Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sagol canim .. benim esimde pek sevmez sebze .. tek sevdigi sey .. et .. her turlusu .. tek yedigi ve sevdigi sebze kabak o da mucver olursa

ayyy kıss aynen benimki de kabağın sadece kızartma ve mücverini birde karnıbaharın kızartmasını yer okaaa

ama benim ki eti de çok sevmez anca baharatlı ızgarası ya da kıyma olarak

cok kilo verdiren keto diyeti yapasim var ... sirf protein .. bir bakima protein diyeti diyelim.. bklaim .. alis verisimi yapip insallah baslamak istiyorum :)

öğlen yemeğim börek tadında yulaf kepekli pırasalı mücver..
Eki Görüntüle 1664447
afiyet olmuş

maşallah kuzuya

cok kilo verdiren keto diyeti yapasim var ... sirf protein .. bir bakima protein diyeti diyelim.. bklaim .. alis verisimi yapip insallah baslamak istiyorum :)

keske turkcesi olsa

Maşallah maşallah sübhanallah kaneel eşinin kopyası canım ya...
Allah size bağışlasın.

Akşam
5 badem 5 kaju 5 çilek
1 kase mercimek çorba,
1 kase yoğurt
Ekstraları yazayım dedim

Ben hollanda dan sonra toparlayamadım,5 gündür coştum dün az bu gün tam dikkat ettim inşallah.
Selâmetle hanımlar...

Sabah
3 yk kadar bal
1 haşlanmış yumurta
Domates
Peynir
Sütlü kahve

Akşam
Çorba1 kase
Elma,çilek
Etli nohut yemeği 5yk inşallah

Selâmetle hanımlar...

Günaydın kızlar ben her zaman yediklerinden yiyerek ama miktarı az tutarak daha iyi kilo verdigimi farkettim yani yas pastada yesem bi diim diyet düşüncesi azcik tadına bakınca hepsini yediriyor ondan menüler garip gelmesin..

Sabah kahvaltısı
Patates kızartması 4 çatal
1 zeytin
Az peynir maydonoz
acık cay

Arameyve

Öğle
yoğurt
meyve
Kuruyemiş

Aksam
çorba bi kase
5 yk bamya
4 yk bulgur pilavı

Cay yanına fındık az leblebi inşallah

Sabah
1 küp petek kars balı
1 avuç kaju
1 avuç badem
2 yumurtalı kıyma kavurma
7 çilek
Sütlü Kahve

Akşam
Nohut yemeği

Girlboymom kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…