Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bnde sinir stres yapmıyorda günde çok az yedğm için akşam yemek yemedm ilaç alamadm gribm halen

Kuuzlar kilo bildirimi yapamadim
Hafta sonu acikogr. Sinavim vardi ona calistim hep.
Kilom sabitti zaten

sabah

1 adet kaşarpeynirli simit
1 adet şekersiz çay

öğlen
hiçbrşey yemedm hastaydım.

akşam
bakalm cnm ne isterse onu yicem sanırım makarna yerim :) ve bu haftayı da 74 kg ile kapatrm

ayy kızlar ben nasıl üşüttüysem artık kusmaktan canım çıkıyor. yediğimi çıkartmış oldum

12 ARALIK 2015 TARİHLİ LİSTEMİZ

1.SERSUM %1.173

KORUMADA KALAN

Cakmel

HAFTAYA LİSTEDE OLACAKLAR

woody453 Fark:2,5

sabahvesen Fark: 2

BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Ficans
Filiztoprak
Safransarı
Grilboymon
Kaneel
Aboowwww 2 kişi arasında 1. olmuşum
ellerine sağlık cakmel canım...
diğer kızlar nerdesiniz bakemm

neyse haftaya daha kalabalık ve bol eksili.bir listemiz olsun inşallah

bana gelince anneme gittim malum
bakalım artık gene toparlanma zamanı

yazarhanim35 tekrar geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 2.5 sene önce bu gruba katılmıştım fakat katıldıgım gibi hamile kaldım
tekrar geldim burdayım 1.5 yşında dünya ttatlısı bir kızım var.tanıdık arkadaşlar gördüm sersum kanaael burdasınız çok bakamadım belki başkar arkadaşlarda vardır siz beni hatırlamazsınız ama ben hatırlıyorum çok sevmiştim hepinizi :) yarın sıkı bi şekilde diyete başlıyorum üncel kilomu sabah belirticem

Slm
Hastalara mevlâmdan şifa diliyorum.

Sabah
3 hurma
1 avuç fındık
2 yumurta
Sütlü kahvem

Akşam
Fırında Balık
salata inşallah.

sağol cnm :) hahah işn komk yanına bakyrm ben direk acillik olmuştm

hoşbuldum :) geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim
İyilesip saglicakla don aramiza
ficans

Sağolun kızlar daha iyiyim şükür bugünden itibaren dikkat edicem inşallah ama yürüyüşe daha sonra başlarım

Geçmiş olsun canım

Bende aynı şekilde 2 ileri 1 geri 72 yi gördüm bugün tekrar başlıyorum Allahın izniyle

Hoşgeldin hatırladım,kızını güle güle büyüt

Evet arkadaşlar sabah tartıldım ve 89.5 çıktım. Hamile kalmadan önce buraya katıldığımda bundan 2-3 kilo saha fazlaydım. Geçen kış diyet yaptım ve 13 kilo birden uçtu gitti emzirirken çok kolay veriliyor ama aşırı da açlık oluyor. Ramazanda 85 e kadar düşmüştüm ama maalesf aldım geri biraz. Şimdi tekrar toparlanma zamanı yaza kadar hedefim 20 kilo verebilmek. Ficans hoşbulduk teşekkür ederim bende seni hatırladım :)
Sabah 7.30 bir büyğk bardak su
10.30 1 fincan çay
1 dilim ekmek
Peynir domates salatalık çok az
Acele bi kahvaltı oldu geciktirdiğim için.
Öğlen meyve ögünü yapıp akşama çorba salata. Biraz sıkı başladım sanırım inşallah zorlanmam

Yalnız bu gün 3 ü rebiul-evvel'in.
12. Gecesi peygamberimizin doğduğu gün 22 aralık okuyor roma( miladi) takvimiyle.

12 rebiül evvel hürmetine Ne istiyosank isteyelim mevlâmdan verir inşallah.

Bu ay bol salavat ve estağfirullah diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…