Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim hemsire miydin ?

Sabah
Biberli, peynirli 1 yumurtali omlet, 2 dilim ekmek
Oglen
1 dilim ekmek, biraz kiyma.kavurma
Ara
6 adet eti form.buskuvi
Aksam
Yesil fasulye, tarhana cirba

Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. Kısmetse nişanlanıcam yeniyıldan sonra. Malum zayıflamam lazım.Bu halde gelin olamam. Diyet listelerimizi burada mı paylaşıyoruz ? Ne yapmam gerekiyor tam bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese bol şans. Şimdiden teşekkürler. Bu arada zayıflama çizelgesini yanlış yere ekledim sanırım onu nasıl ayarlayabilirim ?

aksam yemegim yazdigim gibi 8 10 tane falan su kahveli drajelerin bitterinden yedim 1 bardak da sutlu turk kahvesi meyve yemiycem

Canim hemsire miydin ?
yok canım radyoloji teknikeriyim
hoşgeldin..çizelge çalışmıyor..düzenli menü bildirimiyle aramıza katılabilirsin başarılar

selam canlar...
uzuuun bir aradan sonra ilk nöbetim..maşallah iyi gidiyor...yarına memlekete yolculuk...
çoğu gitti azı kaldı...
yediklerimi sormayın nöbette diyet miyet hakgetire...

bayram sonu iyi bir disiplin olmam lazım..hadi hayırlısı..
hepinizi öptüm gelemezsem şimdiden bayramınızı kutlarımmmmm

Esselamu aleykum
Kahvaltım
1 çay bardağı fındık ve ceviz
3 parmak kaşar
Domates

Hanımlar ayrıcaaaaa

Arife günü: 1 kez euzu besmele çekilip her defasında besmele ile bin ihlas suresini okuyanın duasını inşallah mevla kabul ediyor. Akşam 5.30 ile 6 arası hacı ların vakfede olduğu zamanlar tesbih(allahu-ekber,sübhanallah,elhamdülillah,lailahe illallah ve salavat) çekilip dua edilirse kesinlikle çok makbul.hele arife birde oruçlu olunursa mevla,tüm günahlarımızı affediyor. Bu fırsat bi daha nasip olur mu bilemeyiz.

Günaydın canım
İnşallah bayram da yazık etmeyiz onca diyete,çok uğraştık yav

yok canım radyoloji teknikeriyim

hoşgeldin..çizelge çalışmıyor..düzenli menü bildirimiyle aramıza katılabilirsin başarılar
Kolayliklar diliyorum

Cok sagol canim yaparim insallah

Safransarı canım sakın yeme,zaten tadını biliyosun hepsinin eminim çok lezzetlidir ama yersen bayram sonuna kadar ucu kaçar.

Aman tut kendini.
Allah kabul etsin inşallah arife günü af günü, inşallah mevla rahmet nazarıyla tecelli eder de tertemiz kıldıklarından oluruz .duası kabul olunanlar dan olmak duasıyla.

Ben yarın Annemlere gidiyorum,herkesin bayramı bayram olsun inşallah.

Slm kızlar internet çok çekmiyor köydeyim inşallah bayramdan sonra tam gaz devam bu arada ugrayamazsam kusuruma bakmayın inşallah bayramı en az zararla atlatiriz kısa r

Aynen bende koydeyim kızlar tel çekmiyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama peknolmuyo en azindan şekerli yesemde hamurisi uemiuorum burda gozleme katmer ...çok ama dayaniyorum ama köy gofreti harika off insallah kilo almadan atlaticam sizi seviyoring

Aynen bende koydeyim kızlar tel çekmiyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama peknolmuyo en azindan şekerli yesemde hamurisi uemiuorum burda gozleme katmer ...çok ama dayaniyorum ama köy gofreti harika off insallah kilo almadan atlaticam sizi seviyoring

Ay kusura bakmayın internetten sayfa meşgul olmuş ayni mesajla
Bayramınız şimdiden kutlu olsun

Oglen yemeğim 120 gr haşlama et 3 dilim tam buğday ekmeği 2 bardak ayran

Ara 2 küçük şeftali 2 küçük incir

Aksam 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 dilim tam buğday ekmeği
Gece de 2 küçük koy şeftalisi ile 1 bardak süt içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…