Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar .. Gün gecedende kara olsa da .. Günaydın
Nasılsınız ?

Ben bugün itibari ile idareli bir şekilde keto diyetine başlamış durumdayım .. Çok protein az karbonhidrat .. Bira Karatayvari ve biraz da dükan diyelim ..

Sabah yediklerime gelince
Uyanıncabir fincan kahve .. Saat altıda kalktım ..
Saat 9.00- kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta , yoğurt ve bir avuç dolusu ceviz ve yine bir fincan kahve ve şimdi de bol bol su ..

Akşam yemeğini ve kuzumun yemeğini de yaptım ..
Akşama etli pirinçsiz bulgursuz sırf kıyma ve baharatlı beyaz kelem dolması var
Kuzum içinde : ıspanak yemeği ama baya katı .. Burada spinazie ala crème diyorlar un ve peynir de katılıyor öyle bir yemek A.. Çocuklar için çok besleyici .. İçine ben tatlı bezelyeler den de katıyorum bebiş çok seviyor

HaydiBismillah diyelim
diyete devam edelim...
Sabah
2 lokma bal
Çay

Akşam
Patlamış mısır
Elma
Kahve

bizi protein ve karatay paklar zaten canım...
ohh afiyet olsun bebişe

günaydın kızlar..yarın nöbetçiyim malum bugün işler bitmeli..ev temizlendi kahvaltı yapıldı şimdi de ıhlamuş eşliğinde dexter keyfi..
kahvaltım

yumurta salatası
ceviz gün kurusu
ıhlamur

Tahin,polen bal
Süt

Şimdi
Tavuk

Akşam
Yoğurt

herkese kolay gelsin kızlar
Selâmetle...

Günaydın kızlar
Gerçi öğlen olmuş :) ben yine erkenden kalktım alışveriş yemek herbişeyimizi yaptım ve aynı Zaman'da sabah yürüyüşümü de yaptım

Yediklerime gelince
Yumurtalı ıspanak ( ıspanağı az yumurtası bol omlet )
Bir avuç ceviz
Peynir , 2 zeytin
Kahve
Su
Omega 3 3 adet
Multivitamin
D vitamini

Omega 3 zayıflamada da çok etkili olduğu kadar metabolizma için de çok faydalı sakın ihmal etmeyin .. İlerki yaşlarda alz olmak istemiyorsak omega 3 ve yürüyüş şart ..

Öpüldünüz baby ler

Selam kızlar
4 km yuruyus cepte ..kendimi çok iyi hissettim ..öğlen 2-3 bardak ayranla geliştirdim
Akşama tavuk sote
Yarın nöbette de kacirmazsam güzel olacak..

İyi akşamlar Can'lar

Bende klanı iyi geçirdim ve maşallah iki günden beri kaçamak yok :)

Öğle : yogurtlu kabak ve beyaz hindibag yaninda bir fincan yesil cay

Aksam : kiymali zero spaghetti , bir Kac tane salatalik tursusu ve bol bol su

Yine bende ayni senin gibi Sersum 4 km falan yuruste yaptim .. Bana da cok iyi geldi

Slm
Sabah 07.00
Sütlü kahve
Az polenli bal

Şimdi

Patlamış mısır
Yeşil çay
1 mandalina
1 kurabiye

Akşam
Yoğurt.

Herkese eksili günler...

Oh maşallah canım..havalar güzel olduğu surece ben de yürürüm..soğukta olmaz malum benim boğazlar naneli..onda da leslie yaparım artik

Kızlar aramızda hamile olanlar , emzirenler , hamile kalmak isteyenler var onlar için omega 3 ün önemini anlatan bir yazı buldum .. Bebeğiniz için mutlaka okuyun ..

http://m.milliyet.com.tr/PembeNar/

Ben hamilelikten öncede hamilelik döneminde de şimdi de günde en az iki tane alıyorum .. Sizlere de öneririm .. Faydası çok zararı yok ..

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Dünü de kaçamaksiz bitirdik çok şükür .. Dün yediklerim :

Sabah : kıymalı yumurta , 1 cay bardağı kadar fıstık , 2 zeytin , peynir ve kahve
Öğle : açıklamadığım için yemedim sadece kahve içtim ( dışarda )
Akşam : fırında tüm karnıbahar , kıymalı beyaz hindibağ kiş .. İkisinde de karbonhidrat yok .. Sebze ve protein .. İşte resimleri ..
Bu karnıbahar harika oluyor .. Eşim etsiz yemek yemez ama bayılıyor böyle yapınca .. Sizin için videoyu paylaşacağım.

Son düzenleme:
Karnıbahar videosunu maalesef bulamadım ama size anlatayım
ilk önce karnıbaharı bir güzel haşlıyoruz yaklaşık 10Dakika kadar
sonra temiz bir bez üzerine alıp biraz kuruluyoruz
sonra boş bulduğumuz yerleri ya da boş yer yoksa aralarına bıçakla delerek kaşar peyniri olur mozarella olur boş bulduğumuz bütün delikleri bunları tıkıyoruz
sonra 1 yumurta 2 kaşık mayonez bir kaşık yoğurt biraz tuz ve ezilmiş sarımsak ile hepsini bir güzel harmanlayıp karnıbaharmızın üstüne sürüyoruz
200 °'de 25/30 dakika arası fırına atıyoruz artık siz bakın üstü kızardığında almaya hazır demektir harika oluyor afiyet olsun

Bu gün yediklerimi yazmayı unuttum
Sabah : 2 haşlanmış yumurta , 1 avuç ceviz , 1 adet elma ( iki kaşık mayo ile hepsini minik minik doğrayıp salata yapıp afiyet ile yedim Tabiki acısını karabiberini ekledim )
Yanında da bir fincan kahve

Bu günden tartıldım çünkü yarın eşimin ofisine gideceğim .. Erkenden .. Tatılamayabilirim diye ama yine de tartılmaya çalışacağım ..

Geçen hafta 72.300
Bu gün 71.300
Diyet keto/ Karatay
Boy 1.72
Yas 27
Spor : Bebek + her gün bir saat yürüyüş

Akşam içinde Brüksel lahanası var onu da değişik bi şekilde yapıyorum .. Yapıp paylaşırım öpüldünüz

ellerine sağlık canım süper tarif.eminim tadı da görüntüsü kadar güzeldir..benim ki yemez maalesef..
napalım biara kendime küçük bi karnıbahardan yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…