- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
başınız sağolsun canımselam kızlar.....
pazar günü eşimin eniştesi vefat etti apar topar memlekete döndük..görevimizi ifa ettik Allah yerinde dinlendirsin..çok ağır hastaydı Allah kurtardı..
bu günlerde hep acı hep acı gencecik canlarımızı kaybettik..yürek acıyor..Allah ailelerine sabır versin..
safransarı geçen cuma liste sendeydi canım ben yaptım senin yerine bu cuma yapabilirsen sıranı savmış olacaksın..
ben hiç dikkat edemedim yediklerime eve geldim fren zamanı bakalım cumaya ne olur..
cnm liste yi her hafta birimiz mi yapio vee nasil yapilio ben telden giriyorum anmadim bu liste isini nasil yapcamselam kızlar.....
pazar günü eşimin eniştesi vefat etti apar topar memlekete döndük..görevimizi ifa ettik Allah yerinde dinlendirsin..çok ağır hastaydı Allah kurtardı..
bu günlerde hep acı hep acı gencecik canlarımızı kaybettik..yürek acıyor..Allah ailelerine sabır versin..
safransarı geçen cuma liste sendeydi canım ben yaptım senin yerine bu cuma yapabilirsen sıranı savmış olacaksın..
ben hiç dikkat edemedim yediklerime eve geldim fren zamanı bakalım cumaya ne olur..
evet canım her cuma sırayla yapıyoruz listeyi..herkes cuma bir hafta önceki kilosunu ve verdiği kilosunu yazıyor sıralama yapıyoruz..yarışma bir nevic
cnm liste yi her hafta birimiz mi yapio vee nasil yapilio ben telden giriyorum anmadim bu liste isini nasil yapcam
Tsk ederim canim yuruyus icin tbrklerCutemom007 tebrikler
Kızlar bugün biraz kaçırdım misafırım vardı ama sındı yürüyüsten gelıyorum 1 saat yürüdüm
cnm cok gecmis olsun nie nolduki zorladin mi2 aydır omzum kötüydü iyice arttı..son 1 haftadır uykumdan uyandırıyor resmen..askıya aldım dinlendiriyorum elimden geldiğince..
işe başlayana kadar umarım iyileşir..yoksa işim zor..
kas yırtığı olursa saçını bile tarayamazsın dedi doktor..of yaa...Allahım beterinden korusun ama sağ kolum olduğu için çok zor arkadaşlar...
Tamam canim yaparim ben tabiselam kızlar.....
Tebrik ederim canim darisi banakızlar bugün bildiğiniz gibi diyetisyen kontrolüm vardı onca kilo veremediğim haftadn sonra gözlerime inanamadım 69.1sonunda ilk hedefe ulaştım şimdi sıra ikinci hedef olan 65 i baskülde görmek sonra sırasıyla 62 ve tabiki 59 ve en son 57 olsa harika olur olacak bebeğimin doğum gününde bende çıtır bir anne olarak pozlar vereceğim inşallah diyetisyenim diyette bazıı değişiklikler yaptı ve yine çok takıntılı olmam konusunda beni uyardı hayat boyu sağlıklı yaşama geçebilmem için kendimi biraz rahat bırakmam gerekiyor yoksa sıkılıp bırakıp boşverrr diyeceğimden bahsetti tıpkı bundan önceki diyet girişimlerimde olduğu gibi ama yooook bu sefer öyle bir niyetim yok bu benim yaşam tarzı ben artık yaşlanınca sağlklı olabilmek için bu serüvendeyim bitmeyecek ben ideal kiloma gelip orda kalacağım hamile kalsam bile takrar sağlıklı aralıklarda kilo alıp top gibi göbeğim dışında fazlalık yapmayacağım vücuduma
Ben kizimla yuruyuse cikiyorum oda evde bunaliyor diye bebek arabasiyla yarim saat 45 dk hizli pozisyonda surmeye calisiyorum ama tek basina yuruyus gibi olmuyor.Cutemom007 tebrikler
Kızlar bugün biraz kaçırdım misafırım vardı ama sındı yürüyüsten gelıyorum 1 saat yürüdüm
Canım benm motivasyonda düştü sond o bozdum ısvecıTamam canim yaparim ben tabi
Basiniz sagolsun, ve rabbim sirali olum versin insallah. Yani once yaslilar
Tebrik ederim canim darisi bana
Bende diyetisyenin 3 ay once aldigim menuyu uyguluyorum. O zaman benim motivasyon dusuklugum ve yatili misafirlerimden dolati.uygulayamamistim.
Eger bu listeyle kilo verirsem tekrar baslayacagim.
Diyete ilk basladigimda yaptigim yanlislar ara ogunlere onem.vermemek olmuatu simdi daha dikkat ediyorum.
Zahmet olmazsa sende listeni paylasir misin canim ?
Ben kizimla yuruyuse cikiyorum oda evde bunaliyor diye bebek arabasiyla yarim saat 45 dk hizli pozisyonda surmeye calisiyorum ama tek basina yuruyus gibi olmuyor.
Platese de baslamak istiyorum hic olmazsa haftada iki gun ama kismet olmadi henuz. Burada platea gruplarina bir bakayim en iyisi
sağol canım benimcnm cok gecmis olsun nie nolduki zorladin mi
sağol canımcımsersum geçmıs olsun annemde kolunda kas yırtılması olmuştu kışın düşmüştü bır sene cektı parklarda dısk hareketıı yaptı su sısesı salladı kaldırdı çok ugrastı saçını tarayamadı o sene sımdı dUEldı fızıktedavı ıyı geldı
Isveç 3.güne baslıyorum
amin canım sağolTamam canim yaparim ben tabi
Basiniz sagolsun, ve rabbim sirali olum versin insallah. Yani once yaslilar
Tebrik ederim canim darisi bana
Bende diyetisyenin 3 ay once aldigim menuyu uyguluyorum. O zaman benim motivasyon dusuklugum ve yatili misafirlerimden dolati.uygulayamamistim.
Eger bu listeyle kilo verirsem tekrar baslayacagim.
Diyete ilk basladigimda yaptigim yanlislar ara ogunlere onem.vermemek olmuatu simdi daha dikkat ediyorum.
Zahmet olmazsa sende listeni paylasir misin canim ?
Ben kizimla yuruyuse cikiyorum oda evde bunaliyor diye bebek arabasiyla yarim saat 45 dk hizli pozisyonda surmeye calisiyorum ama tek basina yuruyus gibi olmuyor.
Platese de baslamak istiyorum hic olmazsa haftada iki gun ama kismet olmadi henuz. Burada platea gruplarina bir bakayim en iyisi
ay ben de maşallah iyi gidiyorsun diyecektim..hayırdır ne olduCanım benm motivasyonda düştü sond o bozdum ısvecıen ıyısı cuma kılo bıldırımı yapıyım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?