- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
hoşgeldin cicim...Slm kızlar
Gittim gezdim yedim içtim şiştim ve geldim
İnşallah yarın da diyetime kaldığım yerden devam
Bu gün abarttım çok yedim yarın menü paylaşmaya başlıcam inşallah.
Geçmişi de okucam inşallah.
abowwKaynanam geliyor memleketten.
Bir sure menu paylasamayabilirim.
Ama diyete devam
bekliyoruz canım..Slmlar geleceğim kendimi toparlayip diyette koptum ama en kisa zamanda toparlayacagim
hoşgeldin kaneelimKızlar merhaba uzun zamandır tatildeydim ve yeni döndüm diyebilirim döner dönmez de hasta oldum daha yeni geçti gribim hatta hatta gribim hala neyse ben de bu sefer çok kararlıyım Karataya devam ediyorum .. Daha doğrusu etmeye çalışıyorum çünkü eşim evde oluyor ve bu nedenle diyet bazen boşlanabiliyor.. Peki bu sefer eşimle diyette çünkü tatildi oda kilo aldı ben o kadar fazla aldığıma inanmıyorum emzirdiğim için biraz şanslıyım gibi neyse dünden itibaren Karataya başlamış bulunmaktayım ..
Bugün yediklerimi gelince sabah 8:10'da gibi kalktık sonra kızımı kahvaltısını verdim sonra kendim kahvaltı yaptım kahvaltımda bir adet muz ama biraz iricebir muz ve üstüne tarçın yanında kahve ve biraz ceviz ..
Gerçekten bu sefer vermem gereken 10 kg var çünkü Nisan'da göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum 10'un için en zayıf ve göğüslerimin En sarkmış ve en kötü hali ile ameliyat olmam gerekiyor bu nedenledir ki .. Nisan a kadar on kilocuğun gitmesi şart ..
Kızım büyüyor .. Maşallah şimdi iştahı yerinde .. Çok hareketli .. Kendi başına yürümeye çalışıyor ve hala emiyor .. Bir yaşını da Türkiye'de kutladık .. Kızçem maviş kızım çok hastaydı . Ama çok güzel geçti ..
Durum budur kızlar
Öptüm
Herkese başarılar
hoşgeldin canım..herkes kendine göre diyet yapıyor ve paylaşıyorselam kızlar :) BENDE DİYET YAPMAK İSTİYORUM. Mart 17 oğlumun doğum gunu. İncecik olmak istiyorum. acaba hangi diyeti uyguluyorsunuz ? belirli bir listeniz varmı?
hosbuldum canim tesekkur ederim..Kızlar haftasonu kaçamaklarini toparladim yeni bugün tam gaz devam inşallah cumaya eksileri görürüm
@kanell hosgeldin geçmiş olsun kuzum göğüs küçültme zor bi ameliyatmis benim minislerde baya büyük ama korkuyorum olamam sanırım...kizina hayırlı yaşlar olsun bebekler büyüyor iste ama anneler ne yıpranıyor benim oglan hiperaktif gibi 10aylik oldu coook yaramazinsallah karatayda başarılar
cakmel hosgeldin canim neler gördün anlat oraları
Safransari kolay gelsin kaynanasıyla
hosbuldum canim .. evet can karatay !! :) bizim tek kurtaricimiz :)bekliyoruz canım..
hoşgeldin kaneelim...sana da kızına da çok geçmiş.olsun. .hayırlı nice mutlu sağlıklı yaşları olsun minişimin..
ben de karataya döndüm canım..en kolayı bizim için karatay
iyi cesaretlisin canım..göğüs ameliyatı Allah kolaylık versin..sen bu iradeyle kolayca verirsin merak etme..
hoşgeldin canım..herkes kendine göre diyet yapıyor ve paylaşıyor..başarılar dilerim
Rvet canim.haklisin :)Slm kızlar
Sabah
1 küçük poğaça
1 kurabiye içi cevizli
Kahve
Öğle
Köfte
Köz sebze salatası
Yoğurt
Akşam
Süt
Meyve
Bu gün böyle oldu ama yarın tam karatay inşallah.
Ayyy safransarı canım kayınvalide etkisindendir
Yada güzel kilo vermişsindir
Selâmetle hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?