- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
İyi yolculuklar ve dugundr eglrnceler canim.Afiyet olsun sersumcum,filizcim tez zamanda şifa ve işlemlerin bitsin inşallah canım.
Dün akşam
fındık
yoğurt
1 yk kadar karakovan bal
Şimdi
3 kurabiye
Fındık ceviz
Kahve
Akşam
Et haşlama
Salata inşallah.
Safransarıcım kolay gelsin inşallah Allahım yardımcın olsun.
Ben yarın sabah 5 te inşallah gidiyorum.
Bildirim
Geçtiğimiz bildirinde: 70.8
Bu hafta: 69.9 (yani başlangıç)
fark: 900gr
% :1,02
karatay
Hafta da 3 gün yürüyüş yapıldı 1 saat.
Selâmetle kızlar,inşallah şişip gelmem.
Evet canim bende bu rgzersizlerle birliktr yuruyuse baslayacagim. En az haftanin 3 gunu 1 saat yuzme planim.selam kızlar nasılsınız
bayram hem yorucu hem bol kaçamaklı geçti artılardayım 2 gündür yürüyüşe başladım tekrar ,cumaya kadar bakalım ne olucak, çakmelcim tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin iyi yolculuklar iyi eğlenceler
sarfansarıcım basen eritmek için en güzel yol tempolu yürüyüş , çok işe yarıyor
sersumum hoşgeldin iyi nöbetler
sağol canım bi bitmedi gitti 2 dolgu yapıldı ve tartar temizliği yarınada 1 dolgu kaldı onuda yaptırıcamhoşbuldum filizim..dişçide kolay gelsin işiniz rast gitsin
bugün çarşıdaydım kızımın servis kaydını ve ücretini hallettim..kocama atlet don aldım
balıkçıda yedim yemeğimi cıss yok
öğlen
hamsi tava
midye tava
şalgam suyu
bol salata
accuk yağlı oldu ama ossun o kaaaa
bol bol yürüdüm ve yoruldum benden bukaaaa
sağol canım sanada hayırlı yolculuklarAfiyet olsun sersumcum,filizcim tez zamanda şifa ve işlemlerin bitsin inşallah canım.
Dün akşam
fındık
yoğurt
1 yk kadar karakovan bal
Şimdi
3 kurabiye
Fındık ceviz
Kahve
Akşam
Et haşlama
Salata inşallah.
Safransarıcım kolay gelsin inşallah Allahım yardımcın olsun.
Ben yarın sabah 5 te inşallah gidiyorum.
Bildirim
Geçtiğimiz bildirinde: 70.8
Bu hafta: 69.9 (yani başlangıç)
fark: 900gr
% :1,02
karatay
Hafta da 3 gün yürüyüş yapıldı 1 saat.
Selâmetle kızlar,inşallah şişip gelmem.
Sersumcum evde mi lazer epilasyon yapiyorsun ?selam canlar...
çakmelcim valla tebrik herkesler şok olacak seni görünce..şimdiden iyi yolculuklar
ficansım hoşbulduk..hepimiz kaçamak yaptık canım verirsin sen bu azimle o ++ ları..
safransarıcım dışarıda yiyince hepimiz kaçırıyoruz arada ben ızgara yemeye gayret ediyorum..yürürsen gider onlar merak etme..ficansın da dediği gibi en iyisi yürüyüş...
dün akşam
actifarayda karışık kızartma(kabak,biber,havuç)
köfte
yoğurt
çayla 1 avuç kabak çekirdeği
bu sabah 10 gibi kalktım evi sildim süpürdüm banyo yaptım lazerimi yaptım az önce oturdum ve yeni kahvaltı yaptım
kahvaltı değil brunch oldu bu
yumurta salatası
dünden kalan 1 köfte
1 avuç ceviz ve fındık
2 gün kurusu
çayy
yürüyüşlere başlayamadım gene regl dün bitti..dışarısı yağmurlu ..akşam fırsatım olursa yürüyeceğim inşallah
Evet canim bende bu rgzersizlerle birliktr yuruyuse baslayacagim. En az haftanin 3 gunu 1 saat yuzme planim.
Ende mezroyu bulamadim, alip hemen olculup 1 ay sonra farki gorup motive olmak istiyorim
selam canlar...
çakmelcim valla tebrik herkesler şok olacak seni görünce..şimdiden iyi yolculuklar
ficansım hoşbulduk..hepimiz kaçamak yaptık canım verirsin sen bu azimle o ++ ları..
safransarıcım dışarıda yiyince hepimiz kaçırıyoruz arada ben ızgara yemeye gayret ediyorum..yürürsen gider onlar merak etme..ficansın da dediği gibi en iyisi yürüyüş...
dün akşam
actifarayda karışık kızartma(kabak,biber,havuç)
köfte
yoğurt
çayla 1 avuç kabak çekirdeği
bu sabah 10 gibi kalktım evi sildim süpürdüm banyo yaptım lazerimi yaptım az önce oturdum ve yeni kahvaltı yaptım
kahvaltı değil brunch oldu bu
yumurta salatası
dünden kalan 1 köfte
1 avuç ceviz ve fındık
2 gün kurusu
çayy
yürüyüşlere başlayamadım gene regl dün bitti..dışarısı yağmurlu ..akşam fırsatım olursa yürüyeceğim inşallah
ficansım hoş geldin
kilo almaya varmıki canım hep aynıyız
vericez inşallah
kahvaltım=1 yumurta+peynir zeytin+çaytb. ekmeği 2 dilim
öğlen=2 tabak tarhana çorbası
ara=mandalin
akşam=patates haşlama+çorba
neyse canım çoğu bitmiş azı kalmışşsağol canım bi bitmedi gitti 2 dolgu yapıldı ve tartar temizliği yarınada 1 dolgu kaldı onuda yaptırıcam
sanada afiyet olsun kuzum
evet canım 6 aydır kullanıyorum silk'n bayaa azaldı tavsiye ederim...Sersumcum evde mi lazer epilasyon yapiyorsun ?
sağol canımHadi hayırlısı canım bi yerden başlamak lazım
Her işini halletmişsin maşallah, yağmur çok güzeldi,serinledik biraz
sersumcum seni kararlı görüyorum bu aralar maşallahakşam
actifrayda istavrit ve hamsi
salata
şalgam suyu
çayla 2 ceviz 3 fındık
son olarak osmanlı kahvesi(kakuleli değişik aromalı fena değil) yanında 1 lokma bitter
sağol canım.sersumcum seni kararlı görüyorum bu aralar maşallah
koşturmalar yeter bence şimdilik sana canım üzülme..dışarda işimiz vardı sabahtan küçük ekmek arası yemek zorunda kaldım
şu an evdeyim arada ayran veya yoğurt yicem akşamada çorba var
işlerimiz yüzünden ne yiyeceğimi kestiremiyorum önceden
idare edicem bu aralar yürüyüşde yapamıyom ama kilom iyi gibi dikkat ediyom yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?