geçmiş olsun canım ne oldu dicektim açıklamışsın çok zor sağ kol olması fizik tedavini akstmaman lazım ilerisi içinde çok önemli ihmal etme canım2 aydır omzum kötüydü iyice arttı..son 1 haftadır uykumdan uyandırıyor resmen..askıya aldım dinlendiriyorum elimden geldiğince..
işe başlayana kadar umarım iyileşir..yoksa işim zor..
kas yırtığı olursa saçını bile tarayamazsın dedi doktor..of yaa...Allahım beterinden korusun ama sağ kolum olduğu için çok zor arkadaşlar...
meltemcim kilon kaçtı unuttum şeyi merak ettim 2oo ip atladım dedinya kiloyla ip atlanmıyor be canım her yerin sallanıyo200 tane ip veee herzamanki gobek egzersizlerimidee yapayim
Canim cok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun2 aydır omzum kötüydü iyice arttı..son 1 haftadır uykumdan uyandırıyor resmen..askıya aldım dinlendiriyorum elimden geldiğince..
işe başlayana kadar umarım iyileşir..yoksa işim zor..
kas yırtığı olursa saçını bile tarayamazsın dedi doktor..of yaa...Allahım beterinden korusun ama sağ kolum olduğu için çok zor arkadaşlar...
bence verirsin canım acele etme sadece emziren annenin haftada yarım kilonun üstüne çıkmaması gerekiyor fazlasında ortaya çıkan atıklar süte karışıyor ve tabiki çabuk giden çabuk gelir zaten benim kendi Günlüğüm var canım sevgili günlük başlığı açtığım konulardan bakarsan orda ayrıntısıyla var listelerim canım bi bak da bulamazsan yine yazayım buraya daTamam canim yaparim ben tabi
Basiniz sagolsun, ve rabbim sirali olum versin insallah. Yani once yaslilar
Tebrik ederim canim darisi bana
Bende diyetisyenin 3 ay once aldigim menuyu uyguluyorum. O zaman benim motivasyon dusuklugum ve yatili misafirlerimden dolati.uygulayamamistim.
Eger bu listeyle kilo verirsem tekrar baslayacagim.
Diyete ilk basladigimda yaptigim yanlislar ara ogunlere onem.vermemek olmuatu simdi daha dikkat ediyorum.
Zahmet olmazsa sende listeni paylasir misin canim ?
Ben kizimla yuruyuse cikiyorum oda evde bunaliyor diye bebek arabasiyla yarim saat 45 dk hizli pozisyonda surmeye calisiyorum ama tek basina yuruyus gibi olmuyor.
Platese de baslamak istiyorum hic olmazsa haftada iki gun ama kismet olmadi henuz. Burada platea gruplarina bir bakayim en iyisi
Sağol canım benim vallahi 69 u bir ay bekledim her hafta bi de tam 70.0 neler yaptım o 100 gr oynasın diye basküle yerini değiştirdim farklı şekillerde bastımEsselamu aleykum hanımlar
Sersum canım geçmiş olsun tatilde çok mu yüzdün kız
Ciddi bi şey olmadan dikkat et kendine,eşe evlada olsa her şeyi yaparız,kendimize gelince her şeyi esirgeriz ah ah...
Makbule tebrikler canım 68 e ne kalmış ha gayret...
Grilboymomcum salma sakın yoksa bu kilonu ararsın ucunu sakın bırakma...
Sabah
Yoğurt
Greçka
Akşam
Greçka
Yoğurt
Selâmetle hanımlar...
Selam kızlar nasılsınız
Bu ara uğrayamıyorum topiğe,yazın işler bitmiyor ,içeri dışarı,çok da yoruldum
Menüler arada kaçamaklı ama gene de dikkat etmeye çalışıyorum,,,sabahları da yürüyüş yapıyorum,bugünde regl geldi,mısır dolazını kaçırdım maalesef,cumaya ne olur bilemiyorum artık
Sersumcum başınız sağolsun Allah rahmet eylesin,omzun için de geçmiş olsun canım,çabuk geçer inşallah ilerlemeden
Makbulecim tebrikler canım ilk hedefe vardın ne güzel darısı bizlere
iyi akşamlar kızlar bi uğrayayım dedim
akşam yemeğim =nohut yemeği+salata+1 kase yoğurt
reglde geldi çok şişmiştim zaten
makbule iyi gidiyosun maşallah
günaydın kızlar...
akşam evde yaptığım hamburgerden yedim..ekmeğin içini aldım sadece kabuğunu yedim
bu sabah
salçalı omlet
1/2 dukan krepi arası peynir
zeytin
çay
sağol ficansım
kızlar haklı valla makbuşum tebrikler canım
şimdik dişçiye gidiyoz..öpüldünüz..
tsk ederim kızlar darısı ikinci hedefe ve sizlerin hedeflere sersumcum geçmiş olsun canımaaaaaaaa kimseler gelmemiş...ben dişçiden bile geldim ayol
benim dişim iyiymiş geçici bir ağrıymış sevindim...
kızımn yer tutucusu için ölçü alındı haftaya hazır..
alışveriş yaptım dönüşte..çay demledim ve 1 simit yedim şimdi de..
dinlenmece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?