Sağol cnm hastaydm geçti ama astimim var diye oksuruk kaldıGeçmiş olsun hasta mısın
Sizin geçmedi benimki de geçmedi diye düşünüyordum ki sizde de astım varmış,bende de alerjik astım var.Geçer inşallahSağol cnm hastaydm geçti ama astimim var diye oksuruk kaldı
Bnde ki de alerjik astım şuan kuru oksuruk kalsada tamamen geçmedi.Sizin geçmedi benimki de geçmedi diye düşünüyordum ki sizde de astım varmış,bende de alerjik astım var.Geçer inşallah
geçmiş olsun canım kızımda alerjik astm oda hasta kuzum 4 yaşındaSağol cnm hastaydm geçti ama astimim var diye oksuruk kaldı
geçmiş olsun canım kızımda alerjik astm oda hasta kuzum 4 yaşında
sersum eline saglık liste icin
Bende işvece devam çok az leblebi ve meyve kaciriyorum sadece
Sabah
1 elma
1 2si bir arada kahve
Ara
Bi avuç.leblebi
Öğle
yoğurt
mandalina
Akşam brokoli hasladim
200gr tavuk göğsü ile
Akşam kuru fasulye ve pilav var ama ben tercihimi müsli,buğday gevreği ve sütten yana kullanıyorum
İcmeiyordum mecburen alisayim dedim :) saol canım ...brokoliyi çok severim aslında havucbpatates bol yağ limon sarımsakla salatası bire de mısır ama iste sadece brokoli haşlayıp yedim digerlerini yemeyim dedimteşekkr ederm cnm miniğe de geçmiş olsun .
ay sen ne güzel 2 si bir arada içebiliyorsun bnde ya sade olack nescafe yda 3ü br arada olacak :) brokoli desen ağzıma süremiyorum
o zaman senin bol bol süt yapan şeyler yemen lazım cnmİcmeiyordum mecburen alisayim dedim :) saol canım ...brokoliyi çok severim aslında havucbpatates bol yağ limon sarımsakla salatası bire de mısır ama iste sadece brokoli haşlayıp yedim digerlerini yemeyim dedimdayanmaliyim 1 hafta birde emziriyrm çok zor
Ben de ciddi hazım problemi var,hem gastrit hem reflü...kısacası ben akşam yemeği yiyorum sabaha kadar da midem beni yiyorkuru fasülye tüketebilirsin cnm diyet listelernde belirli br karşılığı var onunda.
geçmiş olsun canımBen de ciddi hazım problemi var,hem gastrit hem reflü...kısacası ben akşam yemeği yiyorum sabaha kadar da midem beni yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?