tartıldım...ve sonuç
başlangıç kilom 85 kg....
haftaya aldığımı vericem
sağol canım karadut şurubu diye duymuştum hatta eczanelerde de var şu anda atlattım çok şükür ama pazartesi tekrar dişçi randevum var inşallah tekrarlamaz annemde mikrop kapmış olabilir demişti bu sefer birazdaha uzun sürecek demişti doktor sağlık olsun gargaram var nasıl olsaSelam kızlar hayırlı cumalar
Sersumcum hoşgeldin canım
Filizcim çok geçmiş olsun aft bende de çok çıkar çok iyi bilirim acısını, oraya iyi zeytinyağı sürünce de iyi geliyor acısını alıyor, bir de gerçek karadut şurubu içebilirsin, ya da oraya değdir, karadutun kendisini bulursan o da olur
Ben de birkaç gündür domateslerle uğraştım çok yoruldum gelemedim, yürüyüşe de çıkamadım hiç, bu hafta kesin kilo aldım birazdan görücez tartıda
Canım kız bebek harika şükür. Tartıldım.doğum sonrası 57kiloyum.3 kilo fazlam varcanım sen hep çok dikkatliydin bence sende kilo falan kalmamıştır bünyen bizimkine benzemiyor beni guatr mahvediyo
ailen ve bebişinle mutluluklar kız bebeği nasıl bi his canım
senin kararın canım hakkında hayırlısı
Canım kız bebek harika şükür. Tartıldım.doğum sonrası 57kiloyum.3 kilo fazlam kalmışcanım sen hep çok dikkatliydin bence sende kilo falan kalmamıştır bünyen bizimkine benzemiyor beni guatr mahvediyo
ailen ve bebişinle mutluluklar kız bebeği nasıl bi his canım
senin kararın canım hakkında hayırlısı
evvet çanım.Ceren Hindistan kim kızCanım sen simdi düşünme eminim zayiflamissindr bebisini kokla yerimize ceren hindistan değili ki biz doğumdan sonra anında manken olalım onalr doğa üstü
Aay ne güzel halası ba kacakHayırlı bi yıl olsun yeni eğitim yılı hepimizebize dua edin oğlum bakıcıya alışsın halasi bakicimiz 9 aylık oldu biraz anneci inş zor olmaz herkesi optum
maşallah kız nazarım deymesinCanım kız bebek harika şükür. Tartıldım.doğum sonrası 57kiloyum.3 kilo fazlam kalmış
evvet çanım.Ceren Hindistan kim kız
Canım kitapla yürüyüşü nasıl yapıyorsun37 dk 4.1 km 230 kal yürüyüş yapıldı.
Tasavvuf adabı adlı kitap eşliğinde
Canım kitapla yürüyüşü nasıl yapıyorsun
Bende 20 di eliptik bisiklete binecegim optum
mrb kizlarr topiginizi okudum ben biraz gec kaldim ama sutum etkilenmesin diee gec basladim diyete bende katilabilir miyim sadece yemeklerden kisarak vee yuruyuslemi veriyorsunuz bide spor yapiyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?