- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ellerine sağlık canım13 Ağustos 2015 listemiz
1.sersum% 1,063
2.cakmel% 0,802
3.makbule% 0,28
Korumada kalan
Filiztoprak
Gelmeyenler
Kaneel
Leylak
Neslihansultan
grlboymom
ficans
safransarı
Aklıma gelmeyen varsa kusuruma bakmasın kızlar köydeyim tel çekmeyebilir diye acele ediyorum.
1.mizi başta olmak üzere tüm hatunları tebrik ediyorum.
geçmiş olsun canım valizi hazırlama bi dert gelince yerleştirme daha bi dert neyse canım ucunda tatil var yol üzerindeki molalarıda pek bi severim eğlenceli oluyorselam canlar...
akşam yemeğinden sonra 4 km yürüdüm..sonra boğazım kötüleşti ilaç aldım sızmışım...tam da tatil üzeri kötü oldu ..napalım ilaçlar sağolsun..
akşam
tabanında dukan krepi olan tire köfteli yoğurtlu kebap
bu sabah
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salatalık domates
bugün spor yok..boğazım kötüartı bir sürü işim var çamaşırlar valiz yerleşecek ev temizlenecek..
canım çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün..çok şükür kurtulmuşsun ve kavuşmuşsunuz İpeğinize..sağlık ve sıhhat dilerim..Arkadaşlar 14 .08.2015 te suni sancı ile normal doğum yaptım.cuma öğlen saat 12.02 de geldi ipek kızımız
inşallah son bulur canım allah kuvvet versin tüm askerlerimize polislerimizeslm kızlar
bugünki menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir 3-4 kaşık haşlanmış börülce domates salatalık
ara: 1 şeftali
öğlen: şehriyeli tavuk çorba 2 kase 1 kase yoğurt salata
ara: 15 fındık 1 elma 1 humana still tea
akşam: 8 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara: 1 şeftali 1 bardak süt
sersumcum geçmiş olsun canım
filiz yok canım biz merkezdeyiz gerçi daha biz urfadayken böyle şeyler yoktu tatilde oldu umarım biran önce de son bulur ALLAH kolaylık versin bu vatanı savunanlara da millete de pislikler ocaklara ateş düşürüyorlar
ah canım çok sevindim hele kızın oluşuna daha bi sevindim her eve lazım bi kızArkadaşlar 14 .08.2015 te suni sancı ile normal doğum yaptım.cuma öğlen saat 12.02 de geldi ipek kızımız
sorma sersumcum klimasız hiç durmuyoruz ev işi,yemek hazırlamak dersen işte o zaman su içinde kalıyorum ardından duş çıkıyosun yine aynı kaç gün kalacaksınız sidedeselam kızlar....Antalya sideden sevgiler..dün yerleştik otele..ne sıcak ne sıcak...deniz hamam suyu gibi..serinlemek için duş almak lazım..Ay filizim nasıl sürekli dayanıyorsunuz bu sıcağa helal olsun..klimayla uyuyalım dedik kızıma esti direk hasta olacak sonra neyse bi ara kapıyı açtım ayy serinlik dışarıda açtık kapıyı uyuyabildik..tartımı unuttum bu arada tartılamayacağım bir 15-20 gün napalım hayırlısı..
yediklerime dikkat edersem çok fena olmaz sanırım..sabahları böyle haberleşirim sizinle..öpüyorum hepiciğinizi..
Arkadaşlar 14 .08.2015 te suni sancı ile normal doğum yaptım.cuma öğlen saat 12.02 de geldi ipek kızımız
allah hayırlı uğurlu etsin canım sağlıkla büyüt inşallahArkadaşlar 14 .08.2015 te suni sancı ile normal doğum yaptım.cuma öğlen saat 12.02 de geldi ipek kızımız
iyi tatiller canım yaa biz ne çekiyoz sıcaklarda fena vallaselam kızlar....Antalya sideden sevgiler..dün yerleştik otele..ne sıcak ne sıcak...deniz hamam suyu gibi..serinlemek için duş almak lazım..Ay filizim nasıl sürekli dayanıyorsunuz bu sıcağa helal olsun..klimayla uyuyalım dedik kızıma esti direk hasta olacak sonra neyse bi ara kapıyı açtım ayy serinlik dışarıda açtık kapıyı uyuyabildik..tartımı unuttum bu arada tartılamayacağım bir 15-20 gün napalım hayırlısı..
yediklerime dikkat edersem çok fena olmaz sanırım..sabahları böyle haberleşirim sizinle..öpüyorum hepiciğinizi..
bebeklede zor oluyordur canım haklısın evine gidince herşey düzene girerslm kızlar bizde muğladan döndük bi sıkıntı olmadı çok şükür bebekle kolayca gittik geldik bakalım bu pazar artık eve yolculuk zamanı 1 gün adandad 2 gün osmaniyede 1 gün hatayda kaldıktan sonra urfaya gideceğiz inşallah gözümde çok büyüyor yol bi de ben böyle mola vere vere gidince başkalarının evlerinde daha çok yoruluyorum ama napcan hatır koyuyorlar uğramazsak bu arada muğlada düzen bozuldu biraz bakalım nolur çok yememeye özen gösterdim ama inşallah çok kötü etkilenmez bakalım cumaya belli olacak bugün düzgünce kahvaltımı yaptım menüyü akşam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?