- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
bnde sinir stres yapmıyorda günde çok az yedğm için akşam yemek yemedm ilaç alamadm gribm halenGün içindeki stresler yapıyo bu yemeyi ya tamamen psikolojik, zaten iyice karnın doymazsa gün boyu bence o da vücutta stres yapıyor ya, ben acıkınca çok asabi oluyorum yahu, karatayım diyetini birebir deneyecem de çalışıyorum evde bu yemekleri salataları nasıl yetiştirecem bilemiyorum üf
Aboowwww 2 kişi arasında 1. olmuşum12 ARALIK 2015 TARİHLİ LİSTEMİZ
1.SERSUM%1.173
KORUMADA KALAN
Cakmel
HAFTAYA LİSTEDE OLACAKLAR
woody453Fark:2,5
sabahvesenFark: 2
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Ficans
Filiztoprak
Safransarı
Grilboymon
Kaneel
Geçmiş olsun,inşallah şifa bulursunuzayy kızlar ben nasıl üşüttüysem artık kusmaktan canım çıkıyor. yediğimi çıkartmış oldum
teşekkr edermGeçmiş olsun,inşallah şifa bulursunuz
sağol cnm :) hahah işn komk yanına bakyrm ben direk acillik olmuştm
hoşbuldum :) geçmiş olsun
slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
sersumcum elma diyeti yapmışsın nasıl gitti canım kurallara uydunmu iyi gidiyo aslında ben arada yapmayı düşünüyom
ana öğünlerde 1 dilim ekmek ekliyorum 1 kasede yoğurt daha iyi oluyo ama adı üstünde şok 5 gün yeterli bence
bende dikkat etmeye çalışıyorum yarın da doğum günüm bizimkiler pasta alıcaklar sanırım yandım neyse azucuk yerim
internet hala gelmedi tel den girdim eşimde bu pazartesi izin kullanacak 1 hafta ama kasmıyorum kendimi kahvaltıyı geç yapınca öğlende elma diyeti gibi elma yerim akşamda hafif yiyeceğim normalde eşimin boğazı durmaz ama ben dikkat edicem alınca verilmiyor kızlar
yürüyüşümü yapıyorum ama akşam çok hafif yemem gerekiyor ama bazen kaçırıyorum
ficansım geçmiş olsun canım
çakmel yemeyi abartmışın canım kısır ,börek dikkat et kuzum
sersumcum nöbetlerde kaçırma kıs mamaları
öpüyorum kızlar
gelicem tekrar
ayy kızlar çok kötüyüm ben ölüyorum sankisabaha kdr uyuyamadım. bir mide ağrısı burun akıntısı derken sabaha karşı mide bulantısı ile koştum tuvalete. braz öncede yine aynı durum. çenem ağrıyor burnumdan nefes alamıyorum diye ağzımı açık tutmaktan. ben ki zaten astım hastası olupda zor nefes alan biriyken şimdi ölüyorum resmen
kardeşim okula gitsede yatıp hiç değilse 2 saat uyusam
Kızlar annem yarın gidiyor bana 2.kilo aldırdı off72 oldum bi.ileri bi geri yeter dicen artik yarin aof sinavalrim var dertsiz basima bide ikinci universite çıkardım neyse olması okumam...pazartesi çok acayip motive başlayacağım:)
merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 2.5 sene önce bu gruba katılmıştım fakat katıldıgım gibi hamile kaldım
tekrar geldim burdayım 1.5 yşında dünya ttatlısı bir kızım var.tanıdık arkadaşlar gördüm sersum kanaael burdasınız çok bakamadım belki başkar arkadaşlarda vardır siz beni hatırlamazsınız ama ben hatırlıyorum çok sevmiştim hepinizi :) yarın sıkı bi şekilde diyete başlıyorum üncel kilomu sabah belirticem
Hayırlı bir hafta geçirelim inş,arkadaşlar.Zorlanmayacağımız,hasta olmayacağımız ve iradeli olacağımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?