sağol canım benim..inşallahHarika gidiyorsun canım bu hafta eminim sonucunu alacaksın
benim yeğenimde burda sıcaktan duramadı bide annesi hastalandı yavrucak elimizde kaldı herkezin annesi tabi seninde işin zor canım çocuk hep seni gördüğü için başkalarını yabancılıyo demekahh ahhh bi bilsen o iradeye neler oldu cumadan beri anne annem gile gitmiştim internet de çekmiyor belki buraya uğrasam biraz frenlerdim ama ipin ucu bi kaçtı sonra tutamadım neler yemedim neler bi de ben nedense 40 ı başından beri iki haftada bir adet oluyorum doktora da gittim bişi çıkmadı biraz böyle düzensiz olacak herhalde neyse yine adetim anlıyacağınız tabi süt azalması da buna eklendi ye makbule ye oldu neyse süt normale döndü geçici bişiymiş sanırım umarım öyledir şimdilik iyi bakalım bu arada 300 gr güzel canımm
devam devam devam
canım bence sen çok düşük kalorili beslenince vücut kıtlık bilincine girdi metobolizmayı şaşırtmak lazım iyi etmişsin nrmal beslenmeye geçmekle bence bu hafta birden gidecek
filizcim bizde anne annem gile gittik kalabalıktı baya benim oğlan da milletin kucağında anca ağlıyor çocuk hiç sevmiyor yabancıları yaavalla insanlara vermiyeyim de diyemiyorum ama o kadar çok öfkeleniyor ki öfkesinden meme grevii de yapıyor sıpa allah süt sağma makinesini çıkarandan razı olsun
cisenaz menülerin güzel canım sıfır kaçamakla devam edersen 5 kilo rahat verirsin bir ayda ama karatay kaçamak kabul etmez şeker bünyeye girerse yağ yakımını durduruyor
hee kıs kardeşler sağolsun bebek özlemimiz gidiyoah filizim ahh ellerine sağlık ne çok yorulmuşun ama ev de pırıl pırıl olmuş..oh miss gibin oturun artık..
benim yeğenim de çok tatlı keşke kalsa ama anneci kardeşi olunca iyice düştü..bebek özlemi kardeşler sayesinde gideriliyor ben de küçüğümü çok özledim..kokusu burnumda tütüyor..büyükten çok buna daha bir düşkünümsanırım elime doğdu ya onda..Allah sağlık versin..
2 gündür canımı çıkarıyorum vallaheryerim ağrıyiii..ama devamm
senin de menüler güzel canımben de semizotunun her türlüsüne bayılıyorum..bu ara domates ve soğanla klasik salata gibi yapıyorum çok lezzetli oluyor..
valla makbuşum biyerlere gidince hep öyle oluyor haklısın..ben de anneme gitmeye korkuyorum valla...
adetinde zamanla düzelir canım dert etme..
sıcakta çocuk sıkılıyordur tabii kucaktan kucağa haklı valla
sana da maşallah canım...bu arada ben de bayılırım ayrana
aynen çakmel ağırlanan olsaydım daha çok sevecektim burası bide sıcak klimasız durulmuyo onlar burdurun ilçesinde görev yapıyolar malum yayla tabi orası burda zorlandılarFİLİZCİM misafir zor haklısın,insan özlem bile gideremiyor iş yapmaktan.ağırlayan değil ağırlanan olmak daha iyi sanırımikinci bir bahar temizliği olmuş senin ki mis mis dinlen canım evinde.
Evet coook sıktım ama olmadı ,vazgeçmek yok.eşim dahi inanamıyo bence vazgeç ve kabullen bu kiloyu diyo( (
Teşekkür ederim sersumcum,bende seni tebrik ediyorum tamamen diyet moduna geçtiğin için.3 gün dayan kaçamak yapma alışıyorsun canım.senin için haftasonu zor mailecek yapılan yeme içmeler seni zorluyor, genel diyet hali ilan et derim
Oy oy Makbulecim ne kadar çok km yapıcaksın öyle kilo vermeyi bırak almadan evine dönsen kar bence.birde mutfağı zengin ve leziz diyarları geziyorsun ne diyim kolay gelsin işin zor .
Haklisin düşük kalorili diyet yaptım çünkü normali işe yaramadı hoş buda yaramadı.sanırım 2 yıllık diyet bedeni alıştırdı.Ama alışkanlığı alışkanlık haline getirmicem inşallah.
canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar.daha doğurmadim.iyiyim.inşallah herkes iyidir.opuyorum
sıcağı hiç söyleme canım zaten bizde işte haziranın 12 si gibi geldik memlekete burası da yayla Antalya ama biz konya sınırına yakın bir ilçede yiz hiç sıcak görmedik urfada ne yapacağız bakalım şurda iki hafta kaldı dönmeye yavrum sıcaktan nasıl etkilenecek bakalımbenim yeğenimde burda sıcaktan duramadı bide annesi hastalandı yavrucak elimizde kaldı herkezin annesi tabi seninde işin zor canım çocuk hep seni gördüğü için başkalarını yabancılıyo demek
hee kıs kardeşler sağolsun bebek özlemimiz gidiyo
aynen çakmel ağırlanan olsaydım daha çok sevecektim burası bide sıcak klimasız durulmuyo onlar burdurun ilçesinde görev yapıyolar malum yayla tabi orası burda zorlandılar
canım güzel haberlerini bekliyoruz
2 sene önce urfaya geziye gitmiştik mütiş sıcaktı ah şu bebeklerin sıcaktan çektiklerisıcağı hiç söyleme canım zaten bizde işte haziranın 12 si gibi geldik memlekete burası da yayla Antalya ama biz konya sınırına yakın bir ilçede yiz hiç sıcak görmedik urfada ne yapacağız bakalım şurda iki hafta kaldı dönmeye yavrum sıcaktan nasıl etkilenecek bakalım
aynen yaaaaaaaaaaaaaKızlar kimse yoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?