Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

midemde yanma var diye bir tane sodaya azıcık limon suyu koydum onu içiyorum :) nasılsa şekersiz şeyler serbest :)

Canim -2 kilo kaybi mi??
4 gun icin cok fazla. Cabuk alinir hizli verirsen
evt cnm 2 kg vermişim 4 günde. dha önce 13 kg verdiğim zamanlarda da kgm fazla olduğu için ilk günler çok kolay vermiştim ama 67 ye düşünce dha düzenli gitmişti. tabi ben her gn pizza makarna vs. yemeseydim

canım sonuçta çok yemek te israf sayılmaz mu en iyisi az yapmak

Kesinlikle haklısın...
Bende kalan gül böreklerini 1 er 1 er sabah ve akşam yedim zaten çok yemek yiyen biri değilim,midenin üçte biri boş kalmalı.

Sabah
1 çay bardağı ceviz ve fındık

Akşam
Yoğurtlu biber haşlama
2 ceviz

selam ...
kızımın toplantısına gittim..öğretmenler şimdilik bir şok yaşadılar ama bu onlar için iyi mecbur düzelecekler dediler..hayırlısı bakalım..
dışarıda yedim

hamsi tava
midye tava
şalgam suyu ve salata çok az da ekmek

Arkadaşlar ,tartıldım ben de şaşkınım 97,100gr dı sizlere yazdığımda ama ondan önceki 2 gün turşu yemiştim ben de aşırı ödem yapıyor

Bu sabah tartıldım 94,5 çıktım,inanamadım.Bir kez daha çıktım aynı.Mutluyum motive olmama yardım ettiniz ,teşekkür ederim
süper canım..başlangıç kilon motive edici olmuş işte ne güzel
haftaya listede daha güzel bir sonuç alırsın inşallah..
rica ederiz..biz bizin derdinden anlarız..hep beraber gidecek bu kilolar..

selam kızlar...ben birazdan yola çıkacağım..tartıldım regl ye göre güzel bir sonuç devam eder inşallah
listeye bir gönüllü arıyorum gene ben yokum malum..haftaya düzenli listemizi yapıcam yeni arkadaşlarda katılacak haftaya zaten..bugün bir fedakar daha aranıyor

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.tarihi:2 ekim 2015
geçen hafta:85.2kg
bu hafta:84.2kg
fark:--1 kg
yüzde:%1.173
spor:yok

listeci arkadaşa şimdiden kolay gelsin...umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir..

rumuz:cakmel
geçen hafta:71.7
bu hafta: 71.7
fark: yok

rumuz:sabahvesen
geçen hafta:77
bu hafta: 75
Başlangıç tarihi:7/12/2015 Pazartesi
fark: -2

Rumuz:woody453
Diyeti:doktor diyeti
Başlangıç tarihi:06.12.2015
Geçen hafta:97
Bu hafta:94,5
Fark:2,5
Yüzde:2,64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…