- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
bYapayim miSafransari gelecek sanki ocak annelerıne uğramış
olsun canım önemli değil bende geçen haftalarda ıgrayamadım bozma moralini vereceğiz kiloları gramfdan birşey olmazb
Ya cok ozur dilerim benBu hafta ugrayamadim pek. Kilo aldim yani gr moralim cok bozuktu
Birde iftarlara davetliyim ne yedigim belli olmuyor. Bugunde davetliydim.
Cuma listeyi ben yaoayim. Bugunfen sonra da duzenli yazarim
aman heryere sıvanmıştır kısselam canlar ...
dün akşam
hünkar beğendi
yoğurt
sabah
salçalı omlet
salatalık
biber
yoğurt
sabah 8 de kalktım mutfağı düzenleyeyim derken 1 kavanoz tahini kırdım..bu sıralar o kadar çok kırıp döküyorum ki hayırdır...
neyse üstüne mutfak dezenfekte edildi..elime almışkan salon süprüldü silindi..bunları yaparken bizimkiler uyuyoraz önce oturdum ev ahalisi de kalktı..işte böyle kızlar..
Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??
Ben ara ara kaçak masaj gelip gidiyorum malum geç akşam görevleri .. Azı gitti ÇOĞU kaldı sabır sonra sizlerleyim ..
Ben emzirdiğim için tutamıyorum ve işte dolduğum içinde eşim tek başına Tr saati 23.15 de bozuyor . Savur yapmamıza imkan olmadığı için Oruç 22 ,5 saate denk geliyor ve bu neden ile Oruç tutmam yasak .. Bu çok uzun bir süre olduğu için sütün geri kaçma meselesi var .. Risk sevmem .. Hakkım var bebişimizin hakkı var tutmuyorum ama kasım ve Aralık'ta ( hamilelik de ve şimdi tutmadığım ) oruçları inş tutacağım xx Allah sağlık versin gerisi olur durur..
Bu arada yarın kızçem 9 aylık olacak .. Kocaman oldu maşallah
Biraz yaşıtlardan önde gidiyoruz Anne sütü Candır diyelim ..
Şuan 11 kg , 78 cm
Koca kız oldu bebişim bu da en son resmi .. Face de arkadaşım olanlar zaten Gördü ama görmeyenler için ..
masallah canım çok şeker bi kız bebısıne yedırdıgın ürünleri yazarmısın neler yedırıyorsun kızımda beslenme sorunu yaşadık oglumda bari yasaamayım senin bılgılelerıne ihtiyacım var eşine de bol sabır canım yaSelam yavru kuşlar
Nasılsınız ??
Ben ara ara kaçak masaj gelip gidiyorum malum geç akşam görevleri .. Azı gitti ÇOĞU kaldı sabır sonra sizlerleyim ..
Ben emzirdiğim için tutamıyorum ve işte dolduğum içinde eşim tek başına Tr saati 23.15 de bozuyor . Savur yapmamıza imkan olmadığı için Oruç 22 ,5 saate denk geliyor ve bu neden ile Oruç tutmam yasak .. Bu çok uzun bir süre olduğu için sütün geri kaçma meselesi var .. Risk sevmem .. Hakkım var bebişimizin hakkı var tutmuyorum ama kasım ve Aralık'ta ( hamilelik de ve şimdi tutmadığım ) oruçları inş tutacağım xx Allah sağlık versin gerisi olur durur..
Şuan 11 kg , 78 cm
Koca kız oldu bebişim bu da en son resmi .. Face de arkadaşım olanlar zaten Gördü ama görmeyenler için ..
Masallah col tatliSelam yavru kuşlar
Nasılsınız ??
Şuan 11 kg , 78 cm
çok sağol canım vallahi bende regl oldum bugün kanamam kesileli üç gün olmuştu daha tam kırk da da regl oldum basküle çıkmaya korkuyorumselam...
kanelimm leylağım kızçelerinize 41 kere maşallah..
filizim kızçenin doğum günü kutlu olsunmakbuşcum senin de bebişinin 40 ı hayırlı olsun
leylağım bu kararlılıkla vericez inşallah ben de kaçamak yapmıycam artık çok üzülüyorum sonra
regl yakın ama gelmedi belim gene fena hafta sonu yürüyüş yapamadım regl bitince gene başlıyacam inşallah...
safransarı haftaya listeyi sen yaparsın olur biter canım üzülme..unuttuğum varsa kusura kalmasın
hepinizi öptüm..
canım maşallah sana.Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??
Şuan 11 kg , 78 cm
makbulecim. bebişin nasıl oldu. kaka problenimiz geçti miSlm hanımlar Nasılsıniz dün bebek huzysuzdu baya kakami zi çok zor yapıyoruz nedense katı da değil anlayamadım yavrum ikinip duruyor o yüzden yazamadım
Dün sabah 1 yumurta 2 kk peynir 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık
Ara 1 muz 1 bardak süt
Öğlen 2 karniyarik 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt
Ara 30 kiraz
Aksam 3 hurma 1 kase tarhana çorbası 2 tane biber dolması 60 gr tavuk etibir kase yoğurt
Ara yapmadım uyumuş kalmışım
Bu sabah yine kahvaltı aynı ek olarak 10 kiraz ve 1 kaşık bal yedim çok başım ağrıyor du annem kan şekerin düştü herhalde diye bunları yedirdi gerçekten de geçti başımın ağrısı artık bunlardan mi bilmiyorum
Ara. 10 15 tane dut 1 bardak süt
Öğlen 2 biber dolması 1 kase yoğurt 60 gr kavrulmuş et
Ara kiraz ya da kayısı yerim belki ikisi birlikte
Aksama da taze fasulye 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt 60 gr da et düşünüyorum
Bu iftarlar çok geç oluyor aslında ama evdeki herkesle birlikte oturmak istiyorum sofraya aman her zaman ramazan mi sanki bişi olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?