Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canlar...
dün akşam eşimle kızılay yaptık bayaa bi yürüdük...sonra yemek yedik ama cıss yok
dün akşam

hamsi tava
midye tava(yağlı ama olur okaa)
şalgam suyu
salata

bu sabah

yumurta
peynir zeytin
sucuk pastırma
salata söğüş
portakal ve kivi

hava çok kasvetliiyarın gene nöbet ve pazartesi olduğu için çok yoğun geçer..poffffff

Sabah
Omlet, peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
Ara
Sade kahve kurabiye
Oglen
Yarim kir pidesi, sehriye corba
Ara
Portakal
Aksam
Muzlu sut

Dün
Sucuklu omlet
Peynir
Marul
Kahve

Akşam
1 kepçe peynirli maydanozlu makarna

Bu gün
Kahve
3 tk bal
3 lokma omlet
1 avuç üzüm

Sabah
Menemen, 2 dilim ekmek, 1 dilim peunir
Ara
Portakal
Oglen
Tavuklu bulgur pilavi, mercimek corba
Ara
Yarim tabak kisir
Aksam
Muzlu sut

Akşam
Kavurma 3 lokma ekmek
Üstüne
Fıstık 1 avuç
2 incir
Kahve

Merhaba ballar
Nasılsınız

??

Hafta sonu güzel geçti .. Güzel demek benim dilince kaçamaksın oluyoooooreee artık ..
Yürüyüş yaptık .. Sağlıklı beslendik .. Hava soğuk -4/5 derece gece -10 .. Evimiz yuvamız sıcak ..
Kızım bu sıralar çok huzursuz uyuyor .. Benim uyku geceler iptal .. Çok yorgun hissediyorum kendimi ..

Geçecek bu günlerde .. Allah ömür versin inşallah ..

Yediklerime gelince bu gün itibari ile :

Sabah : fasulye dible ( soğansız ) sadece yumurta ve fasulyeden ibaretti , yanında peynir , zeytin , ili dilim tavuk salam kahve

Öğle : dışarıda kahve ( yanında hiç bişey yok ))

Akşam : tavuk sote , zero pirinç pilav ( her seferinde yazıyorum mucize bişey diye inş Tr ye de gelir ) yanında zero portakal suyu ( içinde sıfır şeker ve karbonhidrat ) iki tane salatalık turşusu ve galiba iki tane de çeri domates

Şimdi yeşil çay ve su ( çünkü bu gün hiç içemedim .. )

Spor : -4 derecede bir saat yürüyüş

:)

Öpüldünüz
İyi geceler

Selam kızlar

gelemedim ve hafta sonum bugün kötü geçti kaçamak sözü az kalır yani o derece kendimi saldım verdiğim kiloları alıyorum geri nasıl toparlanıcam bilmiyorum

Safransari Allah ahmet eylesin dedene canım

Kaneel sersum iyi gidiyorsunuz maşallah hafta başı öğlen yenen baklagil hiçbişey olmaz canım

sağol canım..yemiyeceğim dedikçe karşıma çıkıyor
sen toparlayınca hemen veriyorsun maşallah canım..yine toparlarsın durumu

Selam kızlar

Menülerimi düzenli paylaşıcam inşallah biraz hizaya girerim

Bu sabah hastanede olduğum için bişey yiyememiştim sabah,çok başım ağrıyınca 1 simit yedim şimdi,akşama Allah kerim

Selam kızlar

Menülerimi düzenli paylaşıcam inşallah biraz hizaya girerim

Bu sabah hastanede olduğum için bişey yiyememiştim sabah,çok başım ağrıyınca 1 simit yedim şimdi,akşama Allah kerim
rutin kontrol mu boğazın mı gene canım..geçmiş olsun
Allah kolaylık versin canım

ay ben şimdi yeniyim nasıl yapıcaz biri bana özet geçsin lütfenn
hoşgeldin ..hangi diyeti yapacağına karar verip burada menü paylaşımı yapabilirsin..ilk sayfamızı da okumanı tavsiye ederim..başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…