heee doğruu bi ara bende girmeye çalıştım olmadı site bakımdaydı galiba sanırsam..
sağolasın..sersumcum kızına çok geçmiş olsun bence önemli bişey değildir çoğu genç kızda oluyor canım sende bilyorsundur atlatır inşallah kuzun
sana da geçmiş olsun canımbende regl oldum ama bu sefer 1 hafta önceden karnım çok fena şişti bugün 4. günüm hala şiş
miyom dan sanırım konrolede gidemedim yakın bi zamanda gidicem inşallah
bu arada yediklerime dikkat ediyorum
internetten de bi haber yok çok sıkıldık bu işten evdekiler isyanda ben idare ediyorumda ama sık giremiyorum işte
öpüyorum kızlar
regl yaklaşınca şu tatlı işi fena oluyo çok haklısın bende öyle bu sefer bayabi tatlı ne bulursam yedim kesmiyoda anacığımcakmel Safransari inşallah verirsiniz kızlar Tabii biz de
dün öğlen arkadaşla dışarıdaydık 1 pide +yarım waffel yedim
akşam yemedim ve çookça yürüdüm
regl yaklaştığı için acayip tatlılardayım gene
bu sabah
yumurta salatası
çay
2 ceviz 2 günkurusu
Ankaraya kar geldii
ah sorma canım bizi mahfediyo haklısınregl yaklaşınca şu tatlı işi fena oluyo çok haklısın bende öyle bu sefer bayabi tatlı ne bulursam yedim kesmiyoda anacığımahhh bizde özledik karı sersumcum
ay benimde şok diyete ihtiyacım var aslında pofff...bi düşemedim şu 84 ün altına..bende araştırdım elma diyeti yapıyom şu an bugün 3. günüm elma bitene kadar yapıcam 6 kilo aldıydım
sabah güzel bi kahvaltı yapıyom sonrasında 2 saatte bir elma yiyom aslında çok tok tutuyo acıkmıyom ama aynı şeyi yemek zor geliyor bazen araya ev yapımı yoğurt katıyom 4 dilim de ekmek hakkı var iyi gidiyo işte bakalım sonuç nolcak 2 hafta yapanlarda var ama 5 gün yeterli şok diyet gibi olduğu için amannnnn zaten 2 hafta yapamam sıkar bee fazlalığımı bi versem normal diyet moduma giricem sağlıklı akşamları hafif yersem 6 öğün şeklinde verebiliyorum kızlar vücudumu geçte olsa tanıdımkaratay yaptığım zamanlar verdim ama fazla dayanamadım ara öğünsüz veremiyorum ben herkezin bünyesi farklı ha birde 5 bardak yeşilçay içiyorum su herzamanki gibi aklıma gelmiyor oda içilecek yeşil çay içemeyen normal çayda içebiliyor öpüyorum şimdilik hepinizi tekrar girmeye çalışırım
hoşgeldin.Kizlarrr merabalar nasilsiniz
Bende karataycilardanim 3 kilo gtti ama artik dayanamiyorum cukulatasizliga((
Sizle beraber olursam daha kolaylasir diye dusundum. Cunku vermem gereken 5 kilom daha var((
ben de çaya bayılırımTesekkur ederimmm
Bugun benim tatil gunum oldugu icin kahvaltida kacamak yaptim azcicik
Bi patates indirdim mideye ama haslanmis bi yumurta peynir zeytin klasik... Ve bi demlik cay
Ben bi caykoligim de
çok severim ama bi süre sonra insan tuzlu bişeyler ister..o da kepek ekmekle hallolur sanırım..İstedigin kadar yiyebiliosun sanirim elmayi. Bence elmayi seviyorsan dayanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?