kizlar bu da benim bayram sekerim .. bayram da miss miss giyinmisti ama hastaydi minik kuzucugum ama sizler de gorun istedim .. face de cogu arkadasim gordu fakat burada da gormeyen bir cok arkadasim var .. bu adarada Sara kuzusuna MASALLAH demeyi de unutmayin .. :) :) :)
Eki Görüntüle 1664454
sagol canim .. benim esimde pek sevmez sebze .. tek sevdigi sey .. et .. her turlusu .. tek yedigi ve sevdigi sebze kabak o da mucver olursa
ayy unuttum canim bir de karnibaharin kizartmasi ve grateni var :) ayni bu erkekler ..
ayyy kıss aynen benimki de kabağın sadece kızartma ve mücverini birde karnıbaharın kızartmasını yer okaaa
ama benim ki eti de çok sevmez anca baharatlı ızgarası ya da kıyma olarak
ayy unuttum canim bir de karnibaharin kizartmasi ve grateni var :) ayni bu erkekler ..
afiyet olmuşöğlen yemeğim börek tadında yulaf kepekli pırasalı mücver..
Eki Görüntüle 1664447
maşallah kuzuyakizlar bu da benim bayram sekerim .. bayram da miss miss giyinmisti ama hastaydi minik kuzucugum ama sizler de gorun istedim .. face de cogu arkadasim gordu fakat burada da gormeyen bir cok arkadasim var .. bu adarada Sara kuzusuna MASALLAH demeyi de unutmayin .. :) :) :)
Eki Görüntüle 1664454
keske turkcesi olsa
canım kolay gelsin ayarım listeyi ben yaparim inşallah bugünkü kacamaklar yansımaz benimöğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık tavuk sote
yoğurt
akşam
tavuk pane
yoğurt
yarın nöbetçiyim Allah kerim..
sağolcanım kolay gelsin ayarım listeyi ben yaparim inşallah bugünkü kacamaklar yansımaz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?