- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Ucretsiz izin kalkmis mi yanicanımcım.
aslında yarım gün çalışma izni çıksa
meclis tatile girmiş.
yani eğer doğum izni bitince yarım zamanlı çalışacaksan . ücretsiz izin yok
liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.5 Haziran 2015 Listemiz
1-girlboymom %1.960
2-neslihansltn %0.877
3-habercice %0.480
4-safransarı%0.423
aynı kalanlar
filiztoprak %00
kilo alanlar
çakmel %0.699
sersum %1.067
herkesi kutlarımm.....burada olmak da bir başarıdır...
Canim bende de var kuru patlican. Nasil yapilacagini tam anlatir misin ?Dün kendimi tutamadım ama başka şeyler yemek adına akşam yemeğimi öne çektim kuru patlican haslamasını yapıp yogurtla yemek beni acayip mutlu ediyor kızlar istediğim kadarda yiyorum acayip bağırsak çalıştırıyorkaçamaklarm iki avuç leblebi 3hurma artı bi paket form buskıvı : ( neyse kiloyu etkilemesin diye devam edıyırz eşimde evde ins hafta sonu bişey kaçırmam çok öptüm..
Sabah
patatesi yumurta
domates
salatalık
bi dilim ekmek
çay
Cik sagol canim oglene yapayimSafransari canım kuru patlıcanı haşl suz sonra yağ salça ile kavur sarımsak yoğurt yada sade yoğurt çok seviyorum ben soğan sarımsakta katabılırsın ... Aynı şekilde kuru biber fasulye yapılabilirde ben bunu seviyorum
H habercice yürümenin zararı olmaz canım güzel yapmışsın
kızlar hergün menü yazmaya çalışıyorum ama yazamadıgım zamanlar olabilir değil mi ?iki çocuk malum dün öğle ve akşamı şimdi yazsam mi bılemedım
bugün kahvalti
menemen bi dilim beyaz ekmek
1kk peynir
domates salatalık
ara ogun
2 avuç leblebi iki kuru kayısı
öğle
yoğurt çorbası bi kase
6 kasık etli türlü
2dilim beyaz ekmek
ikindi de
elmali form yerim yanına yoğurt
akşam
çorba
salata
türlü
hayır canım öyle değil. eğer yarım zamanlı çalışma meclisten geçerse 6 ay ücretsiz izin kullanamıyorsun. doğum izni sonrası hemen çalışmaya başlıyorsun. eğer 6 ay ücretsiz izin kullanmak istersen yarım zamanlı çalışma hakkın yanıyor onu dedimUcretsiz izin kalkmis mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?