Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşama tas kebabı yapacağım ama et kırmızı et ve yağsız olduğundan az yağla yapıp kendimde bir porsiyonu bol salata ile mideye indiricem :) sabah kahvaltı yapmadığım için sorun olmaz sanırım.

merhaba kızlar bnde yarın diyete başlıcam beni de aranıza alır mısınz boyum 1.65 kg'm 77
hoşgeldin aramıza başarılar...menülerin gayet güzel
Sabah musli ile kahvalti yaptim.
Sonrada kapuska pisirdim. İlk defa yiyorm ve begendim baya
Bugun gunde 3 kez bu tabaktan yiyecegim. Baska birsey yemeyecegim insallah.
Kapuska yaklasik 100 kaloriymis. Eki Görüntüle 1710156
afiyet olsun..bayılırım kapuskaya..ama bizimkiler sevmediğinden yapamıyorum..aslında al küçük bi lahana yap değil mi yaww..

afiyet olsun..bayılırım kapuskaya..ama bizimkiler sevmediğinden yapamıyorum..aslında al küçük bi lahana yap değil mi yaww..

hoşbuldum buraya yazarak motivasyon oluyorum bn bakalm şimdiye kadar fire vermedm :) krdşm döner almş bana hemde tavuk döner çok severm ama yemedm

2.5 da 2 elma
4.5 da 2 elma
bol su ve 2 fincan yeşil çay..ıyğğğ canım tuzlu istiyor..elma göresim yok..
hafta sonu elma diyeti bozuldu tabii..ya bu ev ahalisi bizim düşmanımız kızlar..her şey cazip geliyor hafta sonu maalesef...
akşam ayran içmeyi planlıyorum..

regl de birgün gelir gibi oldu kesildi..şimdi şiştim de şiştim..çarşamba nöbetimden önce geleydi de kurtulaydım iyiydi.

hoşbuldum buraya yazarak motivasyon oluyorum bn bakalm şimdiye kadar fire vermedm :) krdşm döner almş bana hemde tavuk döner çok severm ama yemedm
protein candır canım kaçamak sayılmaz..tabii ekmeksiz..yaptığın diyete bağlı bir de ben dukan ve karatayda bol tavuk yiyerek çok kilo verdim..(ama salaklığıma doymayayım koruyamadım)
inşallah idealime kavuşursam koruyacağım bu sefer kaçarı yok

İnşallah cnm :) ayy alt komşu bulgur köftesi yapmış fellah köftesi iki tane minik minik aldm agzma fındık tan da küçük parça :) yemicem inat ettm ama çokta cnm çekti

Ogun atlamamani tavsiye ederim
Bu arada yas ve kilo kac ?
Esimde kapuska sevmiyi, ben tek yedim oglen de aksam da.
Aksam da uzerine haslanmis etle yedim. Bakalim yarin ne kadar kilo yansiyacak tartiya

akşam yemeğim ; dha yemedm ama kağıt kebabı(kendm yaptım yağsız etten ) marul salatası 2 kaşık pilav ve yoğurt şeklinde olacak.

yemek yaparken bir kupa yeşil çay içtim :) akşam yemekten sonra da bir kupa içeceğim :) ve ayrıca şimdiye kadr 7 bardak su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…