Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar cumartesi detoks yapacam. Olumlu sonuclarini okudum. 400 gr- 1.2 kg arasidda kilo kaybi oluyormus.
Hatta arastirip bundan sonra hafta bir farkli detokslar yapmak istiyorum. Kilo vermek sart degil arinmak icin.

Cumartesi gunu bu detoksu benle yapmak isteyen var mi ?

Bildirim cakmel

Geçen hafta. 71.5

Bu hafta 71.8

Fark +300

% + 0,417

Diyet iki öğün beslenme
Katkı maddeli ve ambalajlı ürün tüketmeme.

Sabah
3 minik top ev yapımı poğaça,elma süt

Kolay gelsin sersum...

Hosbuldum sersumcum..
Ficans canım nasılsınbugün benim annemd aşure yapıcak .
Kızlar kolay gelsin

Hoşgeldin filizcim iyiyim sen nasılsın, uğramıyorsun buralara,bugün yaptık ve yedik çok fena artıdayım

Ama ficans sen 68 i bile gormussun ben baya + dayım

Canım gördüm ama eve yeni geldim 71.5 lerde bişeyim cumaya kadar atarım inşallah

hadi kızlarrrr...ficans girlboymom nirdesiniz..makbule de yok bayaadır..yerleşmiştir halbuki..neyse 3-5 yaparız bi liste

Canım ben bildirimi dün yaptım ,annemde kaldığım için bu sabah tartılamam demiştim

Ficansim face karatay gruplarında takılıyodum siz aklima geldiniz ondan geldim ..ben de diyeti bırakıp başlama halindeyim ..şu an diyetteyim 78 olmuştum 4 ekimden beri karatay yapiyorum 73.5 oldum ...seninde birinciliğini kutlarim canim

Kizlar dunki detoks metabolizma hizlandirici corba sonucum -400 gr
Bir onceki hafta kilo vermemelistim cok iyi oldu.

1 ayda ise toplamda 2.8 kg vermisim
Yavas verip kalici olmasi niyetim zaten.
Kasim hedefim ise 3 kg insallah.

Bugun kalan corbami icecegim sabah ve oglen.
Aksam.ise arkadasa gidecem, peynirli ispanakli pide yiyecez. Eslerimiz secim gorevinde hep, bizde boyle yapalim dedik. Abartmamaya calisacam

süpperrrr maşallah sana..ben de yapıciiimmm..

dün abant taydık bira zsoğuk ama çok güzeldi..kahvaltı da kaçırdım akşam yemeği kaçamaksıv...

bu sabah
salçalı omlet
peynir zeytin
çayy

arada 2 bardak ayran

akşama zeytin yağlı taze fasulye var...

günaydın güzeller...
bu sabah canım bişey istemedi
1 muz 2-3 ceviz..
kızımın yer tutucusu çıktı şimdi onu taktırmaya dişçiye gidiyoz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…