Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin cicim...
Kaynanam geliyor memleketten.
Bir sure menu paylasamayabilirim.
Ama diyete devam
aboww gözün aydın mı diyekk geçmiş olsun mu

Kızlar merhaba uzun zamandır tatildeydim ve yeni döndüm diyebilirim döner dönmez de hasta oldum daha yeni geçti gribim hatta hatta gribim hala neyse ben de bu sefer çok kararlıyım Karataya devam ediyorum .. Daha doğrusu etmeye çalışıyorum çünkü eşim evde oluyor ve bu nedenle diyet bazen boşlanabiliyor.. Peki bu sefer eşimle diyette çünkü tatildi oda kilo aldı ben o kadar fazla aldığıma inanmıyorum emzirdiğim için biraz şanslıyım gibi neyse dünden itibaren Karataya başlamış bulunmaktayım ..

Bugün yediklerimi gelince sabah 8:10'da gibi kalktık sonra kızımı kahvaltısını verdim sonra kendim kahvaltı yaptım kahvaltımda bir adet muz ama biraz iricebir muz ve üstüne tarçın yanında kahve ve biraz ceviz ..

Gerçekten bu sefer vermem gereken 10 kg var çünkü Nisan'da göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum 10'un için en zayıf ve göğüslerimin En sarkmış ve en kötü hali ile ameliyat olmam gerekiyor bu nedenledir ki .. Nisan a kadar on kilocuğun gitmesi şart ..

Kızım büyüyor .. Maşallah şimdi iştahı yerinde .. Çok hareketli .. Kendi başına yürümeye çalışıyor ve hala emiyor .. Bir yaşını da Türkiye'de kutladık .. Kızçem maviş kızım çok hastaydı . Ama çok güzel geçti ..

Durum budur kızlar
Öptüm
Herkese başarılar

Kızlar haftasonu kaçamaklarini toparladim yeni bugün tam gaz devam inşallah cumaya eksileri görürüm

@kanell hosgeldin geçmiş olsun kuzum göğüs küçültme zor bi ameliyatmis benim minislerde baya büyük ama korkuyorum olamam sanırım...kizina hayırlı yaşlar olsun bebekler büyüyor iste ama anneler ne yıpranıyor benim oglan hiperaktif gibi 10aylik oldu coook yaramaz insallah karatayda başarılar

cakmel hosgeldin canim neler gördün anlat oraları

Safransari kolay gelsin kaynanasıyla

Slmlar geleceğim kendimi toparlayip diyette koptum ama en kisa zamanda toparlayacagim
bekliyoruz canım..
hoşgeldin kaneelim...sana da kızına da çok geçmiş.olsun..hayırlı nice mutlu sağlıklı yaşları olsun minişimin..
ben de karataya döndüm canım..en kolayı bizim için karatay

iyi cesaretlisin canım..göğüs ameliyatı Allah kolaylık versin..sen bu iradeyle kolayca verirsin merak etme..
selam kızlar :) BENDE DİYET YAPMAK İSTİYORUM. Mart 17 oğlumun doğum gunu. İncecik olmak istiyorum. acaba hangi diyeti uyguluyorsunuz ? belirli bir listeniz varmı?
hoşgeldin canım..herkes kendine göre diyet yapıyor ve paylaşıyor ..başarılar dilerim

selam canlar....
bugün kaçamak yok ama çok şiştim..++ dayım 2-3 güne regl gelecek ondan..yarına nöbetçiyim..çok kaçırmamaya çalışacağım..
sabah

yumurta salatası
çay
ceviz gün kurusu

arada çay ve 2 form bisküvi

2. öğün

fırında tavuk
yoğurt

arada portakal ve elma

şimdi de çay ve yanına 2 adet form tahıllı yiyceğim canım acayip tatlı istiyor..

hosbuldum canim tesekkur ederim..
evet ameliyatini izlemistim youtube den .. uff sonra iki sene kadar beklemeye aldim hatta dedim ki yook ben olmammm .. ama durumlari cok kotu bebek hamilelik kilo alip verme derken .. insan icine cikacak durumlari kalmamis .. hahaha :) insalllah yaptirmak istiyorum .. terazi burcuyum ruzgar esmesin .. kararim degisebilir ..

bebisler buyuyor .. benim kizcem de cok hareketli .. artik yeni nesil boyle .. yedigimizden midir ictigimizden midir bilemiyorum .. gelenler bilmis oluyor .. :)

hosbuldum canim .. evet can karatay !! :) bizim tek kurtaricimiz :)
bebis buyuyor .. her gun yeni yeni seyler .. :) diyorum ki iyiki evdeyim .. herseyin hayirlisiymis .. bu zamanlari annesi ile geciriyor sansli kuzum :)

yaa insallah :)
verecegiz bu sefer ... yilbasina fit girelim azcik :)

yediklerime gelince :

ogle : yapmayacaktim ama halaaa emzirdigim icin yemem sart gibi oldu .. kendim icin degiil bebek icin .. hem canan hoca da dedi hani emzirenler diyet yapmasin diye ama .. ben ki diyet yapmiyorum karatay bizim yaam bicimimiz :)

1 kase yogurt , 3 , 4 dilim salatalik .. bir avuc cekirdek ici ve kahve

aksam
bol cevizli salata .. canim hic birsey istemedi cunku .. yogurt yigince tok tok oluyorum..

az once de mac bakarken .. 1 koca fincan limonlu cay ve azcik cekirdek :)

Dun menum
Sabah
2 dilim.ekmek, 2 az yagda sotelenmis biber, peynir, zeytin
Ara
3 form buzkuvi
Oglrn
Trk yumurtali sucuklu yumurta
Ara
Elma
Aksam
1.5 dilim ekmek, ispanak yemegi, tarhana corbasi, 3 kasik yogurt

Girlboymom canım benim hosbulduk...

Hollanda ruhsuz insanların ölü şehri desem tam tabir olur.çevre tertemiz sıfır trafik sorunu,çocuk sağlığı maksimum düşünülmüş ama insanlar yorgun canım ya.klozetlerde musluk yok,wc ler pis,sokaklarda çeşme yok,marketler poşeti dahi satıyor ve ingiltere gözetiminde bir ülkecik.ben sevmedim ALLAH ım ülkemize zeval vermesin cennet vatanımız için ne kadar şükretsek az.

Sabah
Melemen
Çay

Akşam
Y.fasulye
Yoğurt
1 parça poğaça

Kaneel hoşgeldin canım.ve çok çok geçmiş olsun.
Safransarı kolay gelsin canım,artık kaynanalar bile değişti,arkadaş gibiler ama yine de Allah kolaylık versin.

Slm kızlar
Sabah
1 küçük poğaça
1 kurabiye içi cevizli
Kahve

Öğle
Köfte
Köz sebze salatası
Yoğurt

Akşam
Süt
Meyve

Bu gün böyle oldu ama yarın tam karatay inşallah.

Ayyy safransarı canım kayınvalide etkisindendir
Yada güzel kilo vermişsindir

Selâmetle hanımlar...

Rvet canim.haklisin :)
Yarin listeyi kim yapacak, ben yapayim kimse musait degilse

selam kizlar nasilsiniz ?
dun gelemedim .. bebeisten dolayi ve esim de evdeydi hicccc firsatim olmadi .. dun iyi gecti kizlar .. bu gun de iyi diyebilirim .. ama biraz karnm agriyor.. neyse kizceler optum sizi iyi gunler

Regl olacam ama bir turlu tam baslayamadi. 2. Kupa bugun civanpercemi iciyorum. Bakalim yarin tartiya nasil yansiyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…