sağol canım...elma diyeti zor ama topiği okuyunca acayip gaza geldim yaww...sabredebildiğim kadar sabredicem...Selam kızlar
Pazartesi sabah klasik karatay kahvaltısı ve yarım dilim ekmek
öğlen tarhana çorbası,ekşili kabak yemeği,yoğurt
Akşam öğlenin aynısı
Salı sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen 1 kuru kayısı,birkaç fındık
Akşam ekşili kabak yemeği,köfte,salata,yoğurt
Bu sabah 1 karışık tost,peynir,zeytin,1 çay kaşığı reçel
Akşam tarhana çorbası,mantar sote,1 dilim börek,2 çiğ köfte,yoğurt
Spor, pazartesi yürüyemedim,dün 1 saat,bugün yarım saat yürüyüş
Sersumcum geçmiş olsun kızın için,sarfansarı ve çakmel hedefleriniz gerçekleşir inşallah
Filizim ve kızlar elma diyetin de kolaylıklar diliyorum ben asla ve kat'a yapamam ,dayanamam
Benimde sok dikkate ihtiyacim var cunku verdiklerimi almaya basladim bu haftabende araştırdım elma diyeti yapıyom şu an bugün 3. günüm elma bitene kadar yapıcam 6 kilo aldıydım
sabah güzel bi kahvaltı yapıyom sonrasında 2 saatte bir elma yiyom aslında çok tok tutuyo acıkmıyom ama aynı şeyi yemek zor geliyor bazen araya ev yapımı yoğurt katıyom 4 dilim de ekmek hakkı var iyi gidiyo işte bakalım sonuç nolcak 2 hafta yapanlarda var ama 5 gün yeterli şok diyet gibi olduğu için amannnnn zaten 2 hafta yapamam sıkar bee fazlalığımı bi versem normal diyet moduma giricem sağlıklı akşamları hafif yersem 6 öğün şeklinde verebiliyorum kızlar vücudumu geçte olsa tanıdımkaratay yaptığım zamanlar verdim ama fazla dayanamadım ara öğünsüz veremiyorum ben herkezin bünyesi farklı ha birde 5 bardak yeşilçay içiyorum su herzamanki gibi aklıma gelmiyor oda içilecek yeşil çay içemeyen normal çayda içebiliyor öpüyorum şimdilik hepinizi tekrar girmeye çalışırım
Canim bende yaoacagim. Su topigi bilip okuyayimkızlar kk da elma diyeti bölümünü okudum biraz acayip motive oldum..8 günde 10 kg veren var. .ya napıp edip sabretmeliyim
oku canım oku insan gaza geliyorBenimde sok dikkate ihtiyacim var cunku verdiklerimi almaya basladim bu hafta
C.tesi bol.elma alip yapayim bende
Canim bende yaoacagim. Su topigi bilip okuyayim
Canim bende 62 ye dusunce irademi kaybettimKızlar ben ne iradesiz çıktım ya 68 i gördüm hopp tekrar yemeye başladım kendimi tutamıyorum sürekli midem kazınıyor emzirince yesilcayda içemiyorum hep 70e geri dönmekten yoruldum bi ileri bi geri offfelma dıyetınde yaptığım verdiğim kulplar canım geldi tavsiye etmem sudan gidiyor geçen yılki gibi yapmam gerek benum ama ıste istemiyorum sanırım diyetisyne gıtmeyi düşünüyorum haftaya cuma bu hafta utancımdan bildirim yapmayabulırım
Demekki canım herkesin zayıf noktası var kilo olarak ben hep dıyorum 69 zayıf noktam seninde 62 öyle sanırım ben süt et oykuleeını okuyup tekrar gaza gelicem lımonlu su ıctım ınşallah ise yarar hemen eti puf gibi iki kg alınca şişmiş hissediyorum kendımı ne önemli 2 kiloCanim bende 62 ye dusunce irademi kaybettim
63 hatta daha fazlasi oldum.sanirim. Yarin tarti gununde belli olacak
Yatili misafirim vardi, kunefeye kadar yedim
İnsallah bugunden sonra silkelenip 7 kilomu da bu hizla veriyorum.
Sut et oykuleri ne canimDemekki canım herkesin zayıf noktası var kilo olarak ben hep dıyorum 69 zayıf noktam seninde 62 öyle sanırım ben süt et oykuleeını okuyup tekrar gaza gelicem lımonlu su ıctım ınşallah ise yarar hemen eti puf gibi iki kg alınca şişmiş hissediyorum kendımı ne önemli 2 kiloneyse baslıuorum en azından kendımı feenlıycem diyetteyim demeden saglıklı yasıyorum dıyerek verıcem
Canım süt et cıkmıs klavye saolsunSut et oykuleri ne canim
Ben mevsimlerdenroma blogunu okuyarak 5 kilo verdim. Tekrar okuyuo kendime bir liste yapmaliyim
Bu ara acikogretim calisiyir musun ?
Bende önceliği acikogreti,e verdim canım. 13 ünden sonrada kpss çalışacağım. Kitaplarımı aldım hazır.Canım süt et cıkmıs klavye saolsundiyet olacaktı bende okuyayım saol kuzum denon tavsıyelerle bıcok konuda basarılı oldum buraylada sayende tanıstım ıns gonlune gore güzellikler bulursun bu arada aöf calısıyorum 12-13 aralıkta sınavlar ve 3 unıtem kaldı en azından hepsını okudum diye ıcım rahat olacak yuksek alamasamda geçmek için yeter not alırım sanıyorum sen naptın kpss ye basladın tekrar sanırım aof ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?