- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
iktisat cnm bnde 4 yıllığa tamamlamak için okuyorum ama çok zorcanım sonuçta çok yemek te israf sayılmaz mu en iyisi az yapmak
bence bir.ödül yemeği.olabilir tüm gün degilde bu arada ne okuyorsun benimde var sınavlar adalete başladım bende ikinci üniv.ogretmenim
sersum cum saol canım bebosler büyüyor sende annene kavus çok.yeme cook öptüm
Senin işinde zor ben bebişi uyutup bari tekrar edeyim diye cabaloyorum iki-kere tekrar okuyunca super ama olmuyo iste bende 4+2 yıl 6 yıl tammalayacagum ne işime yarayacaksa öyle yazıldım bosaiktisat cnm bnde 4 yıllığa tamamlamak için okuyorum ama çok zor
iş bulsam pek takmam da şimdi evdeym diye çalışıyorum. düşük alrsam evdekiler boş oturyn evde o halde düşük aldın diye laf ederlerSenin işinde zor ben bebişi uyutup bari tekrar edeyim diye cabaloyorum iki-kere tekrar okuyunca super ama olmuyo iste bende 4+2 yıl 6 yıl tammalayacagum ne işime yarayacaksa öyle yazıldım bosa
Anladım canım işin zor bide yuksek alma zorunlulugun var Allah kolaylı versiniş bulsam pek takmam da şimdi evdeym diye çalışıyorum. düşük alrsam evdekiler boş oturyn evde o halde düşük aldın diye laf ederler
amin cnm cümlemize.Anladım canım işin zor bide yuksek alma zorunlulugun var Allah kolaylı versin
günaydın cnmGünaydın canlar nobetimin son 1.5 saati..uykum varrrr
Eve gidis dujj ve tombi yatak insallah..
Aksamustu de kizimin toplsntisina gidicem..bu yil notlari dustu biraz tabii hazirlikta rahatti..bakalim
hocalar ne diyecek..
2. Sinavlara asilacak baska sansi yok..
Cok sistim kislarr umarim yarina inerimm..
Simdilik bukaa..
Bende canim 5 versem 2 gibi duruyor. Toplamda 10 kilo verdim ama hic oylr durmuyor.Merhaba kızlar
Nasılsınız
Geleceğim geleceğim diyorum gelemiyorum hep bişey çıkıyorrrrrrrr
Bu hafta çat pat Karatay yaptım ama tartı ne gösterecek meraktayım .. Şu bana yapışan beş kiloyu verebilsem inanın dünyanın en mutlu insanı olacağım .. Çünkü bende durum şöyle iki kilo versem beş , beş kilo versem on gibi duruyor
Çok güzel zayıflamışsınız bence. Kilolar üst tarafınızdan gitmiş çoğunlukla. Siz basenlere odaklandığınız için zayıflamamış gibi hissediyorsunuz. Bende basenlerden kilo alırım hep ama 60 kilonun üstüne çıkınca üst taraftan almaya başladım. Şimdi zayıfladıkça üstten gidiyor. 60 ın altına inebilirsem alt taraf da gidecek inşallah. Sizin de öyle olur büyük ihtimalle.Arada 10 kg fark var. Basenlerim hala duruyor. Bu yuzden ayni pantolinlari giyiyorum hala hafif bol geliyor sadece. 2. Resimde tayt giydigim icin toplu durmus ama o kadar toplu degil malesef
Ne yapacam ben bu basenleriEki Görüntüle 1713340
geçmiş olsun tekrar canım..Acil şifa dilerim...ayy kızlar çok kötüyüm ben ölüyorum sankisabaha kdr uyuyamadım. bir mide ağrısı burun akıntısı derken sabaha karşı mide bulantısı ile koştum tuvalete. braz öncede yine aynı durum. çenem ağrıyor burnumdan nefes alamıyorum diye ağzımı açık tutmaktan. ben ki zaten astım hastası olupda zor nefes alan biriyken şimdi ölüyorum resmen
kardeşim okula gitsede yatıp hiç değilse 2 saat uyusam
hoşgeldin bebeem..gel beyaa özledik..Merhaba kızlar
Nasılsınız
Geleceğim geleceğim diyorum gelemiyorum hep bişey çıkıyorrrrrrrr
Bu hafta çat pat Karatay yaptım ama tartı ne gösterecek meraktayım .. Şu bana yapışan beş kiloyu verebilsem inanın dünyanın en mutlu insanı olacağım .. Çünkü bende durum şöyle iki kilo versem beş , beş kilo versem on gibi duruyor
maşallah canım süper vermişsinArada 10 kg fark var. Basenlerim hala duruyor. Bu yuzden ayni pantolinlari giyiyorum hala hafif bol geliyor sadece. 2. Resimde tayt giydigim icin toplu durmus ama o kadar toplu degil malesef
Ne yapacam ben bu basenleriEki Görüntüle 1713340
Çok güzel zayıflamışsınız bence. Kilolar üst tarafınızdan gitmiş çoğunlukla. Siz basenlere odaklandığınız için zayıflamamış gibi hissediyorsunuz. Bende basenlerden kilo alırım hep ama 60 kilonun üstüne çıkınca üst taraftan almaya başladım. Şimdi zayıfladıkça üstten gidiyor. 60 ın altına inebilirsem alt taraf da gidecek inşallah. Sizin de öyle olur büyük ihtimalle.
Ya basen hep sotunlu bolgemdigeçmiş olsun tekrar canım..Acil şifa dilerim...
hoşgeldin bebeem..gel beyaa özledik..
maşallah canım süper vermişsin..ama dediğin gibi daha çok üstten gitmiş..bende de basen problemi var. .onlar zor gidiyor ..ama napalım en azından kıvrımlı hatunlarız kıss..
Gecmis olsun canimSağol cnmsersum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?