- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
teşekkür ederim cnm :) ayy benm domatese alerjim var zeytine alerjim variyi bare..
oh maşallah başarılar şimdiden..ben de katılacaktım ama üşendim..
haşlanmış yumurtayı doğrayıp içine Allah ne verdiyse ekliyorum canım..peynir,zeytin,domates,maydanoz,baharat limon ve az zeytinyağı..
oo ellerine sağlık..süper gözüküyor..
aman canım onların dışındakileri koyarsınteşekkür ederim cnm :) ayy benm domatese alerjim var zeytine alerjim varne yiyeym ben şaşırıyorum bazen
zeytin neyse de domates mecburu nerdeyse cnm çoğu yemek domatesle :))aman canım onların dışındakileri koyarsın..işin zormuş
zor valla Allah yardımcın olsunzeytin neyse de domates mecburu nerdeyse cnm çoğu yemek domatesle :))
zor valla Allah yardımcın olsun
Selam kizlar
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler
Ben de şifayı kapmışım,ne diyet ne de spor var,menü yazamıyorum o yüzden iyileşince tam gaz devam inşallah
geçmiş olsun canım...Selam kizlar
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler
Ben de şifayı kapmışım,ne diyet ne de spor var,menü yazamıyorum o yüzden iyileşince tam gaz devam inşallah
Hoşbulduk ve çok geçmiş olsunsağol cnm :) hahah işn komk yanına bakyrm ben direk acillik olmuştm
hoşbuldum :) geçmiş olsun
dha akşam için vakit var benim için ama
yarım muz
yarım elma
1 bardak yarım yağlı süt
bunu rondodan geçirdim. elmalı muzlu milshake yaptım kendime :)
Eki Görüntüle 1711789 Eki Görüntüle 1711791 [/
dışarıdaki milshakeden farkı olmuyor :) tabi ben yazın bol buz atıyorum buzlar kırılıyor mükemmel oluyor ama şimdi kış buzla olmuyor :) enerji vermeye birebrSüper ,denemeliyim:)
sağol cnm :) hahah işn komk yanına bakyrm ben direk acillik olmuştm
hoşbuldum :) geçmiş olsun
geçmiş olsun canım...
dikkat et kendine..kış gene geldi ..ben iğnemi vuruldum maşallah diyeyim iyiyim şimdilik..keşke sen de deposilin olaydın ..ben 2 tane oldum 2 ayda..bu ay sonu gene olucam..kbbye sorsaydın keşke demişştim sana ben sor diye ama..
bana 3 kere yetiyor canım..içine hemşire arkadaş bir de ekstra antibiyotik ekledi..teşekkürler
Sağol sersumcum senle konuştuğum sıra sormuştum kbb ye geçen sene o da pek oralı olmadı, gerek yok falan demişti, sık hasta oluyorum da dedim ama
Aman maşallah canım, 3 sefer mi olucaksın toplamda
bana 3 kere yetiyor canım..içine hemşire arkadaş bir de ekstra antibiyotik ekledi..
valla bomba etkisi yaptı sanırım..
sağol canım..aminnMaşallah canım aman diyim
miden bozulmadı sadece canın istemiyordur inşallahben o ev yapımı milshakimi içmedim :) ayy kalbmve özellikle midem ağzımda resmenhiç birşey istemiyor cnm
Canm istemiyor cnm heyecanlandigimda yiyemiyorum ben :)sağol canım..aminn
miden bozulmadı sadece canın istemiyordur inşallaheğer öyleyse güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?