Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iktisat cnm bnde 4 yıllığa tamamlamak için okuyorum ama çok zor

iktisat cnm bnde 4 yıllığa tamamlamak için okuyorum ama çok zor
Senin işinde zor ben bebişi uyutup bari tekrar edeyim diye cabaloyorum iki-kere tekrar okuyunca super ama olmuyo iste bende 4+2 yıl 6 yıl tammalayacagum ne işime yarayacaksa öyle yazıldım bosa

Senin işinde zor ben bebişi uyutup bari tekrar edeyim diye cabaloyorum iki-kere tekrar okuyunca super ama olmuyo iste bende 4+2 yıl 6 yıl tammalayacagum ne işime yarayacaksa öyle yazıldım bosa
iş bulsam pek takmam da şimdi evdeym diye çalışıyorum. düşük alrsam evdekiler boş oturyn evde o halde düşük aldın diye laf ederler

Günaydın canlar nobetimin son 1.5 saati..uykum varrrr
Eve gidis dujj ve tombi yatak insallah..
Aksamustu de kizimin toplsntisina gidicem..bu yil notlari dustu biraz tabii hazirlikta rahatti..bakalim
hocalar ne diyecek..
2. Sinavlara asilacak baska sansi yok..
Cok sistim kislarr umarim yarina inerimm..
Simdilik bukaa..

günaydın cnm

ayy kızlar çok kötüyüm ben ölüyorum sanki sabaha kdr uyuyamadım. bir mide ağrısı burun akıntısı derken sabaha karşı mide bulantısı ile koştum tuvalete. braz öncede yine aynı durum. çenem ağrıyor burnumdan nefes alamıyorum diye ağzımı açık tutmaktan. ben ki zaten astım hastası olupda zor nefes alan biriyken şimdi ölüyorum resmen
kardeşim okula gitsede yatıp hiç değilse 2 saat uyusam

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Geleceğim geleceğim diyorum gelemiyorum hep bişey çıkıyorrrrrrrr

Bu hafta çat pat Karatay yaptım ama tartı ne gösterecek meraktayım .. Şu bana yapışan beş kiloyu verebilsem inanın dünyanın en mutlu insanı olacağım .. Çünkü bende durum şöyle iki kilo versem beş , beş kilo versem on gibi duruyor

Bende canim 5 versem 2 gibi duruyor. Toplamda 10 kilo verdim ama hic oylr durmuyor.
Spor yapamadigim icin. Haftada 3-4 kez leslie yapiyorum 1 mile
Onuda kizim kucagimda oluyor cogunlukla

Arada 10 kg fark var. Basenlerim hala duruyor. Bu yuzden ayni pantolinlari giyiyorum hala hafif bol geliyor sadece. 2. Resimde tayt giydigim icin toplu durmus ama o kadar toplu degil malesef
Ne yapacam ben bu basenleri

Çok güzel zayıflamışsınız bence. Kilolar üst tarafınızdan gitmiş çoğunlukla. Siz basenlere odaklandığınız için zayıflamamış gibi hissediyorsunuz. Bende basenlerden kilo alırım hep ama 60 kilonun üstüne çıkınca üst taraftan almaya başladım. Şimdi zayıfladıkça üstten gidiyor. 60 ın altına inebilirsem alt taraf da gidecek inşallah. Sizin de öyle olur büyük ihtimalle.

geçmiş olsun tekrar canım..Acil şifa dilerim...
hoşgeldin bebeem..gel beyaa özledik..
maşallah canım süper vermişsin ..ama dediğin gibi daha çok üstten gitmiş..bende de basen problemi var..onlar zor gidiyor..ama napalım en azından kıvrımlı hatunlarız kıss..

sabah

2 dilim tb ekmeği
peynir
çay

yumurtaya falan üşendim..bunla geçiştirdim..uyudum geldim...şimdik teee elmamı yiycem ve yeşil çayımı içicem..

Hastaym diye sırf ilaç içmek için bir kepçe kırmızı mercimek çorbası içtim saat 11.30 gibi başka da cnm brsey istemyr

Ya basen hep sotunlu bolgemdi
Ama dedigin gibi 60 dan sonra basenden gider sanirim, 62 de kaldim ama
Gecmis olsun canim

4.gün ve -2 irademin alnından öpüyorum

ara öğün

hastayım enerji versin diye çeyrek muz
1 fincan sade türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…