Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza.bende dün diyete ve yürüyüşe başladım.hesabıma kilo cetveli eklemek istiyorum nasıl eklendiğini bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza.bende dün diyete ve yürüyüşe başladım.hesabıma kilo cetveli eklemek istiyorum nasıl eklendiğini bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
Hoşgeldin ...
Kolay gelsin muzaffer ol ınşallah.
Kilo cetveli yapılmıyor yani olmuyor artık,uğraşma canım.

İftar
Köfte
Türlü
Cacık
Ama az yicem inşallah...

yeter canım yeter merak etme..
geçmiş olsun bence de sor dr a..en azından aile hekimine sor bence..Allah korusun..
maşallahın var canım
ahh ahhh hiç sorma

dün davette yediklerim

2 kuru dolma
fellah köfte
salata
musakka
çayla sütlü bir dilim tatlı

bugün
kahvaltım

peynirli omlet
çay

2. öğün

1 lahmacun
ayran

işte böyle bu hafta regl olduğum için işe arabayla gittim geldim..ama bugün sondu yarından itibaren gene yürüyerek gideceğim..

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı

filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı

neslihansltn:15 Mayıs 2015 liste yaptı

eguness:22 Mayıs 2015 liste yaptı

sersum:29 Mayıs 2015 liste yaptı

sersum:5 Haziran 2015 liste yaptı

kaneel:12 Haziran 2015 liste yaptı

çakmel :19 Haziran 2015 liste yaptı

Girlboymom:26 Haziran 2015 liste yaptı

safransari:3 Temmuz 2015

leylak84:10 Temmuz 2015

liste safransarıda şimdiden kolay gelsin..ben umutlu değilim lakin regl bitmedi..umarım sizde durumlar iyidir.
bu arada arkadaşlar..bayramada ve sonrasında liste olmayacak..bayram sonu ilk cuma kilo bildirimi yapar sonrasında listeye başlarız..oki dokii

Bende 1,5 yıl emzirmeyi düşünüyorum ama kısmet dediğin gibi canım...evet dr umuz da bize dedi,bundan sonra hareketleri artacağı için kilosu sabit kalacaktır diye...
Evet canım
Bu arada benimki iyiden iyiye başladı emeklemeye , tutunup kalkmaya heryerler heryerlerde neyse ki tam zamanında işi bırakıyorum az-çok kızçem ile zaman geçireceğim

günayydınnn ilk bildirim benden gelsin

rumuz:sersum regl 5. gün
diyeti:karışık
baş.kg:85.6 kg
geçen hafta:85.6 kg
bu hafta:85.6 kg
fark:00
yüzde:%00

ehh şimdi iyi mi..dün yumurta almayı unuttum evde kahvaltı yapacağım bişey yok peynir zeytin de doyurmaz..naapsam kii

yürümek iyidir. ama regl iken tabi ağrıların olur. iyi yapmışsın.
kanelcim.
baya bi büyütmüş olursun kızçeni.
tatil 1 ay mı sizin.
Türkiye ye mi geleceksiniz. memleket neresi .

sabah kahvaltım.
2 küçük dilim ve keçiboynuzu pekmezi. limon da sıktım ekmeğin üstüne

2 yumurtalı soğanlı biberli omlet.

öğlen yeşil mercimek yemeği. 1 tabak dolusu fulll.

ara öğün 2 adet orta boy şeftali.

açık çay içmek istiyorum bugün.

Evet canım
Bu arada benimki iyiden iyiye başladı emeklemeye , tutunup kalkmaya heryerler heryerlerde neyse ki tam zamanında işi bırakıyorum az-çok kızçem ile zaman geçireceğim

Ayyy ne güzel emekliyomuş kuzucuğun..Benim kızım emeklemiyo daha,istediği yere döne döne gidiyo şimdilik,inş yakında emekler:))Bugün tam 8,5 aylık,belki 9 olana kadar emeklemiş olur:)

Saat 4 e kadar bildirimleri bekler 4 te hazirlarim listeyi arkadaslar.

Rumuz:girlboymom
Baş.kilo.78.8
Geçen hafta kilo.68.7
Bu haftaki kilo.69.1
Alınan : +400 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…