Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

maşallah canım Allah esirgesin

Çok tatlılar maşallah abla olmak böyle bişey nasıl da korumacı Allahım esirgesin

Kizlar nasılsıniz özledim ben sizi bol eksili çok sağlikli kilo verin emi canlarim
selam canım..hoşgeldin..
vayy afacana bak sen..Aman Allah korusun canım dikkat et..
Sersum hiç bu kar gelmemezlil yapmazdı ya kızlar 2 yıldır bu topikteyim,merak etmeye başladım.

Ben de senin gibi merak ettim canım nöbetlerden dolayıdır inşallah

sersum islerden gelmiyordur diycem ama tatil ...off ben bigun diyet bigun bozmakla nolcam bilmiyorum ne zaman 69u gorsem ters dönüyor ibre Allahim güç ver

kızzzlar bakıyorum mıhtarınızı özlemişsiniz..
haklısınız gelemedim kusura bakmayın..annemler geldi..üstüne bu gece nöbet..ben de sizi ösledim

diyet miyet kalmadı..anca bugün düze çıktım
inşallah eski sistem devam canlar...

saat 5 kaldı 3 saat...çıt çıt çıtt...

yarın düğüne gidicez öbürgün pikniğe abanta..pofff bakalım nollcek...listeyi gene ben yapamam kızlar erken çıkıcaz yola..bu hafta da bir gönüllü arıyorum..haftaya söz liste bende..

Hoşgeldin canım kolay gelsin nöbetler başladı seni göremiyoruz, teyzemler de hoşgelmişler, ben de bugün anneme gidicem orda kalıcaz yarın ben de yokum canım haftaya ben de yapabilirim

oo çakmelcim..günaydın canım...

Günaydın canım,meraklandık neyseki kötü değil iyi şeyler var senin cephede
Piknikler düğünler çok güselll
Birde ideal kilomuza geldik mi artık koruma politikası inşallah.

29 ekim halkın egemen olduğu gün kutlu olsun....
Atamız bu zamanlarda olsaydı eminim derdi ki
NE MUTLU TÜRKİYELİYİM DİYENE!

Kahvaltım
3 top poğaça
Beynir ve bal partnetliğinde

Akşam yazarım gene...

Listeyi ben yaparımmm inşallah
sersumcummm.

cakmel yarın ben yapabilirim listeyi canım nöbet falan günleri karıştırdım..yarın akşama kadar evdeyim..sıkışınca söylerim sağolasın

Eyvallah sersumcum,

Atamızın güzel bir sözünü paylaşmışsın evet ders kitaplarında da bu sözü var.ben herkesi Türk başlığında toplamanın diğer kimlikleri yok saymak kanaatinde olunduğunu düşünüyorum.

Her neyse ;
vatanımızın ya üstünde özgürce yaşayalım yada bu topraklar altında rahat rahat uyuyalım.

Benim felsefem budur.

Akşam
Tavuk
Biraz tahin pekmez karışımı

Selametle...

Sana da eyvallah çakmelcim..Benim eşim boşnak olduğu halde hep Türküm der bu söze binaen ..
Atamız yaşasaydı böyle derdi demen yanlış geldi bana..
Atamız söyleyeceğini zaten yıllar önce söylemiş...
Biz gururla söyleriz Ne Mutlu Türküm Diyene

Elbette herkesin dilinden gönlünden geçen düşer.
Peygamberimiz ırkçılık yapan bizden değildir der biz bunu yol biliriz.bende Türk'üm ama biz belirlemedik milliyetimizi.kaderdir külli iradedir bu.ve ne mutlu diye bir ırka demek üstünlük olur.benim zihniyetim bunu almaz.üstünlük iman iledir.tüm insanlar eşittir. Veda hutbesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…