Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu menüyü sevdim BN de bunu yapicam karpuza bayılırım zaten deneyen var mi peki?

aynen canım karatayında bu yönü fena dün öğlen bisküvi yedim ama öğünüm 2 yemek ütüne çay yanına yemiştim, son olsun diyim regliyim bide ondan oldu böle inşallah gider 5 kilo canım yaaa

dün akşam bir kase yoğurt yedim içine salatalık 2 3 parçayla lieslie 1 yaptım haftaya 3lüycem onu, bu hafta 1le devam etcem, sabahki menüm

kıvırcık 4 dal
süzme peynir kk
2 haşlanmış yumurta
yeşil çay
yer fıstığıyla

aynen canım karatayında bu yönü fena dün öğlen bisküvi yedim ama öğünüm 2 yemek ütüne çay yanına yemiştim, son olsun diyim regliyim bide ondan oldu böle inşallah gider 5 kilo canım yaaa
verirsin canım merak etme

Günaydın arkadaşlar.daha doğurmadim.iyiyim.inşallah herkes iyidir.opuyorum
allah bir avazda kurtarsın canım

hiç sorma canım bu hatay mutfağından ne çektiğimi bi de eşim zayıf ailesi de öyle görümcem falan hiç bişi bilmez sağlıklı beslenmeyle ilgili ne bulurlarsa yerler sonra bi de kendini benimle karşılaştırır nasıl sinir oluyorum bu bizim nasıl zayıfladığımızı bilmeden yorum yapanlara vallahi bende dikkat etmeye çalışacağım tabiki ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum zaten urfaya dönünce ilk iş diyetisyenime gitmek olacak en son gittiğimden beri tam 2 ay 5 gün olmuş ve benim verebildiğim kilo 6 kilo kadın dönüşe seni incecik bekliyoruz emzirirken kolay gider demişti ama bu kaçamaklar mahvediyor dönene kadar 2 kg daha verebilsem keşke 3 ayda 8 bari olsun

Bu menüyü sevdim BN de bunu yapicam karpuza bayılırım zaten deneyen var mi peki?
canım merhaba bu benim menüm ve oradaki bebe bisküvisi kaçamak canım bi de ben emziriyorum yani diğer insanlara göre ekstra kalori kaybediyorum yani normal bir insan bu diyeti yaparsa kilo alabilir kilon ve boyun kaç canım eğer benimkine yakınsa sana doğumdan önce diyetisyenin verdiği diyeti yollayayım fikir olsun diye eğer emzirmiyorsan bunu yapmanı önermem

akşam yemeği yok yerine şimdilik 2 bardak ayran ilerleyen saatlerde yine ayran düşünüyorum..

4.2 km nihatla sivrisinek eşliğinde yürüyüş cepte..

sabah 2 mil leslie
işe geliş gidiş 3.5 km
az önce de 4.2 km
kısaca gün içinde toplamda 11 km yürüyüşş...

bugün yediklerim

sabah: 1 yumurta 60 gr lor peyniri bol dereotu 2 zeytin 50 gr köy yufkası

ara: 1 şeftali 1 çay bardağı süt

öğlen: 4 köfte 4 yk bulgur pilavı salata 1 bardak ayran

ara: 1 galeta 10 fındık 5 badem

akşam: 8 yk bamya yemeği 1 kase yoğurt 2 50 gr yufka(köy yufkası)

ara: 1 şeftali 15 kiraz (ikindin ara öğünü yerine) 1 bardak süt
harikasın canım

sağol canımcım..senin de menü harika..afiyet olsun bol bol süt olsun

günaydınnnn..

sabah 6:30 2 mil leslie

kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
domates
çayy

akşam planladığım gibi yemek yemedim sadece ayran içtim
bu akşam da bir aksilik olmazsa böyle yapmayı istiyorum..en azından detoks gibi olur..

Slm kızlar
Sersum bak isteyince nasıl da oluyo maşallah sübhanallah daim ve sonucu süper olur inşallah.

Dün 3 saat yürüyüş yapıldı

Kahvaltım
3tk tahin bal karışımı
1,5 yumurta lop
1 parmak peynir
1 parmak kaşar

Öğle
Yoğurt
Kabak yemeği
marul

Akşam
ayran

Yok cnm emzirmiyorum tüp bebek tedavisi görüyorum boyum 165 kilom 62 bi 5 kilo fln vermek istiyorum işte maşallah bebisin va demek sen zaten zayifarsin emzirirken allah bagislasin darısı basıma insallah

Yok cnm emzirmiyorum tüp bebek tedavisi görüyorum boyum 165 kilom 62 bi 5 kilo fln vermek istiyorum işte maşallah bebisin va demek sen zaten zayifarsin emzirirken allah bagislasin darısı basıma insallah
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım vallahi öyle soylenıldığı gibi olmuyor pek emzirirken de dikkat edilmezse verilmiyor maalesef o Yüzden benden sana tavsiye hamile kalınca da çok dıkkatli olup 8- 10 kilodan fazla almamaya bak canım Rahim hayırLısıyla en kısa zamanda sana da nasip eder ınsallah

benım de boy 160 kilom 65 ıken diyetısyenın bana verdığı dıyetbu canım herhangi bi sağlık problemın yoksa sana fıkır verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…