sagol cnm ben 65 kiloyum emziriyo bi okadarda zayiflamak istiyorumEsselamu aleykum canım koşu bandının ekranından destek alıp tutuyorum kitabı.
zaman nasıl geçiyor anlamadan yürüyüş bitiyorbisiklet; bacak ,basen,sırt v karın yağarını eritiyor ve sımsıkı olmanda büyük destek oluyor.benimde var ama bisiklette kitap okuyamıyorum o nedenle koşubandındayım hep.
Hoşgeldin canım
karar almışsın ve artık geç kalmış ta sayılmazsın
Herkes istediği diyeti yapıyor,cuma günleri tartılıp durumu bildiriyoruz,bildirimin de bir formatı var,incer
lersin cuma bildirimini.eğer cuma günleri sıram geldiğinde bende liste yaparım dersen,iki hafta yediklerini yazıyosun,menü paylaşımı günün yani sonra listeye giriyorsun.topiğin sahibi yani muhtarı :)) sersum'dur.o sana liste sıranı verir.
kolay gelsin...
ah canım kıyamam liste yine sana kalmış nedir senin bizden çektiğin4 EYLÜL 2015 LİSTEMİZ
1-çakmel %1.380
2-filiztoprak %0.539
3-girlboymom %0.410
artıda olan
ficans+%0.141
makbule007 gelmedi
safransarı gelmedi
kaneel gelmedi
sersum haftaya listede
SAFRANSARI gelmedi listeyi yaptım ama gene çok azız..safransarı 1 liste borçlusun cicim..
1. mizi ve ilk üçü tebrik ederim..ficansım sen de üzülme
haftaya çok daha güzel olacak inşallah
mrb kizlarr topiginizi okudum ben biraz gec kaldim ama sutum etkilenmesin diee gec basladim diyete bende katilabilir miyim sadece yemeklerden kisarak vee yuruyuslemi veriyorsunuz bide spor yapiyo musunuz
HOŞGELDİNİZ KIZLAR...hepimiz dilediğimiz diyeti yapıyor ve yediklerimizi deneyimlerimizi paylaşıyoruz..çakmelin de dediği gibi düzenli menü bildiriminden sonra liste yapmayı da kabul ediyorsanız listemize dahil oluyorsunuz...başarılar...sagol cnm ben 65 kiloyum emziriyo bi okadarda zayiflamak istiyorum55 olsam ok siz ne kadar kg verdiniz ben kurban bayramina kadar 60 olmak istiyorum olur mu acaba ki :) kocam geldiginde zayif gorsun istiyom
he gülüm bana kaldı geneah canım kıyamam liste yine sana kalmış nedir senin bizden çektiğin
sağol canım haftayada iyi gider inşallah regl yakın ama olsun
sen atlattın regli top sende haftaya öpüyorum
evet cnm ama kilomu yarin bildiririm tam olarakHOŞGELDİNİZ KIZLAR...hepimiz dilediğimiz diyeti yapıyor ve yediklerimizi deneyimlerimizi paylaşıyoruz..çakmelin de dediği gibi düzenli menü bildiriminden sonra liste yapmayı da kabul ediyorsanız listemize dahil oluyorsunuz...başarılar...
he gülüm bana kaldı genenapalım mıhtarlık zor
haftaya daha iyi olacak inşallah...
Bebegın ne kadarlık nı ye zayıflayamayasın ki sen millete bakma gercekten dollar edınce verılıyor ben çok oyu gttm ama yaz gelince gıttı 68.5 görmüştüm hey gıdı sımdı 72.7benimde bayrama kadar birazda olsa zayiflamam lazimm aaa zayiflamissin dedinler. ben en son 65 kg dum bu ara hem spor hem diyet yapiyorum ins gobisim gidee
cnm bebegim 10 aylik bugune kadar dikkat etmedim hamilekende. hamislikten once 50 yi bile goremiyodum simdi 65 ten inmiyorum :) ama 85 kiloluk hatunlar bizim gibi duruyosun diyince is inada bindi :) ins bayrama kadar gider gobis ;0Bebegın ne kadarlık nı ye zayıflayamayasın ki sen millete bakma gercekten dollar edınce verılıyor ben çok oyu gttm ama yaz gelince gıttı 68.5 görmüştüm hey gıdı sımdı 72.7ama ısvec yapacagım güveniyorum o duy et e
gobegim cok kaldi yoksaselam kızlarr...
bugün gene ev işleri geberdik..üstüne bir de pazara kadar yürü ve geri dön en az 4 km..eşime arabayla gidelim demiştim yürürüz noolcak ki dedi 14 kg domatesi eve taşıdı öldü tabiii
benim kolum kötü ağır kaldıramıyorum..napalım ben uyardım kendi kaşındı..
sabah
salçalı omlet
peynir zeytin
domates
2. öğün
kuru fasulye
cacık
spor bol ev işi 4-5 km yürüyüş..
valla meltem ben de 85 kiloyum ama benim gibi duran 65kiloluk birini hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?