- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim ben seni turkiyedesin zannediyirdumMerhaba kızlar
Nasılsınız
Düzenli gelemedim .. Özür dilerim
Kilim 72,300 idi yani tatilde tam 2 kilo almışım .. Neyse iyi sayılır
Yeni birşey keşf ettim inşallah Türkiye'ye de gelir .. Zero pirinç , noodle , spagetti .. İçinde karbonhidrat , şeker , yağ sıfır .. Hiç bir katkı maddesi olmaması ve fiyat bakımından da çok uygun olması beni hatta bizi havalara uçurtmaya yetti .. Keşfettiğim günden beri mutfağımın baş köşesinde .. Hem doyurucu hemde bağırsakları süper çalıştıran posası bol olan bir bitkiden elde ediliyor olması da harika
İşte yaptığım bir kaç yemek :
Eki Görüntüle 1661130 Eki Görüntüle 1661131 Eki Görüntüle 1661132 Eki Görüntüle 1661133
harika paylaşım canım.Merhaba kızlar
Nasılsınız
Düzenli gelemedim .. Özür dilerim
Kilim 72,300 idi yani tatilde tam 2 kilo almışım .. Neyse iyi sayılır
Yeni birşey keşf ettim inşallah Türkiye'ye de gelir .. Zero pirinç , noodle , spagetti .. İçinde karbonhidrat , şeker , yağ sıfır .. Hiç bir katkı maddesi olmaması ve fiyat bakımından da çok uygun olması beni hatta bizi havalara uçurtmaya yetti .. Keşfettiğim günden beri mutfağımın baş köşesinde .. Hem doyurucu hemde bağırsakları süper çalıştıran posası bol olan bir bitkiden elde ediliyor olması da harika
İşte yaptığım bir kaç yemek :
Eki Görüntüle 1661130 Eki Görüntüle 1661131 Eki Görüntüle 1661132 Eki Görüntüle 1661133
gurmenet sitesinde satılıyor..Canim ben seni turkiyedesin zannediyirdum
Dedigin gibi insallah gelir turkiyeye
Allah dualarımızı kabul etsin inşallahSlm millet
ÇOK GÜZEL HİKAYEYMİS OKUMANIZI TAVSIYE EDERIM
İbrahim Ethem tacı tahtıterk ediyor..
Seneler sonra 〰〰〰
seyr-i sülûkünü tamamladıktan sonra Belh şehrine tekrar geliyor.
Kendi yaptırdığı camide yatsı namazı kılıyor.
Dışarıda ; sulu kar
yağmur️
soğuk...
"Şurada kıvrılayım da sabah
olunca giderim " diye düşünüyor.
Caminin bekçisi geliyor,camide saklandığı yerden buluyor, çıkarıyor.
-“Ne yapıyorsun” diyor.
-"Müsaade et, şurada yatayım.
Sabah namazından sonra Belh’e gireceğim" diyor.
Görevli bacağından tutuyor onu️ ️ ️
-"İbrahim Ethem, senin gibi çulsuzlar için yaptırmadı bu camiyi" diyor ve bacağından sürükleye sürükleye, kafasını merdivenlere vura vura atıyor onu dışarıya.
İbrahim Ethem “Ben bu camiyi yaptırdım” diyemiyor kibir olur diye.
Çaresiz, şehre gidiyor. Her taraf kapalı,
sadece bir yer açık.
Bir fırın.
Kapıyı çalıyor
ve sabaha kadar oturma müsaadesi istiyor.
Orada çalışan işçi, “Geç otur” diyor.
Aradan bir-iki saat geçiyor. Sabah ezanı okunmaya başlıyor.
Okunduktan sonra işçi dönüyor
-“Hoşgeldiniz, nereden gelip nereye gidiyorsunuz, isminiz ne?” diyor.
İbrahim Ethem de
-“Ben iki saattir burada oturuyorum,
şimdi mi geldi aklına sormak” diyor.
Fırıncı diyor ki:
-“Ben bu fırında işçiyim. İki çocuğum var, iki de yetime bakıyorum. Ben onlara şimdiye kadar haram lokma yedirmedim. Senin geldiğin vakit benim mesai saatim dahilindeydi. Ezan okundu, mesaim bitti. Seninle istediğin kadar konuşabiliriz, şimdi kazancıma haram karışmaz.”
İbrahim Ethem
-“Sen ne güzel adammışsın.
Sen ALLAH'dan bir şey isteyip de olmadığı vaki oldu mu?” diye soruyor.
-“Ben ALLAH'dan ne istediysem verdi. Fakat ALLAH'dan bir şey istedim. Onu bana vermedi. ALLAH'a yalvardım, bana İbrahim Ethem’i göster diye, bana onu göstermedi” diyor.
-“O ALLAH, öyle bir ALLAH ki,” diyor İbrahim Ethem,
"İbrahim Ethem’i bacağından sürükleye sürükleye, kafasına vura vura getirir sana gösterir ve senin gözünün önünde ruhunu teslim ettirir." diyor
Ve
ALLAH diyerek ruhunu teslim ediyor...
Sevenin sevdiginden istedigi tek seydir duâ,
Ayrı bedenleri bir muhabbette birleştirendir duâ,
Çaresizken sığındığımız tek limandır duâ,
Kulun RABBİYLE teke tek buluştuğu andır duâ,
Yoksulun ekmek kapısı, dertlinin derman kapısıdır dua
benim de c. tesi annemler geliyor yandım ki ne yandım diyet hakgetire..Dün misafirim vardı
Durumu anladınız
Bu günde aynı durum
Yarında aynı durum
Kısacası ben ayvayı yedim ve battı balık yan yan gider modundayım
Çiğ köfte sayısını hatırlamıyorum muhabbet eşliğinde lokum gibi gitti
5 zerdeçal kurabiye
3 vişneli kurabiye
3 baharatlı mahlepli kurabiye
3 büyük dilim irmik tatlısı
1 kâğıtta yaptığım kek
Spor yok
72 yi gördüm
Bu gün ve yarından sonra eski hale dönücem inşallah
Bende bilmiyordum Can'ım olması güzel ama fiyatların da uygun olması gerekli Tabiki .. Evet buradaki ler bir kişilik o nedenle iki paket yapıyorum .. Bende pirinç ini sevmedim ama makarnası ve noodles i güzel di ..harika paylaşım canım..Türkiye de var zaten ben de aldım yaptım . .hatta sayfamda bile paylaştım..dukan mamulleri satan sitede satılıyor ama çok pahalı miktarına göre..pişirince 1 kişi anca doyuyor.. pirincini sevmedim ama noodle güzel..
ellerine sağlık
gurmenet sitesinde satılıyor..
aynen canım..en güzeli noodles..Bende bilmiyordum Can'ım olması güzel ama fiyatların da uygun olması gerekli Tabiki .. Evet buradaki ler bir kişilik o nedenle iki paket yapıyorum .. Bende pirinç ini sevmedim ama makarnası ve noodles i güzel di ..
afiyet olsaun canim .. bende pirasa yi cok severim canim .. herseyini her turlu yerim :)öğlen yemeğim börek tadında yulaf kepekli pırasalı mücver..
Eki Görüntüle 1664447
sağol bebeemm...bizimkiler yemez ama ben her sebzeyi her türlü yerim..afiyet olsaun canim .. bende pirasa yi cok severim canim .. herseyini her turlu yerim :)
sagol canim .. benim esimde pek sevmez sebze .. tek sevdigi sey .. et .. her turlusu .. tek yedigi ve sevdigi sebze kabak o da mucver olursasağol bebeemm...bizimkiler yemez ama ben her sebzeyi her türlü yerim..
sana da afiyet olsun tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?