Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İnşallah cnm :) ayy alt komşu bulgur köftesi yapmış fellah köftesi iki tane minik minik aldm agzma fındık tan da küçük parça :) yemicem inat ettm ama çokta cnm çekti
o kadarcıktan bişey olmaz şekerim
Ben de size katılabilir miyim?
hoşgeldin başarılar
Ama ben hem sizden büyük hem de kiloluyum

Yaşım 42 ,kilom 97,2

ben de 40 yaşındayım ve 85 kiloyum canım..merak etme bizim topikte her yaş her kilo var...

o kadarcıktan bişey olmaz şekerim

hoşgeldin başarılar

ben de 40 yaşındayım ve 85 kiloyum canım..merak etme bizim topikte her yaş her kilo var...

akşam yemeği 2 kupa ayran içtim..karşı komşu bize de bişeyler getirdi..ben de yazarhanim35 gibi tattım sadece..
yöreselmiş mercimek köftesi görünümünde ama içinde tahin varmış

ah bu komşular ahh . olsalar bir dert olmasalar bir dert

ayy acıktım kızlar vallahi midem kazınmaya başladı ama saat de 11 oldu

ayy bugün 1. gün ilk 3 günü atlatırsam sorun olmaz sanırım. gerçi ben o fellah köftesini yemedim iradem ile pilavdan da 2 kaşık yediysem yaparım ya

Günaydın bayanlar
Bir buçuk bardak limonlu ılık suyumu ictm buda benm sbah kahvaltim :)

Eklentiler

• IMG_20151208_082917.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20151208_083610.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 31
bu kriz saatlerinde 1 bardak ayran keser seni..hiç bir sakıncası da yok canım..bilgin olsun..

günayyydınn güzeller.....
sabah duşu rahatlattı ve üstüne kahvaltım...regl gelmedi gitti bugün yarın heralde..tam da annemlere gidicez..poff..kısmet
kahvaltım

yumurta salatası
çayy

dün akşam 2 kupa ayran gayet güzel tuttu beni..bu 3 gün böyle devam..bakalım

bugün yeğenlerime ufak tefek hediyeler almak için avm ye gitmece..tok karnına gidicem sorun yok..
yarın nöbetçiyim..

yumurta salatası ne oluyor canım.

su içtim cnm zaten sonra yattım hmen diyetten istifade diyet yemek yarşmasına da katılayım ben dedim ve şimdi onunla uğraşıyorum on numara da öğle yemeği çıktı bana
iyi bare..
oh maşallah başarılar şimdiden..ben de katılacaktım ama üşendim..
yumurta salatası ne oluyor canım.
haşlanmış yumurtayı doğrayıp içine Allah ne verdiyse ekliyorum canım..peynir,zeytin,domates,maydanoz,baharat limon ve az zeytinyağı..
Öğle yemeğim :) Diyet islim kebabı. tavuk köftesinden. Hemde kendime yemek yaparken yarışmaya katılayım dedim :)Eki Görüntüle 1711420
oo ellerine sağlık..süper gözüküyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…