aman öyle olsun..Canm istemiyor cnm heyecanlandigimda yiyemiyorum ben :)
Cuma sabahtan AC karnına tartilirim cnm :)aman öyle olsun..
bu arada biz cumaları liste yapıyoruz siz bu cuma ilk kilonuzu bildireceksiniz haftaya da listede olursunuz canım..bu haftadan itibaren liste yapmayı da sıraya koyacağım ..kalabalıklaştık. .bir süredir boş olan yapıyordu listeyi.yine düzene girme vaktidir.. .hadi hepimize kolay gelsin..
slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
sersumcum elma diyeti yapmışsın nasıl gitti canım kurallara uydunmu iyi gidiyo aslında ben arada yapmayı düşünüyom
ana öğünlerde 1 dilim ekmek ekliyorum 1 kasede yoğurt daha iyi oluyo ama adı üstünde şok 5 gün yeterli bence
bende dikkat etmeye çalışıyorum yarın da doğum günüm bizimkiler pasta alıcaklar sanırım yandım neyse azucuk yerim
internet hala gelmedi tel den girdim eşimde bu pazartesi izin kullanacak 1 hafta ama kasmıyorum kendimi kahvaltıyı geç yapınca öğlende elma diyeti gibi elma yerim akşamda hafif yiyeceğim normalde eşimin boğazı durmaz ama ben dikkat edicem alınca verilmiyor kızlar
yürüyüşümü yapıyorum ama akşam çok hafif yemem gerekiyor ama bazen kaçırıyorum
ficansım geçmiş olsun canım
çakmel yemeyi abartmışın canım kısır ,börek dikkat et kuzum
sersumcum nöbetlerde kaçırma kıs mamaları
öpüyorum kızlar
gelicem tekrar[/QUOTE
hoşbulduk,şimdiden doğum gününüz kutlu olsun.Bereketli ,huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmenizi dilerimslm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
sersumcum elma diyeti yapmışsın nasıl gitti canım kurallara uydunmu iyi gidiyo aslında ben arada yapmayı düşünüyom
ana öğünlerde 1 dilim ekmek ekliyorum 1 kasede yoğurt daha iyi oluyo ama adı üstünde şok 5 gün yeterli bence
bende dikkat etmeye çalışıyorum yarın da doğum günüm bizimkiler pasta alıcaklar sanırım yandım neyse azucuk yerim
internet hala gelmedi tel den girdim eşimde bu pazartesi izin kullanacak 1 hafta ama kasmıyorum kendimi kahvaltıyı geç yapınca öğlende elma diyeti gibi elma yerim akşamda hafif yiyeceğim normalde eşimin boğazı durmaz ama ben dikkat edicem alınca verilmiyor kızlar
öpüyorum kızlar
gelicem tekrar
ah yazık sana bari tazeyken ye kıssSlm
Dün akşam
1porsiyon kısır
Yeşil çay
Sabah
Yine 2 gül böreği
300 ml süt
oy oy kalan yemekler beni mahvediyor birde atılacak hale gelene kadar yemiyorum
en son bayat bayat hop mideye,zevk de almıyorum ama israf da etmiyorum elhamdülillah.
Bu akşama
Köfte
Piyaz
Yoğurt
İnşallah
Bu hafta benden tırt kızlar az da yedim ama hamur oldu hep sağlık olsun ne diyelim.
oo maşallahtünaydın kızlar ayy sabah tartıda ben -1 kg gördüm ve bugün 3. günüm.
dün akşam sadece bir bardak yeşil çay içtim saat 9 gibi onun dışında birşey yemedim.
boğazım acıyor sabahta kahvaltı yapamadım.
Şuan sade kahvemi içiyorum ve ardından ilaç alıcam. yarım litre suyum bitmek üzere ve ben pazartesi sabah 77 iken bu sabah kıyafetlerimle brlkte 76 geliyorum :)
ah o evdeki diğer fertlerayy kardeşim burnumn dibinde nispet olsun diye pizza ile patates yiyor isyannn
öğle yemeğim şehriye çorbası bir kase (2 kepçe)
soğan salatası. ( kaşınmayı göze alarak domateste ekledim. bir tatlı kaşığı zeytin yağ,kırmızı toz acıbiber ve nar ekşili)
Eki Görüntüle 1712714
doğum günün kutlu olsun canım benim..sağlıklı bol zayıflamalı bir yaş olsunslm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
öpüyorum kızlar
gelicem tekrar
ahh ahh almak kolay vermek çok zorrrrİyi akşamlar ,arkadaşlar.Alınan kilolar zor veriliyor bu doğru .yemekte ayrı bir zevk inanki.Bugün bir arkadaşımın davetlisiydik bol miktarda salata yedim ama dayanamadım tatlı da yedim.Bundan bir hafta önce olsa 2 dilim uçururdum .Cuma gelince aklıma frene bastım,en kısa yoldan terk ettim masayı .Akşam yine buğday gevreği falan yemeyi düşünüyorum,elmamdan da vazgeçmeyeceğim
kuzuların doğum günü kutlu olsun cvanım...Yeni gelenler hosgelmis kİzlar ben bi ileri iki gerikızımın oglumun doğum günlerini kutladım e bir sürü mamalar yaptım yemeden olmadı ama simdilik dikkatliyim en azından koruyorum pazartesi çok sıkı baslayacagim annemde burda cuma kilo bildirimi yaparm
teşekkür ederim cnmFilizcim ve sabahvesen canım çok geçmiş olsun...
Evet sersumcum ya bayat bayat aldım kalorileri
Evet biraz kaçırdım bu hafta olsun ziyanı yok.
Allah israf edeni sevmez,mevlamız sevsin de varsın hayatımız diyet olsun.
canım sonuçta çok yemek te israf sayılmaz mu en iyisi az yapmakFilizcim ve sabahvesen canım çok geçmiş olsun...
Evet sersumcum ya bayat bayat aldım kalorileri
Evet biraz kaçırdım bu hafta olsun ziyanı yok.
Allah israf edeni sevmez,mevlamız sevsin de varsın hayatımız diyet olsun.
bence bir.ödül yemeği.olabilir tüm gün degilde bu arada ne okuyorsun benimde var sınavlar adalete başladım bende ikinci üniv.ogretmenimkızlar birşey soracağım size diyette haftada 1 ödül günü yapıyor musunuz? mesela bugün benm 3.günüm pazartesi sabaha kdr 75 kgyi görürsem pazar gnü aöf sınavından geldikten sonra kendimi ödüllendireym diyorum. 1 öğün olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?