Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

biz de akşamları kahvaltıyı çok seviyoruz sersum cuğum.
afiyet olsun

Esselamu aleykum

Sahur
Domates
Peynir
5 badem, avuç içi kuru üzüm
Yarım fin.kahve

Bu gün iftar
Güveç
Yoğurt
1 hurma

Üstüne kahvem tabiki biiznillah.

sanki topiğe bii enerji geldi hadi inşallah.
selam adıyla...

kızlar estağfirullah el azim ve etübu ileyh çekelim tüm günahlarımızın affı için günde 1 tesbih ve ne duamızsa isteyelim mevlâmızdan.

Canım sen çok az yiyorsun sahurda nasıl dayaniyorsun

Sağol canım .. Kızçem bugün dokuz aylık oldu .. Bu zamana kadar yemesi iyi gitti ama gece emzirmeyi kesince 11 kiloda kaldi ins boyle Devam eder üzülme canım hasta Olmasın da Zayıf olsun ve iyi vermişsin 22 ay maşallah ben o kadar vereceğimi düşünmüyorum
Buradaki doktorum yavas yavas biraktirabilirsin dedi .. Ama ben bir yil bir buçuk yıl Vermeyi dusunuyorum bakalim kismet .. Bende gece emzirmeyi birskinca kilomuz sabitkendi 11,380 -500 Gidip geliyoruz simdi bir de emeklemeye basladi ucuyoruz ... durdur durdurabilirsen

Ben dördüncü ayda başladım yavaş yavaş ek besinlere ..
Organik OLDUĞUNU düşündüğüm Herşeyden veriyorum .. Meyveler , sebzeler .. Bu aydan itibaren de baklagillere başlayacağım .. Biz sorun yaşamadık inşallah sizde yaşamazssınız anne sütü + ek besin .. En iyi çözüm

Eşim BAKIYOR evet ne yapacaksın .. Kimseye güvenemem ama az kaldı işten çıktım bir kaç ay kızımla birlikteyim o da az-çok rahat eder sonra zaten kreşe verme zamanı geliyor .. İnş

Bende kahvaltımı Yaptım bende aynı kızlar .. Bundan sonra kaçamak yok iki hafta sırf protein yapmayı planlıyorum bakalım .. Nasıl gidecek ..

Kahvaltım da :
1 avakado , 2 yumurtadan yapılmış Omlet kaşarlı omlet ve kahve vardı ..

Vitaminlerimi içtim..

Şimdi su içmeye devam

Benim bi arkadaşım var yaşı biraz küçük ama kiloyu dert ediyo kendine. En azından ona yardımcı olmak için sizlere bi danışayım dedim. Boyu 158-160 cm arası. Kilosu 45-46 ve yeni 13 yaşına girdi. Büyüyünce fit olmak isteyen biri. Sizce kilosu yerinde mi? En azından ona yardımcı olmak için cevap verireniz çook mutlu edersiniz beni

Saol canım bilgi için bende erken başladım oğluma kızıma göre iştahı iyi gibi inş hep böyle olur

oruç tutman imkansız haklısın kaneel cim ben görmedim ama eminim çok tatlıdır

kanelcim ne zaman çıkıyorsun işten
bir de kreş zamanı geliyor demişsin.
kaç aylık vereceksin kreşe.
sanıyorum ben de 3 nuraları bebemi kreşe vereceğim küçük yaşta. mecburen
kimselere güvenemediğimden

inşallah canım şu irademi bi sağlamlasam olucak inşallah
biz de akşamları kahvaltıyı çok seviyoruz sersum cuğum.
afiyet olsun
aynen...sana da afiyet olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…