Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhabalar
Dun aksam yemegini ekmeksiz 5 bucukta yedigim.icin cok aciktim. 5 antep fistigi, 1 kase yulafli yogurt yedim
Bugunum
Sabah
Yumurtasiz menemen ustune 1 dilim kasar
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz kahve, 2 buskivi
Oglen
1 tane yesil biber dolmasi, salata, 1 dilim ekmek
Ara
1 kase yogurt
Aksam
...........

Esselamu aleykum

Sabah
2 yumurtalı greçkalı omlet
Domates Salatalık

Şimdi
1 kase yoğurt

Akşam
Greçkadan kısır

Selâmetle..

Meltemcim yeterki inan ve aç kal aç kalmadan olmuyo da

Doymamak şart kg vermek için.

slm arkadaşlar
dün evi temizlemiştim bugünde dinlenmece
yarın belki çarşıya gideriz kızımın okul açılmadan takı falan bakıcam dedi
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+domates+tb. ek.+ceviz+çay
ara=baharatlı yoğurt+salata+havuç
akşam belli deyil dışarda işimiz var yemeğe geç kalırsam sadece çorba içebilirim sonra yazarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Ben listemi drgistireyim, uymadim cunku
Bugunum
Sabah
Yumurtasiz menemen ustune 1 dilim kasar
2 dilim ekmek
Ara
Sekersiz kahve, 2 buskivi
Oglen
Kepek ekmege tost, 3 zeytin
Aksam
1 kase mercimek corba kucuk bir parca beyaz ekmek
Ara
Yulafli.yogurt

selam kızlar.....
pazar günü eşimin eniştesi vefat etti apar topar memlekete döndük..görevimizi ifa ettik Allah yerinde dinlendirsin..çok ağır hastaydı Allah kurtardı..
bu günlerde hep acı hep acı gencecik canlarımızı kaybettik..yürek acıyor..Allah ailelerine sabır versin..

safransarı geçen cuma liste sendeydi canım ben yaptım senin yerine bu cuma yapabilirsen sıranı savmış olacaksın..

ben hiç dikkat edemedim yediklerime eve geldim fren zamanı bakalım cumaya ne olur..

başınız sağolsun canım

allah bu vatana bunu yapanlara akıl fikir versin hepsinin allah belasını versin gencecik fidanlar gitti 90 lara geri döndük resmen allah herkesin evladını korusun yeter artık

kızlar bugün bildiğiniz gibi diyetisyen kontrolüm vardı onca kilo veremediğim haftadn sonra gözlerime inanamadım 69.1 sonunda ilk hedefe ulaştım şimdi sıra ikinci hedef olan 65 i baskülde görmek sonra sırasıyla 62 ve tabiki 59 ve en son 57 olsa harika olur olacak bebeğimin doğum gününde bende çıtır bir anne olarak pozlar vereceğim inşallah diyetisyenim diyette bazıı değişiklikler yaptı ve yine çok takıntılı olmam konusunda beni uyardı hayat boyu sağlıklı yaşama geçebilmem için kendimi biraz rahat bırakmam gerekiyor yoksa sıkılıp bırakıp boşverrr diyeceğimden bahsetti tıpkı bundan önceki diyet girişimlerimde olduğu gibi ama yooook bu sefer öyle bir niyetim yok bu benim yaşam tarzı ben artık yaşlanınca sağlklı olabilmek için bu serüvendeyim bitmeyecek ben ideal kiloma gelip orda kalacağım hamile kalsam bile takrar sağlıklı aralıklarda kilo alıp top gibi göbeğim dışında fazlalık yapmayacağım vücuduma

c cnm liste yi her hafta birimiz mi yapio vee nasil yapilio ben telden giriyorum anmadim bu liste isini nasil yapcam

c
cnm liste yi her hafta birimiz mi yapio vee nasil yapilio ben telden giriyorum anmadim bu liste isini nasil yapcam
evet canım her cuma sırayla yapıyoruz listeyi..herkes cuma bir hafta önceki kilosunu ve verdiği kilosunu yazıyor sıralama yapıyoruz..yarışma bir nevi..sen de katılmayı kabul edersen bu cuma başlangıç kilonu bildireceksin haftaya da listeye dahil olacaksın..ilk sayfada bir liste var ben onu düzenliyorum ve perşembeleri hatırlatıyorum liste sırası kimde diye...

Bugunki menum
Sabah 1 kk peynir 1 yumurta 3 dilim tam buğday ekmegi domates salatalik dereotu 2 ceviz

Ara 4 kuru kayusu 5 badem

Oglen 4 köfte 1 bardak ayran 3 dilim tam tahilli ekmek salata

Ara 4 top dondurma (bu odul diyetisyenim verdi )

Aksam 8 yk turlu 1 kase yogurt 3 dilim tam buğday ekmegi

Ara 1 elma 1 seftali 1 cay bardagi sut

2 aydır omzum kötüydü iyice arttı..son 1 haftadır uykumdan uyandırıyor resmen..askıya aldım dinlendiriyorum elimden geldiğince..
işe başlayana kadar umarım iyileşir..yoksa işim zor..
kas yırtığı olursa saçını bile tarayamazsın dedi doktor..of yaa...Allahım beterinden korusun ama sağ kolum olduğu için çok zor arkadaşlar...

cnm cok gecmis olsun nie nolduki zorladin mi

sersum geçmıs olsun annemde kolunda kas yırtılması olmuştu kışın düşmüştü bır sene cektı parklarda dısk hareketıı yaptı su sısesı salladı kaldırdı çok ugrastı saçını tarayamadı o sene sımdı dUEldı fızıktedavı ıyı geldı

Tamam canim yaparim ben tabi
Basiniz sagolsun, ve rabbim sirali olum versin insallah. Yani once yaslilar

Tebrik ederim canim darisi bana
Bende diyetisyenin 3 ay once aldigim menuyu uyguluyorum. O zaman benim motivasyon dusuklugum ve yatili misafirlerimden dolati.uygulayamamistim.
Eger bu listeyle kilo verirsem tekrar baslayacagim.
Diyete ilk basladigimda yaptigim yanlislar ara ogunlere onem.vermemek olmuatu simdi daha dikkat ediyorum.
Zahmet olmazsa sende listeni paylasir misin canim ?

Cutemom007 tebrikler
Kızlar bugün biraz kaçırdım misafırım vardı ama sındı yürüyüsten gelıyorum 1 saat yürüdüm
Ben kizimla yuruyuse cikiyorum oda evde bunaliyor diye bebek arabasiyla yarim saat 45 dk hizli pozisyonda surmeye calisiyorum ama tek basina yuruyus gibi olmuyor.
Platese de baslamak istiyorum hic olmazsa haftada iki gun ama kismet olmadi henuz. Burada platea gruplarina bir bakayim en iyisi

Canım benm motivasyonda düştü sond o bozdum ısvecı en ıyısı cuma kılo bıldırımı yapıyım görüşürüz

cnm cok gecmis olsun nie nolduki zorladin mi
sağol canım benim ..ben rad. teknikeriyim..cihazları kaldır indir zorladım tabii..maalesef..
sağol canımcım
aynen canım bana da fizik hareketleri verdi dr.ağrı geçince başla dedi dinlendiremedim..bu 10 gün dinlenicem inşallah..
Isveç 3.güne baslıyorum

amin canım sağol
Canım benm motivasyonda düştü sond o bozdum ısvecı en ıyısı cuma kılo bıldırımı yapıyım görüşürüz
ay ben de maşallah iyi gidiyorsun diyecektim..hayırdır ne oldu..üzülme gene başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…