Ben gözümün önünden kaldırdım evde artık baklagil bulgur pirinç makarna sadece kızım için pişiyorsağol canım..yemiyeceğim dedikçe karşıma çıkıyor
sen toparlayınca hemen veriyorsun maşallah canım..yine toparlarsın durumu
Sabah
Esim nobetten gelirken gozleme almis, ispanakli gozleme yedim
Ara
Kurabiye, 3 buskuvi
Oglen
Mantarli omlet, 2 dilim ekmek
Ara
Kek 1 dilim
Aksam
Et doner ekmeksiz
iş yerinde çıkınca aç kalmamak için yiyiyorum canımBen gözümün önünden kaldırdım evde artık baklagil bulgur pirinç makarna sadece kızım için pişiyor
ellerine sağlık yarasın kızçemeMerhaba ballar
Nasılsınız
Bu gün de iyi başladım iyi gidiyor .. Hava soğuk belki Azcık öğleden sonra dışarı çıkabilirim .. Bilmiyorum henüz ..
Sabah yediklerime gelince : bol yeşillikli omlet , yarım mango ( çok seviyorum dayanamadım ) peynir ve bir fincan kahve
Öğle : kahve ve su
Akşam için de yemekler pişiyor ..
Sabahtan beri mutfaktayım kızçe için yemek yapıp attım derin dondurucuya ( pirinç , kuskus , makarna , brokolili tavuklu patatesli yemek , ıspanaklı kıymalı yemek )) domates soslu kıymalı makarna ))) hazırlayıp poşetleyip atıyorum kolay oluyor .. Çünkü biz diyet yapıyoruz .. Çoğu Zaman kızçemi uymuyor .. O nedenle hazır olunca şip şak çıkar yesin kuzu
İnsallah canimDaeş i pkk yı kuruyorlar sonra köpek gibi bizim üstümüze bırakıyorlar.
Tek sömürgeleştiremedikleri islam ülkesi Türkiye tabi,davaları büyük.
Ama; Güçlü olan değil ,Allah kimin yanındaysa o kazanacaktır.
Allahım vatanımı korusun,milletimize feraset versin de gözleri açılsın.
2 minik poğaça
1 filim kaşar
5 badem
1lt ada ve yeşil çay
Öğle
Yarım kepçe pilav
1 kepçe nohut yemeği
Akşam
Yoğurt
İnşallah.
Canim insallah saglicakla cikar ameliyattan ve sonrasini daha saglikli gecirir.Bi slm vereyimsağlıklı beslenme ve diyet arası portfolyo çalışması ile idare ediyorum sizleri özledim cuma geçsin hayirlisiyla hafta sonu kızım iyi olsun pazartesi gelirim kızıma dua edin cun 9.30 geniş eti ameliyati var
hayırlısıyla atlatacak kuzun canım..Allah yar ve yardımcınız olsun..Bi slm vereyimsağlıklı beslenme ve diyet arası portfolyo çalışması ile idare ediyorum sizleri özledim cuma geçsin hayirlisiyla hafta sonu kızım iyi olsun pazartesi gelirim kızıma dua edin cun 9.30 geniş eti ameliyati var
günaydın güzeller..
kahvaltım
lorlu yumurta salatası
çay
2 ceviz
2 kuru kayısı
Bugün kızımın 16. doğum günü..Allah evlatlarımızı korusun sağlıklı mutlu huzurlu nice yılları olsun inşallah..zaman ne çabuk geçiyor ..Ufaklıklarının kıymetini bilin..o halleri çok özleniyor. .büyüyünce ne sarılmana ne öpmene izin veriyorlar..Aman sağlıklı olsunlar da..
sağol canım aminnKızçenin doğum günü kutlu olsun Can'ım .. Hayattaki her dileği gerçek olsun ..
çok güzel ifade etmişsin canım..hissizleştik..insanlığımdan utanıyorum adetaMaalesef yüreğimiz yanıyor ..
Hep şehit haberleri .. Çok yazık minicik çocuklar kara toprağa giriyor ..
dün tekrarlarından birini daha duyduğum..
aynı dizelerden oluşan..
sadece kelimelerin yer değiştirdiği haberler..
aşinası olduğumuz cümleler hep şöyle başlar; teröristlerle girilen silahlı çatışma sonucu..teröristleri etkisiz hale getirmek için yapılan operasyonda..teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında..teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada..ve bu cumlelerin ardından hep şunları duyarız: teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı..
insan kendini bildi bileli hep aynı şeyleri mi duyar, tarih sürekli tekerrür mü eder yoksa ettirilir..senaryo bu kadar mı aynı kalır..aynı 'oyun' sürekli mi oynanır, bizler de aynı şekilde seyredip, aynı tepkilerle cevap veririz..hiç sıkılan yok mu bu 'oyun'lardan..herhalde yok ki değişen hiçbir şey yok, 'oyuncular'dan başka..
güle güle kullan canım .Sabah
1.5 haslanmis yumurta, 5 zeytin, tulum peyniri 2 dilim ekmek
Oglen
1 tabak makarna, salata
Ara
Sade kahve, form buskuvi
Aksam
Cilekli sut
Makarna cezaai olarak gunu kapatacaktim ama komsum israr etti 1 cay bardagi salep ictim
Bugun gorumcemin hediyesi kahve makinem geldi. Cok sevindim cunku kahve icmeyi cok seviyorum
Bu sene hem ev hem bebek hem kpss hem acikogretim cok daha icecem gibi
Eki Görüntüle 1750387
Sehit haberleriyle ilgili yuregim yaniyor, ve arik medya daha az gostermeye basladi, olaganlaşti sanirim
Rabbim bizi guzel ulkemi dusmanlardan korusun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?