Maşallah,sübhanallah ne kadar da tatlı bir kızınız varmış,Kolay gelsinGünaydın kızlar
Kortizon nedeniyle hala şiş şiş olduğum için kilom biraz yüksek 72.900 ama inşallah önümüzdeki hafta daha zayıf olacağım ..
Şimdi biz minik kızım ile süslendik .. Gezmeye alış verile gideceğiz .. Bu resim de kızım .. Maşallah demeyi unutmayın .. Dün çektim .. Öpüldünüz
Eki Görüntüle 1721506
Allah bir ömür huzur versin eşinizle tekrar tekrar kutlayın güzel günleriniziMerhaba kızlar nasılsınız ?
Dün gelemedim .. Kocişimin doğum günüydü .. Kutladık.. Kaçamak yapmamaya çalıştım .. Ve artı 45 dakika tempolu yürüdük ..
Bugün de nişan yıl dönümümüz .. Aralık bizde parti ayı .. Diyebiliriz 19. Un da da nikah yıl dönümümüz .. Sonra Zaten buranın Noel ve yıl başı .. Neyse ..
Bu gün de iyi geçti diyebilirim :
Sabah : yumurta salatası ve 2 fincan kahve
Spor : ev işleri
Öğle : kahve acıkınca da ıspanak yemeği yedim pirinçliydi
Spor : 1 saat yürüyüş
Akşam : bami yaptım tavuklu .. Tarifini bir ara veririm .. Ama internette de mevcut .. Ben Karatay a uydurdum ve zero makarna KULLANDIM .. Bayılıyoruz zero lara .. İçinde hiç bişrşey yok
Sonra : Cafe de bi kahve içtik
Şimdi su
Öpüldünüz
Ama ben okuldan geldim ancak yazıyorum birinci benimdir18 ARALIK 2015 TARİHLİ LİSTEMİZ
1-sabahvesen%2
2-sarfansarı:%0.964
3-woody453%0.423
4-çakmeL%00
5-sersum %00
kaneel başlangıç 72.9 kg
GELMEYENLER
ficans
girlboymom
İZİNLİ
filiztoprak
1. MİZİ VEE İLK ÜÇÜ ÇOOOK ÇOOK KUTLARIM....
Sekerler
Ama ben okuldan geldim ancak yazıyorum birinci benimdir
Geçen hafta;72.0
Bu hafta 70.7
Fark --1.3 kg
Yüzde 1.8
Listeyi düzenlesem mi
ekleyebilirsin kendini tabii canım da maalesef 2. sin sen...Sekerler
Ama ben okuldan geldim ancak yazıyorum birinci benimdir
Geçen hafta;72.0
Bu hafta 70.7
Fark --1.3 kg
Yüzde 1.8
Listeyi düzenlesem mi
Ancak geleboldım canım ya benum nının hasta emZirdim falanficans girlboymom nirdesinisssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?