- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aynen bende koydeyim kızlar tel çekmiyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama peknolmuyo en azindan şekerli yesemde hamurisi uemiuorum burda gozleme katmer ...çok ama dayaniyorum ama köy gofreti harikaoff insallah kilo almadan atlaticam sizi seviyoring
sersumcum biz normalde zor dikkat ediyoruz senin işn nöbette daha zor insanın aklına boş durdukça yemek gelirselam canlar...
uzuuun bir aradan sonra ilk nöbetim..maşallah iyi gidiyor...yarına memlekete yolculuk...
çoğu gitti azı kaldı...
yediklerimi sormayın nöbette diyet miyet hakgetire...
bayram sonu iyi bir disiplin olmam lazım..hadi hayırlısı..
hepinizi öptüm gelemezsem şimdiden bayramınızı kutlarımmmmm
bilgiler için sağol allah razı olsunEsselamu aleykum
Kahvaltım
1 çay bardağı fındık ve ceviz
3 parmak kaşar
Domates
Hanımlar ayrıcaaaaa
Arife günü: 1 kez euzu besmele çekilip her defasında besmele ile bin ihlas suresini okuyanın duasını inşallah mevla kabul ediyor. Akşam 5.30 ile 6 arası hacı ların vakfede olduğu zamanlar tesbih(allahu-ekber,sübhanallah,elhamdülillah,lailahe illallah ve salavat) çekilip dua edilirse kesinlikle çok makbul.hele arife birde oruçlu olunursa mevla,tüm günahlarımızı affediyor. Bu fırsat bi daha nasip olur mu bilemeyiz.
İyi.yolculuklar simdiden cakmelSafransarı biz şiştik sen vermişsin maşallah.
2 gündür ben de diyet yapmadım.
Çarşamba bildirim yaparım inşallah,çünkü perşembe sabah 7 gibi havaalanında olucam inşallah.hollandaya gidicez nasipse.
Bu gün
Haşhaş tatlısı 5 tk
2 haşlanmış yumurta
Şimdi
1 bardak fındık ve ceviz
Kahve
5 bayram çikolatası
Kapanış.
50 dk. 5.5 km. 320 kal. yürüyüş yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?