Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım karadut şurubu diye duymuştum hatta eczanelerde de var şu anda atlattım çok şükür ama pazartesi tekrar dişçi randevum var inşallah tekrarlamaz annemde mikrop kapmış olabilir demişti bu sefer birazdaha uzun sürecek demişti doktor sağlık olsun gargaram var nasıl olsa

Bildirim: cakmel
Geçen hafta:72.1
Bu hafta:71.1
Fark:1 kg
%: 1,380
Diyet karatay
Spor: her gün 40-50 dk yürüyüş

Elhamdülillah'i Rabbil Alemin
Kızlar çok mutluyum isveç sonrası alırım demiştim ama almadım

Canım kız bebek harika şükür. Tartıldım.doğum sonrası 57kiloyum.3 kilo fazlam var

Canım kız bebek harika şükür. Tartıldım.doğum sonrası 57kiloyum.3 kilo fazlam kalmış
Canım sen simdi düşünme eminim zayiflamissindr bebisini kokla yerimize ceren hindistan değili ki biz doğumdan sonra anında manken olalım onalr doğa üstü
evvet çanım.Ceren Hindistan kim kız

Canım kız bebek harika şükür. Tartıldım.doğum sonrası 57kiloyum.3 kilo fazlam kalmış

evvet çanım.Ceren Hindistan kim kız
maşallah kız nazarım deymesin
ohhhhh çocuğu yaptın kiloları verdin ben hamile kalsam düşünmek bile korkutucu
canım benim öp kokla mis gibi kokuyodur şimdi o

4 EYLÜL 2015 LİSTEMİZ

1-çakmel %1.380
2-filiztoprak %0.539
3-girlboymom %0.410

artıda olan

ficans+%0.141

makbule007 gelmedi
safransarı gelmedi
kaneel gelmedi

sersum haftaya listede

SAFRANSARI gelmedi listeyi yaptım ama gene çok azız..safransarı 1 liste borçlusun cicim..
1. mizi ve ilk üçü tebrik ederim..ficansım sen de üzülme
haftaya çok daha güzel olacak inşallah

Sağol sersumcum,haftaya inşallah herkese bol eksili rakamlar görür.

Karatayı yarım porsiyon yaptım ve kuru yemiş yemedim kızlar.
6.30 sonrası yemeyi bitirdim,acıkmışsam süt içtim.
10 gündür 0 kaçamak kızlar.

Selâmetle kalın inşallah....

mrb kizlarr topiginizi okudum ben biraz gec kaldim ama sutum etkilenmesin diee gec basladim diyete bende katilabilir miyim sadece yemeklerden kisarak vee yuruyuslemi veriyorsunuz bide spor yapiyo musunuz

Esselamu aleykum canım koşu bandının ekranından destek alıp tutuyorum kitabı.
zaman nasıl geçiyor anlamadan yürüyüş bitiyor bisiklet; bacak ,basen,sırt v karın yağarını eritiyor ve sımsıkı olmanda büyük destek oluyor.benimde var ama bisiklette kitap okuyamıyorum o nedenle koşubandındayım hep.
Canım kitapla yürüyüşü nasıl yapıyorsun

Bende 20 di eliptik bisiklete binecegim optum

Hoşgeldin canım
karar almışsın ve artık geç kalmış ta sayılmazsın
Herkes istediği diyeti yapıyor,cuma günleri tartılıp durumu bildiriyoruz,bildirimin de bir formatı var,incer
lersin cuma bildirimini.eğer cuma günleri sıram geldiğinde bende liste yaparım dersen,iki hafta yediklerini yazıyosun,menü paylaşımı günün yani sonra listeye giriyorsun.topiğin sahibi yani muhtarı :)) sersum'dur.o sana liste sıranı verir.
kolay gelsin...
mrb kizlarr topiginizi okudum ben biraz gec kaldim ama sutum etkilenmesin diee gec basladim diyete bende katilabilir miyim sadece yemeklerden kisarak vee yuruyuslemi veriyorsunuz bide spor yapiyo musunuz

Sabah
Marul
Domates
5 dilim kızarmış salam [katkısız]

Şimdi kahve

Akşam
3 kabağın sotesi inşallah

60 dk spor planlıyorum inşallah

Herkese huzurlu zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…