Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar..anca vakit bulabildim
sabah

yumurta salatası
çay

öğlen

barbunya pilaki
2 kaşık mantı

akşam

sulu köfte
3 kaşık erişte
elma

yarın gene şişicem biliyorum ama nöbet malum..yemeden de duramıyorum çok yoruldum

liste sıramız...

sersum:18 ARALIK 2015 Liste yaptı

girlboymom:25 ARALIK 2015 Liste yaptı

sarfansarı:8 OCAK 2016 Liste yaptı

cakmel:15 OCAK 2016

woody453:22 OCAK 2016

sabahvesen:29 OCAK 2016

ficans:5 ŞUBAT 2016

kaneel:12 ŞUBAT 2016

(23 ocakta listede)leylak84:19 Şubat 2016

kızlar yarın liste sırası çakmelde..şimdiden kolay gelsin cakmel ..
umarım tartı yüzümüzü güldürsün

Duyuru!!!
Yeni gelen arkadaşlar sadece başlangıç kilolarını söylüyor..eğer listeye girmeyi kabul ediyorlarsa bana liste yapma sırasına girmeyi kabul ettiklerini söylesinler..1 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listede olurlar..her hafta sırayla birimiz listemizi yapıyoruz..!!!Listeye girmek için bunu kabul etmeniz gerekiyor..liste sıramızı ben her perşembe hatırlatıyorum..ayrıca ilk sayfamızda da var herkes sırasını oradan takip edebilir..

Bildirim: cakmel
Geçen hafta: 72.7
Bu hafta: 71.7
Fark: 1 kg
% : 1.345

kızlar listeyi akşam en geç 20.00 civarı yaparım inşallah.Akşamcıyım bu sene okuldan geç çıkıyorum.
Teşekkürler sersumcum... hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Dün akşam
2 pirzola
1 kase yoğurt
Ada çayı ve fıstık

Kahvaltım
Kahve
Avuç içi poğaça
3 yk polenli petek bal

S3lqm kızlar o kadar diyet yaptim artik şok diyetler bende ise yaramıyor neyse kilo koruma yapcam artik burdan kopmadan ben sanırım bu halimden memnunum yada diyetisyene gideceğim birde bu aralar ameliyat isleri var kızımın bendeb15 tatilde burundan olmayı düşünüyorum neyse kilom

Geçen 74.5Kg
bu hafta 74kg

Listeye yazmasanız da olur direncim kırıldı bu gidisle sanki boşa çabalaliyorum sizinde şevkinizi kırmayın uğrarım öptüm sizi

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.tarihi:2 ekim 2015
geçen hafta:83.7kg
bu hafta:84.6kg
fark:++900gr
yüzde:++%1.075
spor:yok

yediğim baklagil ve bulgurun marifeti kızlar..şiştim biliyorum geçici bu artış..devam yılmak yok
kolay gelsin yeniden cakmel ..
I imspecial hayırdır canım geçmiş olsun ne ameliyatı..
arada sırada böyle durgunluklar ve verememeler olur bence bıkmadan devam etmelisin ..yıllardır diyet tecrübeleri olan biri olarak söylüyorum..pes etme bir ara ver ama sonrasında devamı gelir merak etme..ben ne yılgınlıklar yaşadım ama durmadım..eninde sonunda da vereceğim bu kiloları..daha önce başardım yine başaracağım..hep beraber başaracağız

Merhaba ballar
Bildirim
Kaneel
Geçen hafta 73.300
Bu gün yine aynı 73.300 ( regl den dolayı )
Diyet : Karatay
Boy : 1.72
Spor ; hava şartlarından dolayı haftada üç gün yürüyüş

Yorumsuz .. Ülkemizde olup biten pek çok şey söz konusu olduğunda milletimizin tepkisizliği hepimizi üzüyor elbette ki... Ancak sorumluluğunun bilincinde olmamasının/sorumluluğuna sahip çıkmamasının suçu da günahı da pek çok nedenle (şartlandırma, şantaj, gözdağı vb, vb...) milletimizi bu acınacak hâle düşürenlerindir... Umarım ve dilerim ki bu yaptıklarının bedelini iki cihanda misliyle öderler... Hatırlatmak isterim: Bu bir beddua değil içten gelen bir temennidir sadece...

Çok kıymetli abimizden alıntıdır ki duygularım tamamen bu yöndedir

nöbet çıkışı gelince 1 kase tavuk suyuna çorba içtim yattım..
1 de kalktım..şimdi de öğle yemeğim

3 yaprak sarma
1 patlıcan
1 kuru biber dolması
tabii bulgurlu kıymalı
yoğurt

kızım ve eşim yüzünden 4 günde bütün sarma ve dolmaları ben yedim..1 kere yiyip sonrasında yemiyorlar..off offf
bulgur bulgur bu hafta son olsun

sözün bittiği yerdeyiz canım..

slm arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir
sersumcum kablolarımız döşendi telefonda geldi herşey yolundaydı pazartesi başlangıç yapacaktım topiğe çok ilginç biey oldu sabah bi kalktık internet yol telefonda ses yok telekoma arıza bildirdik geldiler aşağıya indik nolmuş dedik bide ne duyalım hırsızlar kuyuya inip kabloları kesip götürmüşler mahallde 200 e yakın kişide bizim durumumuza düşmüş sıraya koydular sanırım haftaya topiğe katılırım çoğu gitti azı kaldı
bende kızımı doktora götürdüm bu arada benim kızdada kist çıktı idrar enfeksiyonu çok bulantı yapıyodu tedaviye başladık birde doğum kontrol hapı verdi doktor şu an bir kutu içecek konrole gicez
noluyo bu kızlara yediklerinde içtiklerinden oluyo heralde allah çocuklarımızı korusun
bende hiç tartılmıyorum başlıcamda tartılcam 1 hafta bildirim yapıcam sanırım sonra katılıyom listeye
taşındıktan 2 hafta sonra kuaföre gitmiştim uçları sarı saçımı kahve bakıra boyattım herzamanki kuaförüm ama artık çok sıkıldım saçımı mahvettiler bi istediğim gibi yapmıyolar baya koyu oldu siyaha benziyo
aslında ben bebek kumralı gibi istiyodum o senin saçına olmaz dediler bende bunu istedim oda koyu oldu
benim evime iki adımlık yakın yani bi kuaför var kaşımı orada aldırıyodum herzaman yeni biri gelmiş ordaki bayanın kocasının kardeşiymiş baya bilgili biri bende ona gittim derdimi anlattım yaprım ama açmam lazım dedı saçımın altından bi yeri açıcı yaptı yıpranık ama uçlarından aldırırsan bi sorun olmaz dedi benim saçlarımda belime gelmek üzere v şeklinde en uzun bölümü belime gelmek üzere kıyamıyorum ama sertleşti çok yıpranık kumralı yaptırısam 4 parmak kadar kestiricem artık düşünüyorum böyle çok sert gösteriyo 1-2 ay sonra anca yaptırırım
ne çok yazmışım eeeeeehasretlik kolay deyil
nöbetler devam ediyomu sersumcum nasıl dayanıyon kıs insanın boğazıda durmaz sıkıldıkça ye iyi idare ediyon
canım öpüyorum

İnşallah canım kizimin genizeti ameliyati benim burunda sorun vardı burun ameliyaticanim inş ara vereyim biraz dönerim

canım hoşgeldin çok özledim yawww
leylağım da geldi
geçmiş olsun canım kızına..valla filizim benim kızda 2 kist var dediler biliyosun..dr.normal dedi..tahliller normal çıktı sadece 3-4 ay sonra bir daha ultrason yaparız dedi.. büyük ihtimalle kistler kaybolur dedi ama ara kanaması devam ediyor ayda 1-2 gün..ona da normal dedi..Allah dermansız dert vermesin..ben de yedikleri içtikleri etkiliyor diye düşünüyorum..zaten 2 aydır yemekhaneye yazdırdım bunun için sulu yemek yiyiyor artık çok şükür..tavuk yemekten kurtuldu..

insan ne yapacağını şaşırıyor..

ayy tam net geldi dediniz kablolar çalındı haa..şerefsizler.yaaa...insan nasıl sinir olur..İnşallah biran önce hallolurda gelirsin canım..1 hafta bildirim yapıp kilonu yazar sonra girersin listeye bebeemm..verelim gari bu kiloları...
saç önemli ben de sinir olurum öyle bu sana olmaz ben yaparım diyen kafasına göre takılan kuaförlere..ben de gölge yaptırdım..kendi saçım üzerine ilk defa bir kuaför ben boya üstüne gölgeye karşıyım dedi bir sevindim..hep önce boya diyorlardı..tam istediğim gibi oldu..bir daha bırakmam o kuaförümü bende..canım sert sert daha kötü olur azcık kestir ne olacak uzar gene kıss...
bugün nöbetten çıktım berbattı..hele bu sıra üst üste 18 ve 21 inde de var napıcam bakalım röntgende tadilar var sefil halde çalışıyoruz sorma berabat27 si son nöbetim sonra 2 hafta izne ayrılıcam dinlenicem inşallah
dün yedim zaten çok pişman oldum ama çalışırken de aç olmuyor ki full ayaktaydım mahfoldum..off off bi şu emeklilik gelse yeter gariitabii kızlar okurken ne mümkün..Allah sağlık versin napalım
ben de yazdım da yazdım..inşallah okursun..öpüyorum senii

bilmem mii...keşke burada da ucuzlasaaaAfiyet olsun kuzum sana
Kolay gelsin Can'ım
sağol bebeeemm

Slm kızlar...2 gündür misafirim vardı gelemedim.bildirimi kaçırdım diye üzülmüştüm ama çakmel akşam yapıcakmış sanırım hemen yazayım başlangıç kilomu

Başlangıç kilo:85.7
Hedef:72

Pazartesi kilom buydu bakalım haftaya cuma ne olacak.
Çakmelcim kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…