demek herkes de bir cicibebe aşkı varbebeğim daha 24 günlük canım işte bende uğraşıyorum bakalım inşallah kurturuz bu kilolardan yaa çok kötü göbeğim hele sarktı nasıl toparlanacak bilmiyorum pilates falan yapmaya çalışıyorum ama o da yarım yambalak çok hamım çok
sersumcum kız onu bende yapıorum kendime
kızlar günaydın doğru düzgün giremiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum sanırım en son pazar girmiştim valla o zamandan beri ne yediğimi de hatırlamıyorum ama diyetin dışına çıkmadımhem yürüyüş hem pilates yapıyorum onu da her gün yaptım umarım böyle devam eder 1 kiloda verdim sanırım
bugünki menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 1 kaşık çörekotlu peynir 1 üçgen peynir domates salatalık maydanoz
ara: 15 kiraz 7-8 çilek 1 bardak ayran
öğlen: 8-10 kaşık taze fasulye 2 köfte 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara: 5-6 kayısı 1 bardak ayran
akşam: öğleyle aynı
gece: 1 hurma 3-4 kuru kayısı 1 bardak kefir
canımmm hoşgeldin...Selam kızlar
Ben geldim
Başıma çok işler geldi ama en sonunda sizlerleyim ..
Umarım herşey yolunda ve keyifler iyidir .. Kesin kararlıyım Eylül 1 e kadar -8 kilo diyorum ve açılışı bu hafta itibari ile yapıyorum xxx
Diyete Karatay ile başladım fakat protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum ilerleyen günlerde .. Sadece ben böyle kilo verebiliyorum
canım senin liste sırana var daha sıkma kendiniKızlar ise başladım iki çocukla iki hafta seminer dönemi kilo bildirimi cuma yaparım ama liste yazmam zor olur çok öptüm
ah o düzene girememe bana nelere malolduSelam kızlar nasilnisiniz bende çok gelemiyorum. Ama devam etmeye çalışıyorum.
Kanel ve makbule tekrar hoşgeldiniz.
Dün
Sabah
1 kase çorba
İkidi
1 büyük tabak yeşil mercimek yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Gece
Kapuz ve 1 mars
Bugün
Sabah
1 yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Ara
Karpuz
Öğle
Bamyali tavuk yemeği
Ara
1 dilim kek
Akşam çorba
Gördüğünüz gibi hep kaçamaklı gidiyor. Nasıl tekrar konsantre olucam bilmiyorum.
Ama bu kiloları vermem lazım.
Canım bence ödem bir gün mutlaka detox yapmalısın .. Çok da önemseme .. Geçicidir benceSlm Geçen hafta :72
Bu hafta: 74
Fark :+2 kg
Yüzde: +2.2
İnanamıyorum ama şoktayım.
Kanelcim hoşgeldin. Kolay gelsin.
Evet Canim .. Yada yediğin bir şeye karşı alerji oluşmuş olabilir .. ???? Dikkat etmelisin , yediklerini check etsen iyi olur.. Bu kadar kısa zamanda bu Artış bana ödem gibi görünüyor .. En iyisi bi dahiliyeye gidip fikir almak mantıklı gibi ..geçmiş olsunSağolasın canım ya,kaneelcim
bu günde 75.5 olmuşum bi haller oluyo bana .detoks şart oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?