Eki Görüntüle 1745580 Yorumsuz .. Ülkemizde olup biten pek çok şey söz konusu olduğunda milletimizin tepkisizliği hepimizi üzüyor elbette ki... Ancak sorumluluğunun bilincinde olmamasının/sorumluluğuna sahip çıkmamasının suçu da günahı da pek çok nedenle (şartlandırma, şantaj, gözdağı vb, vb...) milletimizi bu acınacak hâle düşürenlerindir... Umarım ve dilerim ki bu yaptıklarının bedelini iki cihanda misliyle öderler... Hatırlatmak isterim: Bu bir beddua değil içten gelen bir temennidir sadece...
Çok kıymetli abimizden alıntıdır ki duygularım tamamen bu yöndedir
İnşallah canım kizimin genizeti ameliyati benim burunda sorun vardı burun ameliyaticanim inş ara vereyim biraz dönerimrumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.tarihi:2 ekim 2015
geçen hafta:83.7kg
bu hafta:84.6kg
fark:++900gr
yüzde:++%1.075
spor:yok
yediğim baklagil ve bulgurun marifeti kızlar..şiştim biliyorum geçici bu artış..devam yılmak yok
kolay gelsin yenidencakmel ..
I imspecial hayırdır canım geçmiş olsun ne ameliyatı..
arada sırada böyle durgunluklar ve verememeler olur bence bıkmadan devam etmelisin..yıllardır diyet tecrübeleri olan biri olarak söylüyorum..pes etme bir ara ver ama sonrasında devamı gelir merak etme..ben ne yılgınlıklar yaşadım ama durmadım..eninde sonunda da vereceğim bu kiloları ..daha önce başardım yine başaracağım..hep beraber başaracağız
canım hoşgeldin çok özledim yawwwslm arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir
sersumcum kablolarımız döşendi telefonda geldi herşey yolundaydı pazartesi başlangıç yapacaktım topiğe çok ilginç biey oldu sabah bi kalktık internet yol telefonda ses yok telekoma arıza bildirdik geldiler aşağıya indik nolmuş dedik bide ne duyalım hırsızlar kuyuya inip kabloları kesip götürmüşler mahallde 200 e yakın kişide bizim durumumuza düşmüş sıraya koydular sanırım haftaya topiğe katılırım çoğu gitti azı kaldı
bende kızımı doktora götürdüm bu arada benim kızdada kist çıktı idrar enfeksiyonu çok bulantı yapıyodu tedaviye başladık birde doğum kontrol hapı verdi doktor şu an bir kutu içecek konrole gicez
noluyo bu kızlara yediklerinde içtiklerinden oluyo heralde allah çocuklarımızı korusun
bende hiç tartılmıyorum başlıcamda tartılcam 1 hafta bildirim yapıcam sanırım sonra katılıyom listeye
taşındıktan 2 hafta sonra kuaföre gitmiştim uçları sarı saçımı kahve bakıra boyattım herzamanki kuaförüm ama artık çok sıkıldım saçımı mahvettiler bi istediğim gibi yapmıyolar baya koyu oldu siyaha benziyo
aslında ben bebek kumralı gibi istiyodum o senin saçına olmaz dediler bende bunu istedim oda koyu oldu
benim evime iki adımlık yakın yani bi kuaför var kaşımı orada aldırıyodum herzaman yeni biri gelmiş ordaki bayanın kocasının kardeşiymiş baya bilgili biri bende ona gittim derdimi anlattım yaprım ama açmam lazım dedı saçımın altından bi yeri açıcı yaptı yıpranık ama uçlarından aldırırsan bi sorun olmaz dedi benim saçlarımda belime gelmek üzere v şeklinde en uzun bölümü belime gelmek üzere kıyamıyorum ama sertleşti çok yıpranık kumralı yaptırısam 4 parmak kadar kestiricem artık düşünüyorum böyle çok sert gösteriyo 1-2 ay sonra anca yaptırırım
ne çok yazmışım eeeeeehasretlik kolay deyil
nöbetler devam ediyomu sersumcum nasıl dayanıyon kıs insanın boğazıda durmaz sıkıldıkça ye iyi idare ediyon
canım öpüyorum
geçmiş olsun canım..Hayırlısıyla atlatın inşallah..sen dediğin gibi dinlen sonra gel sıkma canını..hayırlısı herşeyin..Acil şifalar dilerim..İnşallah canım kizimin genizeti ameliyati benim burunda sorun vardı burun ameliyaticanim inş ara vereyim biraz dönerim
bilmem mii...keşke burada da ucuzlasaaaYediklerim : sabah : 6 7 tane tuzlu bisküvi , nar , muz , az yumurta , zeytin peynir , kahve
Öğle : kahve ve çikolatalı kurabiye ( dışarıda )
Aksam : tavuk sote ve zero makarna
Bu harika bir ürün kızlar inş te de de fiyatları ucuzlar ..
Karbonhidrat 0
Yağ 0
Şeker 0
Bol lifli ..
Harika bir ürün
Kabak gibidir bitkiden eldeediliyor .. Tek kelime ile mucize ..
Sersum sen biliyorsun baby
Eki Görüntüle 1744132
sağol bebeeemmKolay gelsin Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?