ayy bn akşam saat 10sıralarında kaçamak yaptımSlm
Sabahvesen çok iyi gidiyorsun canım maşallah.
Kahvaltım
1 kupa kahve sütlü
1 çay bardağı fındık ve ceviz
1 elma
Akşam
Yeşil mercimek salatası
Yoğurt
Üstüne sıcak sütinşallah tabi ki...
bami ne oluyor canm :)Merhaba kızlar nasılsınız ?
Dün gelemedim .. Kocişimin doğum günüydü .. Kutladık.. Kaçamak yapmamaya çalıştım .. Ve artı 45 dakika tempolu yürüdük ..
Bugün de nişan yıl dönümümüz .. Aralık bizde parti ayı .. Diyebiliriz 19. Un da da nikah yıl dönümümüz .. Sonra Zaten buranın Noel ve yıl başı .. Neyse ..
Bu gün de iyi geçti diyebilirim :
Sabah : yumurta salatası ve 2 fincan kahve
Spor : ev işleri
Öğle : kahve acıkınca da ıspanak yemeği yedim pirinçliydi
Spor : 1 saat yürüyüş
Akşam : bami yaptım tavuklu .. Tarifini bir ara veririm .. Ama internette de mevcut .. Ben Karatay a uydurdum ve zero makarna KULLANDIM .. Bayılıyoruz zero lara .. İçinde hiç bişrşey yok
Sonra : Cafe de bi kahve içtik
Şimdi su
Öpüldünüz
Allah kabul.etsin o.daha zor oructan sonra çok zor canım pazar günü ne güzel onu düşün yeme bende simdi bol su icio sabah kilo bildirimi için fit olmak istiyorum
Allah kabul.etsin o.daha zor oructan sonra çok zor canım pazar günü ne güzel onu düşün yeme bende simdi bol su icio sabah kilo bildirimi için fit olmak istiyorum
yıldönümleriniz doğum gününüz kutlu olsun o zaman..Merhaba kızlar nasılsınız ?
Dün gelemedim .. Kocişimin doğum günüydü .. Kutladık.. Kaçamak yapmamaya çalıştım .. Ve artı 45 dakika tempolu yürüdük ..
Bugün de nişan yıl dönümümüz .. Aralık bizde parti ayı .. Diyebiliriz 19. Un da da nikah yıl dönümümüz .. Sonra Zaten buranın Noel ve yıl başı .. Neyse ..
Bu gün de iyi geçti diyebilirim :
Sabah : yumurta salatası ve 2 fincan kahve
Spor : ev işleri
Öğle : kahve acıkınca da ıspanak yemeği yedim pirinçliydi
Spor : 1 saat yürüyüş
Akşam : bami yaptım tavuklu .. Tarifini bir ara veririm .. Ama internette de mevcut .. Ben Karatay a uydurdum ve zero makarna KULLANDIM .. Bayılıyoruz zero lara .. İçinde hiç bişrşey yok
Sonra : Cafe de bi kahve içtik
Şimdi su
Öpüldünüz
manyak mıyım çözemedimhayır diyette olan bir insan neden yemek tariflerine bakar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?