Bir oksuruk bir mide bulantisi yediğim hiç bir şey kalmadı midem de allahm ne biçim grip bu ya ustwlk yediğim sarımsaklı.mayonezin son kullanma tarihi mart 2015mis acaba o mu dokundu
Bir oksuruk bir mide bulantisi yediğim hiç bir şey kalmadı midem de allahm ne biçim grip bu ya ustwlk yediğim sarımsaklı.mayonezin son kullanma tarihi mart 2015mis acaba o mu dokundu
öğlen yediğim mide bulantısından gitti akşam birşey yemedim. bir kupa yeşil çay içtim yarın sınavm olduğu için sanırım sabah erkenden dışarıda kahvaltı yapıcam saat 7 gibi onu da gün içinde yakmış olurum akşam da hafif olarak geçiştirirm artık.
Karatay diyetini birebir ıygulayan var mı arkadaşlar? En son ayça kaya kliniğine 2000 tl mi kaptırdım online takip edeceklerdi, ayça kayayı da gördüm güya muayene oldum 550 tl verdim hipoglisemim oluyor şeker isteğim çok oluyordu diye gideyim dedim para alması iyi ama ilgi beş para etmez, sayarak zatıflayla ben aç kaldım ya. Şimdi ben de karatay hanım ın diyetiyle ilgileniyorum.
3-4 tane zeytn attım ağzıma canım çekti diye :) ki alerjim var brde zeytne br lokma ekmek ile yağda pişmiş yumurta yedim bir çay kaşığı kadr falandı yumurta :)
Kızlar annem yarın gidiyor bana 2.kilo aldırdı off 72 oldum bi.ileri bi geri yeter dicen artik yarin aof sinavalrim var dertsiz basima bide ikinci universite çıkardım neyse olması okumam...pazartesi çok acayip motive başlayacağım:)
bende şuan resmen açım ya :) gözümn önünde kızarmış tereyağ sürülmüş karabiber ekilmiş ekmek geçiyor yanında çay ve peynir masanın üstündeki kek gel beni ye diyor elim gitti gitti vazgeçtm sonra. brde mandalin kölesi yesene beni hadi diyor
Gün içindeki stresler yapıyo bu yemeyi ya tamamen psikolojik, zaten iyice karnın doymazsa gün boyu bence o da vücutta stres yapıyor ya, ben acıkınca çok asabi oluyorum yahu, karatayım diyetini birebir deneyecem de çalışıyorum evde bu yemekleri salataları nasıl yetiştirecem bilemiyorum üf