Abla nasilsin inan seni merak ediyorudum. Ara ara girip baktim profilinekızlar merhaba
nasılsınız
ablam ve yeğenim de karataya başlamıştı bi kaç ay önce
70 den 56 ya düştü ablam
yeğenim de 60 dah 54 e düştü. çok mutlular.
kızımız iyi . abilerimiz iyi
işe başladım. 2 haftadır çalışıyorum. önümüzdeki haftadan itibaren 3 hafta yıllık iznimi kullanacağım
Masallah ne guzel kilo vermislerkızlar merhaba
nasılsınız
70 den 56 ya düştü ablam
işe başladım. 2 haftadır çalışıyorum. önümüzdeki haftadan itibaren 3 hafta yıllık iznimi kullanacağım
hoşgeldin canım..kızlar merhaba
nasılsınız
70 den 56 ya düştü ablam
geçmiş olsun canım ama biçok genç kızda ve kadında oluyor sende bilirsin çok.yaygın geçici biseydir inşallah önlemini alırsın için rahat eder insanın evladı olunca biraz korkuyor ama korktuğun giib olmaz inşallahkızımı ult.götürdüm.her iki tarafta da 45mm kist çıktı biraz moralim bozuldu ona çaktırmadım..ama daha kadın doğuma göstermedim..kan tahlilinden sonra gidilecek..Arkadaşıma sordum korkma çikolata kisti değilse sorun yoktur dedi..Allah yavrularımızı esirgesin..Adeti düzenli aslında 3 aydır yumurtlama zamanı 1 gün ara kanaması olmuştu..ben de korktum..bakalım dr.ne diyecek..
Gecmis olsun canim.kızımı ult.götürdüm.her iki tarafta da 45mm kist çıktı biraz moralim bozuldu ona çaktırmadım..ama daha kadın doğuma göstermedim..kan tahlilinden sonra gidilecek..Arkadaşıma sordum korkma çikolata kisti değilse sorun yoktur dedi..Allah yavrularımızı esirgesin..Adeti düzenli aslında 3 aydır yumurtlama zamanı 1 gün ara kanaması olmuştu..ben de korktum..bakalım dr.ne diyecek..
kızımı ult.götürdüm.her iki tarafta da 45mm kist çıktı biraz moralim bozuldu ona çaktırmadım..ama daha kadın doğuma göstermedim..kan tahlilinden sonra gidilecek..Arkadaşıma sordum korkma çikolata kisti değilse sorun yoktur dedi..Allah yavrularımızı esirgesin..Adeti düzenli aslında 3 aydır yumurtlama zamanı 1 gün ara kanaması olmuştu..ben de korktum..bakalım dr.ne diyecek..
geçmiş olsun canım ama biçok genç kızda ve kadında oluyor sende bilirsin çok.yaygın geçici biseydir inşallah önlemini alırsın için rahat eder insanın evladı olunca biraz korkuyor ama korktuğun giib olmaz inşallah
Liste için teşekkürler bi alıp bi veren ben inşallah hep.-- devam ederim ve hepimiz veririz sarfansari senide kutlarım
Gecmis olsun canim.
İnsallah gecici birseydir.
Cikolata kisti olmamasi cok iyi.
Sanirim onlarda dogum kontrolle gecer
Ah canım ya çok geçmiş olsun
Mevzu evlat olunca insanın ciğeri yanıyo inşallah önemli bi şey değildir.
Soğan kürü kiste iyi geliyodu sersumcum ya bi zararı da olmaz, sen daha iyi bilirsin tabiki sağlık alanındasın.
Sabah
2 elma
Yeşilçay
1 yumurta
2 parmak kaşar
3 tk polen bal karışımı
Kilo verenleri kutluyorum maşallah sübhanallah,darısı bize inşallah...
sersumcum kızına çok geçmiş olsun bence önemli bişey değildir çoğu genç kızda oluyor canım sende bilyorsundur atlatır inşallah kuzunkızımı ult.götürdüm.her iki tarafta da 45mm kist çıktı biraz moralim bozuldu ona çaktırmadım..ama daha kadın doğuma göstermedim..kan tahlilinden sonra gidilecek..Arkadaşıma sordum korkma çikolata kisti değilse sorun yoktur dedi..Allah yavrularımızı esirgesin..Adeti düzenli aslında 3 aydır yumurtlama zamanı 1 gün ara kanaması olmuştu..ben de korktum..bakalım dr.ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?