sersum islerden gelmiyordur diycem ama tatil ...off ben bigun diyet bigun bozmakla nolcam bilmiyorum ne zaman 69u gorsem ters dönüyor ibre Allahim güç ver
kizlar bu da benim bayram sekerim .. bayram da miss miss giyinmisti ama hastaydi minik kuzucugum ama sizler de gorun istedim .. face de cogu arkadasim gordu fakat burada da gormeyen bir cok arkadasim var .. bu adarada Sara kuzusuna MASALLAH demeyi de unutmayin .. :) :) :)
Eki Görüntüle 1664454
Eki Görüntüle 1669417
Kızlar oğlum cekmeceye basıp üniteye usune cikmayinogrendi her bulduğu şeyin üstüne tırmanıyor napcam ben bu cocugu ablasida düşmesin diye pesinde garibim az önce minik sandalyeye ters çıkıp aaaa diye bağırıyor bu arada elini bırakıp 2 adim atmaya başladı
selam canım..hoşgeldin..Kizlar nasılsıniz özledim ben sizi bol eksili çok sağlikli kilo verin emi canlarim
vayy afacana bak senEki Görüntüle 1669417
Kızlar oğlum cekmeceye basıp üniteye usune cikmayinogrendi her bulduğu şeyin üstüne tırmanıyor napcam ben bu cocugu ablasida düşmesin diye pesinde garibim az önce minik sandalyeye ters çıkıp aaaa diye bağırıyor bu arada elini bırakıp 2 adim atmaya başladı
Sersum hiç bu kar gelmemezlil yapmazdı ya kızlar 2 yıldır bu topikteyim,merak etmeye başladım.
Ben de senin gibi merak ettim canım nöbetlerden dolayıdır inşallah
sersum islerden gelmiyordur diycem ama tatil ...off ben bigun diyet bigun bozmakla nolcam bilmiyorum ne zaman 69u gorsem ters dönüyor ibre Allahim güç ver
saat 5kaldı 3 saat...çıt çıt çıtt...
yarın düğüne gidicezöbürgün pikniğe abanta ..pofff bakalım nollcek ...listeyi gene ben yapamam kızlar erken çıkıcaz yola..bu hafta da bir gönüllü arıyorum ..haftaya söz liste bende..
oo çakmelcim..günaydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?