- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 35
aynen cakmelim :) fark.ediyorumİlahi sersum ya eşinin canı çıkmış:))
Yav 85 ile 65 hiç aynı olur mu
Seni sinir etmek için demişler meltemcim.
Sabah
2 el tarhana
Fıstık
Kaşar
Akşam
Tavuk
3 yk b.pilav
5.7 km yürüyüş 60 dk.
Selâmetle...
benum kı de 9 aylık oluyor 23 eylülde canım ınşallah gıecek göbeklercnm bebegim 10 aylik bugune kadar dikkat etmedim hamilekende. hamislikten once 50 yi bile goremiyodum simdi 65 ten inmiyorum :) ama 85 kiloluk hatunlar bizim gibi duruyosun diyince is inada bindi :) ins bayrama kadar gider gobis ;0
Bende isvec diyetini bende yapmak istiyorum ama.midemi bunun icin biraz kucultmem.gerekBenım bugün son yemekte abartma günüm yarın kesin olarak ısvece baslıyorum 13 gün ara vermeden yapıcam bayramda fıstık olucam
ins canim Allah uzun omur versin bebislere hayirli saglikli guzel omurleri olur insbenum kı de 9 aylık oluyor 23 eylülde canım ınşallah gıecek göbekler
Bende çok yıyorum ama boyle dıyet yapmayınca mode küçülmez zBende isvec diyetini bende yapmak istiyorum ama.midemi bunun icin biraz kucultmem.gerek
Ekmek ve ara ogun yoktu diyette sanirimBende çok yıyorum ama boyle dıyet yapmayınca mode küçülmez z
hosbuldum canimSlm kızlar NASILSINİZ bakalım geçen listeye gelemedim çünkü manavgata gitmiştik gerçi gelsem de farkeden bişi yok çünkü aynıyim hala şimdide seminerdeyiz yediklerimi eve gidince yazarım artık yeni arkadaş gelmiş hosgelmis ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?