biraz karisik yedim. Detoksuma devam edeyim dedim. Edemedim de.
Sabah
3 havuç
1 elma
1 limon
Oluşan bi meyve suyu

Ara 100 gr haşlanmış mısır

Öğle
Marul havuc roka salatalik lahana ve azıcık tavuklu salata

Ara mısır

Aksam
Tavuk suyu çorba

bildirim: cakmel
aynıyım yavru ceylanlar

sersum hayırlı olsun canım gözün aydın.

maydanoz salatalık domates
2 bardak süt

1. öğün.

miraç kandili mevlaya yükseliştir hepimizin affolunup ve derecesinin yükselmesi duasıyla.

İlk bildirim benden olsun
Rumuz: Neslihansltn
Geçen hafta: 57.90
Bu hafta:,58.60
Fark: ++++700

İnanamıyorum çok moralim bozuldu yaa. Bu ne ya.. Tam hedefe yaklaştım derken şu hale bak.. Su böreği yesem oturup baklava yesemde şu kiloyu alsam koymazdı bana..
Bugün liste bende ama evde temizliğimde var kadın gelecek en geç 4 de yapacağım inşallah. Uçarım sizler çok iyi vermişsinizdir..

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

neslihansltn:15 Mayıs 2015

eguness:22 Mayıs 2015

kaneel:29 Mayıs 2015

leylak84:5 Haziran 2015

sersum:12 Haziran 2015

nesliciğim kolay gelsin listede sana:KK68::KK68:..kızlar umarım çoook güzel kilolar vermişizdir ben de daha tartılmadım ama umusuzum beyaa.....hayırlısı ne diyeyim..memleketten dönünce yürüyüşlere başlıyacağım kesinEn Büyük KK..eşofmanlarımı aldım tamamdır..:KK54::KK54:

Back
X