Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ben seni turkiyedesin zannediyirdum
Dedigin gibi insallah gelir turkiyeye

Slm millet
Yemekten tiksinir mi insan ya o hale gelene kadar 4 gündür yedim 69 ken 73.7 oldum.yarın inşallah tamam ve karatay yapıyorum ALLAH ın izniyle.2 öğün ve bu iş bitecek inşallah
Yarın menü paylaşmaya başlıcam düzenli olarak
haydibismillah...

harika paylaşım canım..Türkiye de var zaten ben de aldım yaptım ..hatta sayfamda bile paylaştım..dukan mamulleri satan sitede satılıyor ama çok pahalımiktarına göre..pişirince 1 kişi anca doyuyor..pirincini sevmedim ama noodle güzel..
ellerine sağlık
Canim ben seni turkiyedesin zannediyirdum
Dedigin gibi insallah gelir turkiyeye
gurmenet sitesinde satılıyor..

selam kızlar..nöbetteyim malum...bitse de evime gidip bi uyusam..12-3.5 arası benim dinlenme saatim di ama dinlenemedim..regl de geldi üstüne saat 8 i iple çekiyorum..yediklerim karışık yazmaya değmez..yarına düzene devam..

Slm kızlar

Sabah
1 yumurta haşlanmış
1 kase yoğurt

Okuduğun için ben teşekkür ediyorum safransarıcım.

Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
benim de c. tesi annemler geliyor yandım ki ne yandım diyet hakgetire..

Bende bilmiyordum Can'ım olması güzel ama fiyatların da uygun olması gerekli Tabiki .. Evet buradaki ler bir kişilik o nedenle iki paket yapıyorum .. Bende pirinç ini sevmedim ama makarnası ve noodles i güzel di ..

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Dün tüm gün evde yoktum ama kaçamak da yapmadım .. 2 öğün yapabildim .. Neyse böyle geçti dün ..

Bugüne gelince :

Sabah : şimdi kahvaltı yapacağım :
Kıymalı yumurta , bi kaç parça keçi peyniri , kahve

Bende bilmiyordum Can'ım olması güzel ama fiyatların da uygun olması gerekli Tabiki .. Evet buradaki ler bir kişilik o nedenle iki paket yapıyorum .. Bende pirinç ini sevmedim ama makarnası ve noodles i güzel di ..
aynen canım..en güzeli noodles..

sabah

kepekli lavaştan tost
çay

2. öğün

3 parça pirzola

sonra yarım portakal yarım mandalina 1/3 elma

çayla 2 avuç kabak çekirdeği

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 yk kara kovan bal
Sütlü kahve

Akşama
2 kase mercimek çorba

Ekstra bi şey yersem yazarım
Selâmetle...

günayydınn güzeller....
akşam sadece 2 parça pirzola yetmedi üztüne lavaş arası kaşar ve sucuk yedim..
sabah

yumurta salatası
3 ceviz 3 gün kurusu

işte böyle...

filizimm nerlerdesin kızz yerleşemedin mi hala evinee.özledik seni yawww..bak fotoları da isteriz evinin..merak ediyoruzzz...

Kızlar her türlü yeme isteğime rağmen kendimi tutabildigim kadar tutuyorum bu kadar yol katettim geriye dönemem o yüzden devam menü çalışırken çok zor paylaşmak birde anne grubuna yaziyoeum heryere yetisemiyorum artik cuma liste yaparım kilo bildirimim ama menüyü olduğu kadar olur mu idare edin cuma 1.olmak dileğiyle

merhaba kizlar, nasilsiniz ??
ben dun gelemedim .. aksam yani ... ama kacamaksiz gecti .. 2 kase mantar corbasi 1 avuc fistik yedim hiiiicccccc istahim yoktu ... sonra da 1 saat yurudum .. aksam da film izlerken cekirdek citladim ( tussuz ve kavrulmamis )

bu gun yediklerime gelince

sabah : 2 yumurtadan cevizli elmali salata , 1 fincan kahve
ogle ; 1 fincan kahve ( canim yine birsey istemedi )
aksam : da spagetti bolognase yaptim ama spagetti zero :) yaninda da kirmizi kelem salatasi olacak .. sonra yine bir saat yuruyus yapacagim ..

kizlar bu da benim bayram sekerim .. bayram da miss miss giyinmisti ama hastaydi minik kuzucugum ama sizler de gorun istedim .. face de cogu arkadasim gordu fakat burada da gormeyen bir cok arkadasim var .. bu adarada Sara kuzusuna MASALLAH demeyi de unutmayin .. :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…