- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
niye yanlış anlıyacağım canım aşkolsun..benim ideal kilom 70 li kilolar geçen yıl da indim ama koruyamadım suç benim yaniicanım umarım bu kez olur.
çünkü biz neredeyse 3 yıldır tanışıyoruz.
ve sanıyorum sen istediğin kilona hiç düşemedin. beni yanlış anlama . ama bıraz daha mı sıkı yapmalısın diyetini. senin kilo vermeni engelleyen ne acaba. bazen troid ya da ne bileyim guatr mı ne . bunlar kilo vermeye engel oluyormuş. böyle bi şey var mı sersumcuğum sende
haklısın canımm..görüntüsü bile süper tadı nasıldır kim bilir..Evet Canim burada da cok pahali .. Ama kendin de yapabilirsin .. Ve icinde ki karbonhidrat Değeri çok düşük 100 gramda 7 gram .. Çok işimize yarayacak bi un ama pahalı
bence hiç üzülmeYine kaçaklara rağmen kilom aynı .. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..
Geçen hafta : 71.9
Bu gün : 71.9
Fark : 0.0
Hedef : Eylül e kadar 65.00
yapıtım mı liste
sen bilirsin canım bekle azcık daha istersen..Yapayim mi @sarfansari gelecek sanki ocak annelerıne uğramış
canım ellerine sağlık da ben ilk bildirim yapanım kaçırmışsın26 Haziran tarihli listemiz
birinci : cakmel -1 kg %1,351
ıkıncı:habercice -900 %1,100
üçüncü:leylak84-500 %0,598
dördüncü:girlboymom -300 %0,4366
koruyanlar filiztoprak ve kanel
alan yok
sersum bıidırım yapmadı
herkese ıyı haftalar
kısss alemsiniz valla
eline sağlık canım liste için26 Haziran tarihli listemiz
birinci : cakmel -1 kg %1,351
ıkıncı:habercice -900 %1,100
üçüncü:leylak84-500 %0,598
dördüncü:girlboymom -300 %0,4366
koruyanlar filiztoprak ve kanel
alan yok
sersum bıidırım yapmadı
herkese ıyı haftalar
önemli değil cicim
hahaha aynı benim 100 gr vermekle 1. oluşum gibi..olsun canım kutlarım...Tey tey tey de benim ki koyun'un olmadığı yerde keçi'ye Abdurrahman Çelebi derler meselesi olmuş bi alıyom bi veriyom sonrada 1. Oluyom çok komik ya
Ellerine sağlık canım herkesi tebrik ediyorum.salavat çekmeyi unutmayın.cennette kilo derdi yok,nasıl istersek öyle olucaz ve istediğimizi yicez inşallah.
olsun canım emziriyorsun olur o kadar yakıyorsundur sen..Ayy iftarlara bayılıyorum
bi tabak sebze çorbası
bi tabak bamya yemeği
yarım porsiyon yoğurtlu kabak salatası
iki dilim pide
kızlar ben ettiriyorum altı aylık oğlum benim yedıklerımı çok görmeyin
kısss alemsiniz valla
ohh eline sağlık ne güzel bende pek sakarım ya olsun amaselam canlar ...
dün akşam
hünkar beğendi
yoğurt
sabah
salçalı omlet
salatalık
biber
yoğurt
sabah 8 de kalktım mutfağı düzenleyeyim derken 1 kavanoz tahini kırdım..bu sıralar o kadar çok kırıp döküyorum ki hayırdır...
neyse üstüne mutfak dezenfekte edildi..elime almışkan salon süprüldü silindi..bunları yaparken bizimkiler uyuyoraz önce oturdum ev ahalisi de kalktı..işte böyle kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?