o kadarcıktan bişey olmaz şekerimİnşallah cnm :) ayy alt komşu bulgur köftesi yapmış fellah köftesi iki tane minik minik aldm agzma fındık tan da küçük parça :) yemicem inat ettm ama çokta cnm çekti
hoşgeldin başarılarBen de size katılabilir miyim?
Ama ben hem sizden büyük hem de kiloluyum
Yaşım 42 ,kilom 97,2
o kadarcıktan bişey olmaz şekerim
hoşgeldin başarılar
ben de 40 yaşındayım ve 85 kiloyum canım..merak etme bizim topikte her yaş her kilo var...
akşam yemeği 2 kupa ayran içtim..karşı komşu bize de bişeyler getirdi..ben de yazarhanim35 gibi tattım sadece..
yöreselmiş mercimek köftesi görünümünde ama içinde tahin varmış
ben kendi adıma hoşbuldumYeni kanlar hoşgelmişsiniz,topigimuze can getirmişsiniz...
Nerde Hareket orda bereket...
Aç olmak gerek
Kilo vermek için
Sabah
2 gül böreği
500 ml keçi sütü
2 tk polen bal karışımı
bu kriz saatlerinde 1 bardak ayran keser seni..hiç bir sakıncası da yok canım..bilgin olsun..ayy acıktım kızlar vallahi midem kazınmaya başladı ama saat de 11 oldu
ayy bugün 1. gün ilk 3 günü atlatırsam sorun olmaz sanırım. gerçi ben o fellah köftesini yemedim iradem ile pilavdan da 2 kaşık yediysem yaparım ya
su içtim cnm zaten sonra yattım hmenbu kriz saatlerinde 1 bardak ayran keser seni..hiç bir sakıncası da yok canım..bilgin olsun..
yumurta salatası ne oluyor canım.günayyydınn güzeller.....
sabah duşu rahatlattı ve üstüne kahvaltım...regl gelmedi gitti bugün yarın heralde..tam da annemlere gidicez..poff..kısmet
kahvaltım
yumurta salatası
çayy
dün akşam 2 kupa ayran gayet güzel tuttu beni..bu 3 gün böyle devam..bakalım
bugün yeğenlerime ufak tefek hediyeler almak için avm ye gitmece..tok karnına gidicem sorun yok..
yarın nöbetçiyim..
iyi bare..su içtim cnm zaten sonra yattım hmendiyetten istifade diyet yemek yarşmasına da katılayım ben dedim ve şimdi onunla uğraşıyorum on numara da öğle yemeği çıktı bana
haşlanmış yumurtayı doğrayıp içine Allah ne verdiyse ekliyorum canımyumurta salatası ne oluyor canım.
oo ellerine sağlık..süper gözüküyor..Öğle yemeğim :) Diyet islim kebabı. tavuk köftesinden. Hemde kendime yemek yaparken yarışmaya katılayım dedim :)Eki Görüntüle 1711420
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?