- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
cnm myve suyu istedi :)Evet canım inşallah
Afiyet olsun canım ama meyveyi bütün olarak tüketsen daha iyi olur
Evet arkadaşlar sabah tartıldım ve 89.5 çıktım. Hamile kalmadan önce buraya katıldığımda bundan 2-3 kilo saha fazlaydım. Geçen kış diyet yaptım ve 13 kilo birden uçtu gitti emzirirken çok kolay veriliyor ama aşırı da açlık oluyor. Ramazanda 85 e kadar düşmüştüm ama maalesf aldım geri biraz. Şimdi tekrar toparlanma zamanı yaza kadar hedefim 20 kilo verebilmek. Ficans hoşbulduk teşekkür ederim bende seni hatırladım :)
Sabah 7.30 bir büyğk bardak su
10.30 1 fincan çay
1 dilim ekmek
Peynir domates salatalık çok az
Acele bi kahvaltı oldu geciktirdiğim için.
Öğlen meyve ögünü yapıp akşama çorba salata. Biraz sıkı başladım sanırım inşallah zorlanmam
sersum sağol cnm bnm sağolsun kardeşi iyileştiricem derken ben hasta oldum şimdi o turp gibi ben çekiyorum
hoşgeldin canım.merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 2.5 sene önce bu gruba katılmıştım fakat katıldıgım gibi hamile kaldım
tekrar geldim burdayım 1.5 yşında dünya ttatlısı bir kızım var.tanıdık arkadaşlar gördüm sersum kanaael burdasınız çok bakamadım belki başkar arkadaşlarda vardır siz beni hatırlamazsınız ama ben hatırlıyorum çok sevmiştim hepinizi :) yarın sıkı bi şekilde diyete başlıyorum üncel kilomu sabah belirticem
aman canım iyi olda yürüyüş olur nasılsaSağolun kızlar daha iyiyim şükür bugünden itibaren dikkat edicem inşallah ama yürüyüşe daha sonra başlarım
Kahvaltıya arkadaşıma gideceğim umarım kaçırmam,şimdilik yarım litre ılık limonlu su ile güne başlıyorum
sağol canım geldim bile..3 günlüğüne gittik geldikSelam kızlar
Kahvaltım kavurmalı yumurta,peynir,zeytin,salata,1 pişi kk kadardı,çeyrek gözleme,tahin helva
Ilk günden böyle oldu
Sersumum iyi tatiller anneciğinde,ne zaman geliyorsun
gidecek gariMerhaba kizlar nasilsiniz
Ben de bugun den itibaren aktifim ..
Yediklerime gelince ;
Sabah: 1 jaar yoghurt içine ay çekirdeği , tarçın ve kahve
Öğle : 1 elma 2 kahve
Akşam: dışarda olduğum için ton balıklı Mısırlı salata
Spor :2x 45 dakikalık açık hava yürüyüşü
Kararlıyım : 65 olacağım .. 3 ayım var kilomu da 71/2 gibi tahmin ediyorum
Geçmiş olsun hasta mısınmerhaba kızlar :)
ben bugün öğlen kaçamak yapaym dedim ama öksürünce midem bulanıyor diye yediğimn hepsi gitti.
yarın adak orucuma başlayacağım diye akşam çok az makarna ile yarım dilim ekmek ve patlıcan ile yoğurt yiyim dedim sonra babamn yanına gidip oturma gafletinde bulundum sigara dumanı sağolsun bir öksürük ve ne varsa hepsi kanalizasyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?