- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim hemsire miydin ?selam kızlar....
bugün tatilimin son günü yarın ilk nöbetimi tutucam ..
bundan sonra 3-4 güne bir 24 saat nöbetçiyim evde daha çok vaktim olacak alışıcam inşallah..
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
salçalı omlet
söğüş salata
peynir zeytin
az sonra da mercimek köftesi yaptım onu yiyeceğiz...
yok canım radyoloji teknikeriyimCanim hemsire miydin ?
hoşgeldin..çizelge çalışmıyor..düzenli menü bildirimiyle aramıza katılabilirsin başarılarMerhaba, ben de aranıza yeni katıldım. Kısmetse nişanlanıcam yeniyıldan sonra. Malum zayıflamam lazım.Bu halde gelin olamam. Diyet listelerimizi burada mı paylaşıyoruz ? Ne yapmam gerekiyor tam bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese bol şans. Şimdiden teşekkürler. Bu arada zayıflama çizelgesini yanlış yere ekledim sanırım onu nasıl ayarlayabilirim ?
Kolayliklar diliyorumyok canım radyoloji teknikeriyim
hoşgeldin..çizelge çalışmıyor..düzenli menü bildirimiyle aramıza katılabilirsin başarılar
Esselamu aleykum
Kahvaltım
1 çay bardağı fındık ve ceviz
3 parmak kaşar
Domates
Hanımlar ayrıcaaaaa
Arife günü: 1 kez euzu besmele çekilip her defasında besmele ile bin ihlas suresini okuyanın duasını inşallah mevla kabul ediyor. Akşam 5.30 ile 6 arası hacı ların vakfede olduğu zamanlar tesbih(allahu-ekber,sübhanallah,elhamdülillah,lailahe illallah ve salavat) çekilip dua edilirse kesinlikle çok makbul.hele arife birde oruçlu olunursa mevla,tüm günahlarımızı affediyor. Bu fırsat bi daha nasip olur mu bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?