Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İp atlayarak zayıflama bence en eğlenceli zayıflama yöntemlerinden birisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm
Sabahvesen çok iyi gidiyorsun canım maşallah.

Kahvaltım
1 kupa kahve sütlü
1 çay bardağı fındık ve ceviz
1 elma

Akşam
Yeşil mercimek salatası
Yoğurt

Üstüne sıcak süt inşallah tabi ki...

ayy bn akşam saat 10sıralarında kaçamak yaptım ama sağolsun öksürüğüm yine ne varsa çıkarttırdı o yüzden yediğimden de tad alamıyorum artık

birazdan orucumu açıcam

1 kepçe şehriye çorbası
marul salatası ( az yağlı bol limon ve nar ekşili)
1 tane sigara böreği
1 adet mercimek köfte.

yarın da orucum yatmadan önce activia çilekli yoğurttan yiyip yatıcam ama en önemlisi orucumu açar açmaz yarım litre limonlu su içicem yemekten önce

Yarin tarti gunu
Aksama yemege davetliyim, ama cok az yiyecegim..
Gecen hafta kilo verememistim. Bu hafta --- gormek istiyorum

1 fincan sade türk kahvesi
2 ceviz

8.bardak suyumu içiyorum.

ekler pasra almış babam ama inat ettim yemicem canım çekse de

yeşil çay içmicem farkettim ki yeşil çay beni acıktırıyor.

aslında farklı işleyen bir bünyem var. mllete türk kahvesi uyku kaçırtır bana uyku getirtiyor :) milletin ishal olan bağırsaklarını sıkar benim çalışmayan bağırsaklarımı çalıştırıyor milleti btki çayları tok tutar beni acıktırıyor

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Dün gelemedim .. Kocişimin doğum günüydü .. Kutladık.. Kaçamak yapmamaya çalıştım .. Ve artı 45 dakika tempolu yürüdük ..

Bugün de nişan yıl dönümümüz .. Aralık bizde parti ayı .. Diyebiliriz 19. Un da da nikah yıl dönümümüz .. Sonra Zaten buranın Noel ve yıl başı .. Neyse ..

Bu gün de iyi geçti diyebilirim :

Sabah : yumurta salatası ve 2 fincan kahve
Spor : ev işleri
Öğle : kahve acıkınca da ıspanak yemeği yedim pirinçliydi
Spor : 1 saat yürüyüş
Akşam : bami yaptım tavuklu .. Tarifini bir ara veririm .. Ama internette de mevcut .. Ben Karatay a uydurdum ve zero makarna KULLANDIM .. Bayılıyoruz zero lara .. İçinde hiç bişrşey yok
Sonra : Cafe de bi kahve içtik
Şimdi su

Öpüldünüz

bami ne oluyor canm :)

kendime mutfağa girmeyi yasakladım :) mutfağa girdikçe acıkıyorum :)) ayy önceden yemesem de unla poğaçalar kurabiyeler kekler yapmayı çok severdim ama şimdi nedense uzak durasım geliyor :)) yiyeceğimden değilde ne bileym istemiyor canım :)

İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah :şekersiz Türk kahvesi
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates salatalık
Öğle: 1 lahmacun ve bir bardak ayran
Akşam:1bardak süt ile müsli+buğday gevreği
2 elma
Yarın tartı

mutfak masasın da sigara böreği mercimek köftesi salonda bizimkilerin halley ve ekler pasta partisi direniyorum bakalım ne kadr direneceğim.

yazarhanim35 sık disini bende bu un zor tutum ama iste devam ediyorum

Sabah
2si bir arada
Azcik patatesli yumurta

Öğle
Yoğurt
1 mandalina

Aksam
Yarim kase yoğurt çorbası
Azcik etli kuru fasulye
salata

Bi avuç leblebi nar

Sabah öğlen isvec aksam hafif geçireceğim yoksa olmuyor ama bırakmak yok

I imspecial vallahi zor oluyor evdekiler böyle yapınca ama şuana kadr direndim bakalım inşallah pazar gnü zaten dışarda olacağım ve ödül günüm olacak. gündüz oruç tutup akşam azıcık yiyince zorlanıyor insan

Allah kabul.etsin o.daha zor oructan sonra çok zor canım pazar günü ne güzel onu düşün yeme bende simdi bol su icio sabah kilo bildirimi için fit olmak istiyorum

Allah kabul.etsin o.daha zor oructan sonra çok zor canım pazar günü ne güzel onu düşün yeme bende simdi bol su icio sabah kilo bildirimi için fit olmak istiyorum

bnde oruçtan sonra 9.5 bardak su içtim tuvalette yatıcam neredeyse 11 gibi activia çilekli yoğurdumu yiyip yatıcam :)

yıldönümleriniz doğum gününüz kutlu olsun o zaman..
manyak mıyım çözemedim hayır diyette olan bir insan neden yemek tariflerine bakar ki

selam canlar..nöbetlerdeyim gene...

sabah

yımırta
peynir zeytuunn

öğlen

alabalık
roka tere
2 kaşık çorba

akşam

kepek ekmeği
çiğ köfte
ayran

yarın tartı ve ben şişicem de şişicem..

yarın liste bende kızlar..4-5 gibi yaparım..bilginize
umarım herkesler bol bol --- leri görür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…