Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

heee doğruu bi ara bende girmeye çalıştım olmadı site bakımdaydı galiba sanırsam..
sersumcum kızına çok geçmiş olsun bence önemli bişey değildir çoğu genç kızda oluyor canım sende bilyorsundur atlatır inşallah kuzun
sağolasın..insan biliyor ama kendi başına gelince sağlıkçı da olsan elin ayağına dolaşıyor canım..Allah dermansız dert vermesin önemli olan bu..rahatladım şimdi zaten
sana da geçmiş olsun canım..ah bu kadınlık ne zor..
ay ne zor internetsizlik yaa anlıyorum sizi..biran önce hallolur inşallah canım..
ben de öptüm

regl yaklaşınca şu tatlı işi fena oluyo çok haklısın bende öyle bu sefer bayabi tatlı ne bulursam yedim kesmiyoda anacığım ahhh bizde özledik karı sersumcum

bende araştırdım elma diyeti yapıyom şu an bugün 3. günüm elma bitene kadar yapıcam 6 kilo aldıydım
sabah güzel bi kahvaltı yapıyom sonrasında 2 saatte bir elma yiyom aslında çok tok tutuyo acıkmıyom ama aynı şeyi yemek zor geliyor bazen araya ev yapımı yoğurt katıyom 4 dilim de ekmek hakkı var iyi gidiyo işte bakalım sonuç nolcak 2 hafta yapanlarda var ama 5 gün yeterli şok diyet gibi olduğu için amannnnn zaten 2 hafta yapamam sıkar bee fazlalığımı bi versem normal diyet moduma giricem sağlıklı akşamları hafif yersem 6 öğün şeklinde verebiliyorum kızlar vücudumu geçte olsa tanıdımkaratay yaptığım zamanlar verdim ama fazla dayanamadım ara öğünsüz veremiyorum ben herkezin bünyesi farklı ha birde 5 bardak yeşilçay içiyorum su herzamanki gibi aklıma gelmiyor oda içilecek yeşil çay içemeyen normal çayda içebiliyor öpüyorum şimdilik hepinizi tekrar girmeye çalışırım

regl yaklaşınca şu tatlı işi fena oluyo çok haklısın bende öyle bu sefer bayabi tatlı ne bulursam yedim kesmiyoda anacığım ahhh bizde özledik karı sersumcum
ah sorma canım bizi mahfediyo haklısın
ay benimde şok diyete ihtiyacım var aslında pofff...bi düşemedim şu 84 ün altına..
aslında ben deara öğünlü hiç denemedim..resmen korkuyom aslında haklısın herkesin bünyesi farklı bana bi dukan çok verdirdi ona da bi türlü tam uyamıyorum..off yaaa..
inşallah güzelce verirsin canım yaa

Kizlarrr merabalar nasilsiniz
Bende karataycilardanim 3 kilo gtti ama artik dayanamiyorum cukulatasizliga((
Sizle beraber olursam daha kolaylasir diye dusundum. Cunku vermem gereken 5 kilom daha var((
hoşgeldin..birlikten güç doğar haklısın..ben sarelle light alıp arada 1 çay kaşığı yiyiyorum valla
menüleri paylaşarak başlayabilirsin canım..başarılar..

filizim valla elma diyeti bana da mantıklı geldi..du bakalım gidip alayım da 6 gün yapsam süper olur..

Tesekkur ederimmm
Bugun benim tatil gunum oldugu icin kahvaltida kacamak yaptim azcicik
Bi patates indirdim mideye ama haslanmis bi yumurta peynir zeytin klasik... Ve bi demlik cay
Ben bi caykoligim de
ben de çaya bayılırım..sabah yemişsin eritirsin merak etme..ben de gidip elmalarımı alayım da başlayayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…