Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Pazartesi sabah klasik karatay kahvaltısı ve yarım dilim ekmek

öğlen tarhana çorbası,ekşili kabak yemeği,yoğurt

Akşam öğlenin aynısı

Salı sabah klasik karatay kahvaltısı

öğlen 1 kuru kayısı,birkaç fındık

Akşam ekşili kabak yemeği,köfte,salata,yoğurt

Bu sabah 1 karışık tost,peynir,zeytin,1 çay kaşığı reçel

Akşam tarhana çorbası,mantar sote,1 dilim börek,2 çiğ köfte,yoğurt

Spor, pazartesi yürüyemedim,dün 1 saat,bugün yarım saat yürüyüş

Sersumcum geçmiş olsun kızın için,sarfansarı ve çakmel hedefleriniz gerçekleşir inşallah

Filizim ve kızlar elma diyetin de kolaylıklar diliyorum ben asla ve kat'a yapamam ,dayanamam

sağol canım...elma diyeti zor ama topiği okuyunca acayip gaza geldim yaww...sabredebildiğim kadar sabredicem...
sonrasında karatay dukana devam..

Benimde sok dikkate ihtiyacim var cunku verdiklerimi almaya basladim bu hafta

C.tesi bol.elma alip yapayim bende

kızlar kk da elma diyeti bölümünü okudum biraz acayip motive oldum..8 günde 10 kg veren var..ya napıp edip sabretmeliyim
Canim bende yaoacagim. Su topigi bilip okuyayim

günaydın güzeller..sersum nöbetçi..gitmeden
kahvaltım,

1 dilim kepek ekmeği üzeri
1 dilim çedar
2-3 zeytin
2 çeri salatalık
çayy

sonrası elmayla devam edecek..regl gelmek üzere umarım güzel bir sonuç alırım..

Kızlar ben ne iradesiz çıktım ya 68 i gördüm hopp tekrar yemeye başladım kendimi tutamıyorum sürekli midem kazınıyor emzirince yesilcayda içemiyorum hep 70e geri dönmekten yoruldum bi ileri bi geri offf elma dıyetınde yaptığım verdiğim kulplar canım geldi tavsiye etmem sudan gidiyor geçen yılki gibi yapmam gerek benum ama ıste istemiyorum sanırım diyetisyne gıtmeyi düşünüyorum haftaya cuma bu hafta utancımdan bildirim yapmayabulırım

Canim bende 62 ye dusunce irademi kaybettim
63 hatta daha fazlasi oldum.sanirim. Yarin tarti gununde belli olacak
Yatili misafirim vardi, kunefeye kadar yedim
İnsallah bugunden sonra silkelenip 7 kilomu da bu hizla veriyorum.

Canim bende 62 ye dusunce irademi kaybettim
63 hatta daha fazlasi oldum.sanirim. Yarin tarti gununde belli olacak
Yatili misafirim vardi, kunefeye kadar yedim
İnsallah bugunden sonra silkelenip 7 kilomu da bu hizla veriyorum.
Demekki canım herkesin zayıf noktası var kilo olarak ben hep dıyorum 69 zayıf noktam seninde 62 öyle sanırım ben süt et oykuleeını okuyup tekrar gaza gelicem lımonlu su ıctım ınşallah ise yarar hemen eti puf gibi iki kg alınca şişmiş hissediyorum kendımı ne önemli 2 kilo neyse baslıuorum en azından kendımı feenlıycem diyetteyim demeden saglıklı yasıyorum dıyerek verıcem

Sut et oykuleri ne canim

Ben mevsimlerdenroma blogunu okuyarak 5 kilo verdim. Tekrar okuyuo kendime bir liste yapmaliyim

Bu ara acikogretim calisiyir musun ?

Sut et oykuleri ne canim

Ben mevsimlerdenroma blogunu okuyarak 5 kilo verdim. Tekrar okuyuo kendime bir liste yapmaliyim

Bu ara acikogretim calisiyir musun ?
Canım süt et cıkmıs klavye saolsun diyet olacaktı bende okuyayım saol kuzum denon tavsıyelerle bıcok konuda basarılı oldum buraylada sayende tanıstım ıns gonlune gore güzellikler bulursun bu arada aöf calısıyorum 12-13 aralıkta sınavlar ve 3 unıtem kaldı en azından hepsını okudum diye ıcım rahat olacak yuksek alamasamda geçmek için yeter not alırım sanıyorumsen naptın kpss ye basladın tekrar sanırım aof ne alemde

Bende önceliği acikogreti,e verdim canım. 13 ünden sonrada kpss çalışacağım. Kitaplarımı aldım hazır.

Çok sağol canım bende seneden çok şey öğreniyorum
Kk bana her konuda çok yardımcı
Seviyorum sizleri

Safransari I imspecial moral bozmak yok..ne diyoruzz önümüzdeki maçlara bakıyoruz...benim iyi gitti bugün
nöbet olmasına rağmen..
sabah

az yumurta
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin

arada 3 elma

akşam

arkadaş getirmiş az bamya
1 dilim kepek ekmek
peynir
2 kaşık yoğurt

her 2 saate bir 2 elma diyordu ama iş yerinde olmuyor..yarın devam ve düzenli artık..buna da şükür..

günaydın kızlar...
2 gündür elma diyeti yapıyom valla ben ++ dayım
regl yakın umarım ki ondan

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.tarihi:2 ekim 2015
geçen hafta:84.8kg
bu hafta:85.2kg
fark:+400gr
yüzde:++%0.471
spor:yok

uyuyup uyanayım listeyi yaparım kızlar..saat 4-5 gibi ..umarım sizler vermişinizdir diycem ama ilk 3 ++ da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…