Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar valahi cakmel baya heyecalıyım inşallah 69 olmuşumdur artık bi de 68 olur muşum :))) çok zor ama tabi inşallah şu kilolardan krtuluruz bir an önce

bugün yediklerimle başlayalım bugün azcık kaçtı ama ipleri bırakmayıp kaldığımız yerden devam ediyoruz

sabah: 1 yağsız yarım yufkayla yapılmış gözleme 5 badem domates salatalık

ara: 5 siyah erik

öğlen:120 gr tavuk ızgara 10 tane yaprak sarma salata

ara: 4 etimek 1 parça börek 1 çatal incir reçeli

akşam: 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 dilim çavdar ekmeği

ara: 5-6 siyah erik 1 bardak süt

çakmelcim çok haklısın 70 tam kırılma noktası ve zorluyor,oraya gelip tekrar yukarı çıktım birkaç sefer,ve cumartesi 69 lu rakam gördüm bugün gene 70 li ,hayırlısı ,dikkat etmek lazım

Günaydın kızlar

Hafta sonu evde yoktum ve biraz kaçırdım zira bugün artı gördüm

Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltım omlet,peynir,zeytin,salata,az yaz helvası,fındık

selammm selammmmm...
kısmetse yarın evime dönücemm vee tam gaz pro ağırlıklı devam..dün geciktirme hapını bıraktım bugün son kez denize girdim..heralde bugün yarın regl gelir dedim ki az önce geldi..bir şiştim sormayın.

...makbuş hadi kıss az kaldı 69 -68 maşallah sana.
..ben de şu 79 u görsem ahh ahhh...ama dediğim gibi evde olursam daha çok uyarım...

çakmel yap yap biz de evdekiler de bıkıyor vallla diyetten...

demirlekecim..sen zaten kilolu değildin..emzirirken iyice gider üzülme..

filizim pazarlar yapılmış gene oh oh afiyetle ye..

ficansım senin de maşallahın var canım...

safransarı hoşgeldin canım...

girlboymom buradayız ya gerisi hallolur bir şekilde...

gel gel canım özledik

Merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler inşallah kolay verir bir sonraki hafta
Ben doğumdan sonra kaç kilo oldum bilmiyorum.emziriyorum.yiyorum. 64 le doğuma girmiştim.
canım sen hep çok dikkatliydin bence sende kilo falan kalmamıştır bünyen bizimkine benzemiyor beni guatr mahvediyo
ailen ve bebişinle mutluluklar kız bebeği nasıl bi his canım
senin kararın canım hakkında hayırlısı

ah hiç sorma bana da bebişimi bırakıp okula gitmek çok zor gelecek yarın ama mecburrr neyseki salıya geliyor ilk iş günü yoksa bu pazartesi sendrom kaldıramazdım doğum izni ile birlikte 5.5 ay oldu okula gitmeyeli yeni göreve başlayacakmışım gibi hissediyorum
Hayırlı bi yıl olsun yeni eğitim yılı hepimize bize dua edin oğlum bakıcıya alışsın halasi bakicimiz 9 aylık oldu biraz anneci inş zor olmaz herkesi optum

iyi akşamlar kızlar bugün yine dişçideydim geçici dolgu tekrarlandı haftaya pazartesi gerçek dolgu yapılacak bu arada azımda yaralar oluştu af diyolar çok acı veriyo yemek düzenimde bugün bozuldu ancak 9 da çorbamı içebildim
sabah normal bi kahvaltı yaptım evi temizledim yarın rahatım erken kalkmıcam biraz dinlenmece

slm kızlar yarın diyetisyen kontrolüm var dünkü börekle incir reçelini saymazsak gayet iyi bir hafta geçirdim bugünü de kazasız belasız atlattım

sabah: 1 kaşık lor 1 yumurta domates salataık 3 dilim çavdar ekmek dereotu 5 zeytin

ara: 5 tane siyah erik 1 çay b süt 1 fincan humana

öğlen: 10 yk barbunya yemeği 1 bardak ayran 3 dilim çvdar ekmeği

ara: 4 etimek 1 bardak süt 1 tane malt

akşam: 8 yk börülce 3 dilim çavdar ekmeği

ara: 3 siyah erik bir küçük armut 1 bardak süt

Öyle oluyor ya büyük reklam girdi benim içinde

geçmiş olsun canım doğumdan sonra 8 kanal 16 kaplama yaptırmış biri olarak seni iyi anlarım

Selam kızlar ılk okul günü guzeldı oğlum halası nı yormamış kızımda yanımdaydı bugün beslenme alışkanlığına tekrar düzen veriyorum ve eliptik bısıkletle açılış yapıyorum öptüm

iyi akşamlar kızlar
sabah kahvaltım 10buçukta idi
1 yumurta peynir çeşiti+tb.ekmeği+2 ceviz+1ceviz reçeli tadımlık+zeytin+yeşillik
ara=yoğurtlu semizotu
akşam=1 dolma+1 kase çorba
ara=1 meyve
dün akşam dişe gittim yine tekrar temizleyip geçici dolgu yaptı benim azımın içi yara gibi oldu katı yemek yiyemiyorum dedim meğerse ağzımın içi af olmuş dilimde deydiği için çok canın yanar dedi kulaklarıma bile vuruyo ağrısı herkezin dişi acır bende bundan çekiyom kızlar ne tuhaf oldu gargara aldım onu yapıyom adaçayı yapıyom bi geçse pazartesi gerçek dolgu yapılacak diğer dişlere bakıcak böle işte hiç tadım yok kızlar
yukarda belirtmişim onun bile farkında deyilim mazur görün

Ah canım ya ne çektin dişlerden
Çok çok geçmiş olsun...
Aslında krizi fırsat çevirip iyi kilo verilir bu katı yiyememe durumunda

Sabah
3 krep
1 kase yoğurt

Öğle
sütlü kahve

Akşam
1 el ebatında kadar tavuk ızgara
Sınırsız salata

35 dk 4.9 km 200 kal yürüyüş yapıldı

evet girlboymom okul ve çocuk zor zanaat
Allahtan halası ya başkası olsaydı elhamdülillah.
biz küçük oğlumla okuldaydık
büyük de babasıyla babasının okuldaydı
seminer böyle geçecek bizim.sağlık olsunda ger ley olur gider.

Slm kizlar bugun diyetisyen kontrolu vardi hic kilo verememisim fakat kadin bunun iyi bisi olduguna emzirme doneminde verilen kilolarla birlikte atilan atik maddelerin sute gectiginden falan bahsetti en fazla yarim kilo vermek gerekir haftada dedi oncelikli amacimiz sut dedi bir sene sonra ostedugin gibi kilo verebilirsin fakat cocugunu emziremezsin dedi vitamalt icmeyelim bu hafta dedi sonucta yapay bisi dedi iste sen emzirmeyi istedigin surece sutun yeter dedi tamamen poskolojik dedi gayet iyi metobolizman dedi birde ben hep metibolizmayi suclardim nneyse saglikli beslenmeye devam
Bugunku menum
Sabah 3 dilim tam tahilli ekmek 1 kk peynir 1 yumurta

Ara 20 kuru uzum

Oglen 160 gr ton baligi light 3 dilim tam tahilli ekmek

Ara yok maalesef

Aksam yumurtasiz menemen 75 gr yufka

Ara 4 erik 1 bardak sut

Bugun biraz eksik oldu menum diyetisyene gidip gelince yollarda boyle iste

sağol çakmelcim bugün birazdaha iyiyim
yoğurda çok alışmıştım şu an yiyemiyorum yakıyo çünkü
kahvaltım=2 yumurta+tb.ekmeği+peynir+zeytin+2 ceviz+çay
ara=1 nescafe+2 yaprak galeta+1 şeftali
akşam=etli patates yemeği+yeşillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…