Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar ben çok şükür aynıyım..84.8kg..neden şükür diyorum..acayip şişmiştim..buna şükrediyorum yanii
bugün kızımın ultrason randevusu var..3 te ..onu halledip 5 gibi en geç listeyi yaparım..hele siz paylaşın gariii

kızlar merhaba
nasılsınız
ablam ve yeğenim de karataya başlamıştı bi kaç ay önce
70 den 56 ya düştü ablam
yeğenim de 60 dah 54 e düştü. çok mutlular.
kızımız iyi . abilerimiz iyi
işe başladım. 2 haftadır çalışıyorum. önümüzdeki haftadan itibaren 3 hafta yıllık iznimi kullanacağım

Abla nasilsin inan seni merak ediyorudum. Ara ara girip baktim profiline
Nasilsin, minik kizin.nasil ?

Masallah ne guzel kilo vermisler
Sende durumlar nasil ?
Karatay hikayeleri cok okuyorum ama yapmaya cesaretim olmadi henuz.
Baslamadan once cok iyi arastirma yapmam gerek ona useniyorum sanirim

hoşgeldin canım..karatay candır zaten..

27 KASIM 2015 LİSTESİ

1-girlboymom %1.14

2-sarfansarı:%0.160

3-sersum %00

4-çakmeL%00

5-ficans++%1.05

filiztoprak izinli
kaneel gelmedi

kızlar anca geldim kusura bakmayın dışarıdaydık...1. ve 2. mizi kutlarım haftaya daha iyi sonuçlar için durmak yok

kızımı ult.götürdüm.her iki tarafta da 45mm kist çıktı biraz moralim bozuldu ona çaktırmadım..ama daha kadın doğuma göstermedim..kan tahlilinden sonra gidilecek..Arkadaşıma sordum korkma çikolata kisti değilse sorun yoktur dedi..Allah yavrularımızı esirgesin..Adeti düzenli aslında 3 aydır yumurtlama zamanı 1 gün ara kanaması olmuştu..ben de korktum..bakalım dr.ne diyecek..

geçmiş olsun canım ama biçok genç kızda ve kadında oluyor sende bilirsin çok.yaygın geçici biseydir inşallah önlemini alırsın için rahat eder insanın evladı olunca biraz korkuyor ama korktuğun giib olmaz inşallah

Liste için teşekkürler bi alıp bi veren ben inşallah hep.-- devam ederim ve hepimiz veririz sarfansari senide kutlarım

Gecmis olsun canim.
İnsallah gecici birseydir.
Cikolata kisti olmamasi cok iyi.
Sanirim onlarda dogum kontrolle gecer

Ah canım ya çok geçmiş olsun
Mevzu evlat olunca insanın ciğeri yanıyo inşallah önemli bi şey değildir.
Soğan kürü kiste iyi geliyodu sersumcum ya bi zararı da olmaz, sen daha iyi bilirsin tabiki sağlık alanındasın.

Sabah
2 elma
Yeşilçay
1 yumurta
2 parmak kaşar
3 tk polen bal karışımı

Kilo verenleri kutluyorum maşallah sübhanallah,darısı bize inşallah...

Gecmis olsun canim.
İnsallah gecici birseydir.
Cikolata kisti olmamasi cok iyi.
Sanirim onlarda dogum kontrolle gecer

sağolun kızlar aynen evlat olunca insan başka korkuyor..Allah dermansız dert vermesin..evlatlarımızı esirgesin inşallah..
ben dr dan da tam emin değilim..bizimkilere de göstereceğim..
ayy cakmel Allah razı olsun senden aklıma getirdin..denemezmiyim hiç..hem faydalı hem hiç bir zararuı yok..ben çok yaptım insanın böyle durumlarda aklına gelmiyor sen hatırlattın sağolasın

haftasonu gene boş geçmiş...herkesler gezmede herhal..
ben nöbetten çıktım canlar..nöbette cıs yok
dün:
sabah

yumurta salatası
çayy

öğlen

tavuk ızgara
ayran
tarhana

akşam

3-4 kaşık bulgur pilavı
fırında tavuk
2 kaşık patlıcan yemeği
ayran

bugün
sabah

yumurta salatası
çayy

sersumcum kızına çok geçmiş olsun bence önemli bişey değildir çoğu genç kızda oluyor canım sende bilyorsundur atlatır inşallah kuzun

bende regl oldum ama bu sefer 1 hafta önceden karnım çok fena şişti bugün 4. günüm hala şiş
miyom dan sanırım konrolede gidemedim yakın bi zamanda gidicem inşallah
bu arada yediklerime dikkat ediyorum
internetten de bi haber yok çok sıkıldık bu işten evdekiler isyanda ben idare ediyorumda ama sık giremiyorum işte
öpüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…