Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

13 Ağustos 2015 listemiz

1.sersum % 1,063
2.cakmel % 0,802
3.makbule% 0,28

Korumada kalan
Filiztoprak

Gelmeyenler
Kaneel
Leylak
Neslihansultan
grlboymom
ficans
safransarı

Aklıma gelmeyen varsa kusuruma bakmasın kızlar köydeyim tel çekmeyebilir diye acele ediyorum.

1.mizi başta olmak üzere tüm hatunları tebrik ediyorum.

slm hanımlar kimse gelmemiş listeye

eveet düşündüm taşındım hayat boyu devam edebileceğim yoğunlukta bi spor yapmaya karar verdim bu sporun cinsi pilates ve yürüyüş ancak cardio denemelerim hep başarısızıkla sonuçlandı hiç sevmyorum pilates tam bana göre sporu bile yattığım yerden yapmayı seviyorum yaa yürüyüş ise bunalınca çok iyi geliyor kendi evime gidince bandımı ortaya bi yere koyacağım
neyse pilatese de DVD ler çok uzun geliyor dolayısıyla program tekrarlarını yapmaya karar verdim ve 2013 ün ilk programından başladım hayırlısı diyorum ve elimden geldiğince aksatmayacağıma söz veriyorumen son bi and içmiştim ona dönmez inşallah hadi bismillah inşallah akşamda 20 dk da olsa bi yürüyüş yapmak istiyorum

bugünkü menüme gelince günü gayet sağlıklı bitirdim

sabah: 1 gözleme evde annem yaptı küçük yani domates salatalık

ara: 1 yaş incir 1 çay bardağı süt

öğlen: 1.5 alabalık ızgara 2 dilim ekmek salata

ara: 1 çay bardağı süt 2 galeta 1 incir

akşam: 1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 dilim kesme dondurma( bu da sağlıksız sayılmaz meyvem ve sütüm yerine )

ellerine sağlık canım...ficans izinliydi zaten ama diğerleri de uğramamış...napalım 3-5 kişi idare edicez...haftaya ben de gelemeyebilirim topik sizlere emanet yarın tatile çıkıyoruz..tartımı alıcam yanıma..

selam canlar...
akşam yemeğinden sonra 4 km yürüdüm..sonra boğazım kötüleşti ilaç aldım sızmışım...tam da tatil üzeri kötü oldu ..napalım ilaçlar sağolsun..
akşam

tabanında dukan krepi olan tire köfteli yoğurtlu kebap

bu sabah

salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salatalık domates

bugün spor yok..boğazım kötü artı bir sürü işim var çamaşırlar valiz yerleşecek ev temizlenecek..

geçmiş olsun canım valizi hazırlama bi dert gelince yerleştirme daha bi dert neyse canım ucunda tatil var yol üzerindeki molalarıda pek bi severim eğlenceli oluyor

bende pazara gittim geldim fena sıcak
kahvaltım saat 11 buçukta idi
peynir +etimek zeytin+fıstık ezmesi+domates salatalık+1 yumurta+çay
şu an ara =1 nescafe+2 yaprak galeta
akşama =sebzeli tavuklu nodül yanına semizotlu yoğurt
reglin son günleri bu hafta korudum haftaya daha dikkatli başlıcam inş veririm

slm kızlar
bugünki menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir 3-4 kaşık haşlanmış börülce domates salatalık

ara: 1 şeftali

öğlen: şehriyeli tavuk çorba 2 kase 1 kase yoğurt salata

ara: 15 fındık 1 elma 1 humana still tea

akşam: 8 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek

ara: 1 şeftali 1 bardak süt

sersumcum geçmiş olsun canım

filiz yok canım biz merkezdeyiz gerçi daha biz urfadayken böyle şeyler yoktu tatilde oldu umarım biran önce de son bulur ALLAH kolaylık versin bu vatanı savunanlara da millete de pislikler ocaklara ateş düşürüyorlar

selam kızlar....Antalya sideden sevgiler..dün yerleştik otele..ne sıcak ne sıcak...deniz hamam suyu gibi..serinlemek için duş almak lazım..Ay filizim nasıl sürekli dayanıyorsunuz bu sıcağa helal olsun..klimayla uyuyalım dedik kızıma esti direk hasta olacak sonra neyse bi ara kapıyı açtım ayy serinlik dışarıda açtık kapıyı uyuyabildik..tartımı unuttum bu arada tartılamayacağım bir 15-20 gün napalım hayırlısı..
yediklerime dikkat edersem çok fena olmaz sanırım..sabahları böyle haberleşirim sizinle..öpüyorum hepiciğinizi..

inşallah son bulur canım allah kuvvet versin tüm askerlerimize polislerimize

Arkadaşlar 14 .08.2015 te suni sancı ile normal doğum yaptım.cuma öğlen saat 12.02 de geldi ipek kızımız
ah canım çok sevindim hele kızın oluşuna daha bi sevindim her eve lazım bi kız çok neşeli oluyolar sanada farklı gelecek iki oğlandan sonra allah huzur ve neşe içinde büyütmek nasip etsin

sorma sersumcum klimasız hiç durmuyoruz ev işi,yemek hazırlamak dersen işte o zaman su içinde kalıyorum ardından duş çıkıyosun yine aynı kaç gün kalacaksınız sidede
fazla dayanamazsınız alışık olmayınca halsizlik yorgunluk olur
kıs nasıl unuttun tartıyı aklındaydı oysa
sersumcum tatildede dikkat edilmiyor be kuzum insanın inadına iştahı açılıyo sabahtan öğleye kadar canının çektiğini ye akşam hafif geçiştir yapabilirsen
bol eğlenceli tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün evi temizledim yoruldum sıcakta en kötüsü evi süpürmek
kahvaltım 11 de yaptım
lavaş arası peynir yumurta+çay+2 ceviz+domates salatalık
ara= karpuz oldu sıcakta napalım okadar olcak
akşam=1 tabak türlü+semizotlu yoğurt
ara=çay+yaprak galeta 2 tane+1 elma
bu hafta dikkat edicemşu kiloyu 69 yapmam lazım

Arkadaşlar 14 .08.2015 te suni sancı ile normal doğum yaptım.cuma öğlen saat 12.02 de geldi ipek kızımız

Hayırlı uğurlu olsun canım...
Suni sancı çok zor,çok çok geçmiş olsun ve de sağlıkla büyüt ipeğini.

Sersum side ye varmışsınız iyi tatiller canım inşallah dikkat edebilirsin
5 gündür annelerdeydim kıtlıktan çıkmış gibi yedim bu gün evimdeyim virabismillah dedik bakalım.

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
Marul
3zeytin
Salatalık domates

Şuan elimde limonlu yeşil çay

allah hayırlı uğurlu etsin canım sağlıkla büyüt inşallah

iyi tatiller canım yaa biz ne çekiyoz sıcaklarda fena valla

slm kızlar bizde muğladan döndük bi sıkıntı olmadı çok şükür bebekle kolayca gittik geldik bakalım bu pazar artık eve yolculuk zamanı 1 gün adandad 2 gün osmaniyede 1 gün hatayda kaldıktan sonra urfaya gideceğiz inşallah gözümde çok büyüyor yol bi de ben böyle mola vere vere gidince başkalarının evlerinde daha çok yoruluyorum ama napcan hatır koyuyorlar uğramazsak bu arada muğlada düzen bozuldu biraz bakalım nolur çok yememeye özen gösterdim ama inşallah çok kötü etkilenmez bakalım cumaya belli olacak bugün düzgünce kahvaltımı yaptım menüyü akşam yazarım

bebeklede zor oluyordur canım haklısın evine gidince herşey düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…